Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Annemlere kaçtık yaylaya; arada bi takılıyor işte.
Çete gibi oldular başıma, bi gün annem demese babam hatırlatır, babam demese benimki hatırlatır
Yok be gulum. Abartilacak birsey degil yenidogan zaten gunun 4 te 3 unu uyuyarak geciriyor. Gazi olursa soylersin yontemlerim var uygulariz onun disinda sikintisi olmaz. Buyudukce iste gazdir distir hastaliktir vs. o donemler uykusuz kaliniyor ama oda cok degil sonucta ne olursa olsun cocukda yoruluyo bir yerde uyuya kaliyor.
Ama simdiki aklim olsa emzige alistirirdim
Kuzenim aliyor emzigini agzina uyuyor gidiyor.benimkini uyutayim desem 40 dk geciyor meme de. Emzik gibi.

Emzik canmis.

Bakma sen bunlara canım
Belkide uslu olur bebeğin
Benim kızım gibi olsun
Uykusuz kaldığımı hiç bilmem

Ay hadi hayırlısı... Bebekken annemleri zombiye döndürdüğüm için tırsıyorum bana çekerse bu konuda diye ama umarım uslu olur, bi umut :)

Kıyamam sana. Sağlıkla kucağına al da, bir müddet uykusuz idare edersin.
Tam olarak ne zaman geliyor şimdi bu bebecan? İsme karar verdiniz mi?

Tabi orası da öyle...
Bu ay sonuna bi kontrol var o zaman doğum tarihi alırız herhalde ama ağustos sonuna doğru demişti doktor.
Uluç Erdem olacak, artık bundan da vazgeçmezsek. Sanki yine bir şeyi eksik gibi söylerken. Ama artık fenalık geldi isim ararken.

Güzel olmuş, ismiyle yaşasın.
Oyy tam da en sıcak zamanlarda gelecek yavru.

S shot la bu konuda iyi anlasiyoruz oda o ne be demisti

Sen becerememişsindir.
Abim de ben enginar sevmem diyip duruyordu. Bir enginar dolması yaptım ona elleriyle girişti
Bi de baklayı herkes sevmez, o yüzden enginarlı bakla sık yapmam ben. Enginarın tadını bozuyo diyolla. Bence bozmuyo

Yok ya ayni yemegi babamda yedi ilik gibi dedi:-/
Ben yumusak seyleri yiyemiyorum icim giciklaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…