- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Onu da yapmisligi var.Olsun genede dusunceli bak ihtiyacin olan almis. Ya gereksiz cukubik birsey alsaydi?
Amin inşallahTeşekküür coneeem.
Hep birlikte,hep bu topikte yaşlanalım inşallah.
Amin inşallah
İlerde romatizmalarımızı konuşuruz artık
Yaşasın et kardeşliğiBenim kulturde de yok etciliz biz cak
Ben o gunleri goremiciigimSizin kızlara çeyiz falan yaparız. Sonra evlendiririz,bilezik yakarız, sonra eee bebek ne zaman diye sorarız.
Ay yokma cakmaYaşasın et kardeşliği
Kelle kibe mumbar da seven mi?
Sac tava, ciger kebap
Suandan itibaren ocak dışısın.Ay yokma cakmasakat ete karsiyim
Sen simdi iskembe falan da iciyorsundurSuandan itibaren ocak dışısın.
Dünürleri çekiştiririzSizin kızlara çeyiz falan yaparız. Sonra evlendiririz,bilezik yakarız, sonra eee bebek ne zaman diye sorarız.
Yaşasın et kardeşliği
Kelle kibe mumbar da seven mi?
Sac tava, ciger kebap
Disarida icmem. Fazıl usta da yapsa yemem. Sadece anamin yaptigini kelle pacayi yerim.Sen simdi iskembe falan da iciyorsundur
Ay adi aklima gelmedi. Hani koyunmuydu biseyin seyini yiyorlar oneydi yaEki Görüntüle 1844288
Sevilmez mi, sevilmez mi o mumbar, kokoreç, ciğer, işkembe...
Sakatat ayrı bi şey ya :/
Ay adi aklima gelmedi. Hani koyunmuydu biseyin seyini yiyorlar oneydi ya
Kucukken yemistim :))
Gerçekten miKucukken yemistim :))
Anne kedi acaba? Yavrusunu kaybetmis olabilir mi?Günaydın hatunlar
Size bir soru. Bir kedi neden ağıt yakıyor gibi miyavlar. Akşam lojmanın bahçesinde başladı ağaçta kaldı falan sandım iftardan sonra direk yatıyorum zaten. Sahura kalktım hala miyavlıyor. Karanlıkta görünmüyor da. Sabah baktım tam bizim mutfağın alt tarafında yukarıdan birşeyler attım yedi aç herhalde dedim. Korkumu yenip bir kaba çorbayla ekmeği ıslatıp götürdüm. Yere bıraktım hala miyavlıyor beni takip etmeye başladı peşimden geliyor öyle de korkarım ki kediden. Koyduğum yemeği yemedi hala da miyavlıyor neyi var bu kedinin sizce
İvit.. Tadini cok iyi biliyorum. Istersen anlatabilirim.Gerçekten mi
Kucuk mu korktugundan yapiyor olabilir.Günaydın hatunlar
Size bir soru. Bir kedi neden ağıt yakıyor gibi miyavlar. Akşam lojmanın bahçesinde başladı ağaçta kaldı falan sandım iftardan sonra direk yatıyorum zaten. Sahura kalktım hala miyavlıyor. Karanlıkta görünmüyor da. Sabah baktım tam bizim mutfağın alt tarafında yukarıdan birşeyler attım yedi aç herhalde dedim. Korkumu yenip bir kaba çorbayla ekmeği ıslatıp götürdüm. Yere bıraktım hala miyavlıyor beni takip etmeye başladı peşimden geliyor öyle de korkarım ki kediden. Koyduğum yemeği yemedi hala da miyavlıyor neyi var bu kedinin sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?