- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ooooooo
Ooooooo tombik yanakli minik guzel kelebekim bugunmu dogmus.
Nice mutlu yillara saglikla sihhatle insallah.
Happy birthday to youuuuuuuuuuu
Hahahahİhihihi tişikkirler. Şımartın beni bugün.
nameaver @_angela_ tantanis ve Loch Ness Canavari na da söyle de kutlasınlar. Çaktırmadan, haberim yokmuş gibi söyle ama pampa.
Kelebekler hadi doom günümü kutlayın
Hahahahilk defa gordum boyle bisi
Aramizda para toplayip pasta da keselim mi
31 tane miKeselim tabi akıllım.. Mum üflicem ben.
31 tane mi
21 olsun mademYok 20 yeter. 31 ruh sağlığımı bozabilir.
21 olsun madem
Eee kocisin ne supruz yapacak aceeebaa
Canta miAman kurcalaya kurcalaya hediyeyi buldum. Çanta almış. Akşama sürpriz var mı bilmiyom.
İstediğim bilekliği gözüne soktum haftalarca,gidip çanta almış. Bilekliği internetten onun kartıyla sipariş edip kendime hediye etmeyi düşünüyorum.
Canta micok klasik
Yap valla kendine dogum gunu hediyen olsun
Canimcim aklimdaydi vallahi..İhihihi tişikkirler. Şımartın beni bugün.
nameaver @_angela_ tantanis ve Loch Ness Canavari na da söyle de kutlasınlar. Çaktırmadan, haberim yokmuş gibi söyle ama pampa.
Bizim kulturde yok bu sebzeler inan. Ondan bilmiyorum.Ic bakla yemegi niye kimse anlamadi ya
Canimcim aklimdaydi vallahi..
Guzel insan nice senelere. Yeni yaşında yeni bebeklere
Bizim kulturde yok bu sebzeler inan. Ondan bilmiyorum.
Ahhhaaa dogru diyo. 20'li yaslarda pirasayla tanistim. Brokoli,enginar falan hic yemedim suana dek.Annem der bizim orda ıspanakla maydonozdan başka yeşil sebze yoktu, izmire gelince öğrendik hepsini.
Olsun genede dusunceli bak ihtiyacin olan almis. Ya gereksiz cukubik birsey alsaydi?Benim eşimde hediye ihtiyacın olan şeylerden seçilmeli gibi bi algı var. Kıramıyorum bunu. Çantaya ihtiyacım vardı, bekıyordum ama o doğum günü hediyesi olmasa iyidi.
Benim kulturde de yok etciliz biz cakBizim kulturde yok bu sebzeler inan. Ondan bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?