- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Olur seve seve.
Bana 1000 tl versen mantar ve enginar yiyemem. 2000 e belki dusunurum
Gunaydin tontik yanakli tatli kiz
Olur seve seve.
Bana 1000 tl versen mantar ve enginar yiyemem. 2000 e belki dusunurum
Gunaydin tontik yanakli tatli kiz
Yok be gulum. Abartilacak birsey degil yenidogan zaten gunun 4 te 3 unu uyuyarak geciriyor. Gazi olursa soylersin yontemlerim var uygulariz onun disinda sikintisi olmaz. Buyudukce iste gazdir distir hastaliktir vs. o donemler uykusuz kaliniyor ama oda cok degil sonucta ne olursa olsun cocukda yoruluyo bir yerde uyuya kaliyor.Annemlere kaçtık yaylaya; arada bi takılıyor işte.
Çete gibi oldular başıma, bi gün annem demese babam hatırlatır, babam demese benimki hatırlatır
Bakma sen bunlara canım
Belkide uslu olur bebeğin
Benim kızım gibi olsun
Uykusuz kaldığımı hiç bilmem
Kıyamam sana. Sağlıkla kucağına al da, bir müddet uykusuz idare edersin.
Tam olarak ne zaman geliyor şimdi bu bebecan? İsme karar verdiniz mi?
Yapma Sep ciddi olamazsinAğzının tadını bilmeyen gayserili seniii.
Saka di mienginar sevilmez mi?
Ay hadi hayırlısı... Bebekken annemleri zombiye döndürdüğüm için tırsıyorum bana çekerse bu konuda diye ama umarım uslu olur, bi umut :)
Tabi orası da öyle...
Bu ay sonuna bi kontrol var o zaman doğum tarihi alırız herhalde ama ağustos sonuna doğru demişti doktor.
Uluç Erdem olacak, artık bundan da vazgeçmezsek. Sanki yine bir şeyi eksik gibi söylerken. Ama artık fenalık geldi isim ararken.
Yapma Sep ciddi olamazsin
Saka di mi
Yapma Sep ciddi olamazsin
Saka di mi
Aaa enginar sevilmez mi? (Sanki aynı cümleyi yine bu topikte kurdum)
Shot'a kurmuştuk yanılmıyorsam.
OoffGünde üç öğün enginar versen yerim ben yavru. Sabah karga mokunu yemeden ağzım sulandı.
Ooffkiz resimde niye anlamadin? Siz degisik mi pisiriyorsunuz?
Hehe ben ic baklalari cekmisimYok resimde anlamlandıramadım. Bi yemek ama hangi yemek ve niye yarım diye düşünüyordum. Düzgün çekememişsin bacıkalfa.
Yok ya ayni yemegi babamda yedi ilik gibi dedi:-/Sen becerememişsindir.
Abim de ben enginar sevmem diyip duruyordu. Bir enginar dolması yaptım ona elleriyle girişti
Bi de baklayı herkes sevmez, o yüzden enginarlı bakla sık yapmam ben. Enginarın tadını bozuyo diyolla. Bence bozmuyo
Yok ya ayni yemegi babamda yedi ilik gibi dedi:-/
Ben yumusak seyleri yiyemiyorum icim giciklaniyor
Mantar ve bu asiri yumusak kayganAhaha manyaaak. Bütün yemekler yumuşak olmaz mı?
Ooooooo tombik yanakli minik guzel kelebekim bugunmu dogmus.Kelebekler hadi doom günümü kutlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?