Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Eki Görüntüle 1844438
Ayyy bu ragdolllar sevilmez mi ayol?
Bence Allah kedicikleri yaratirken insanlara
"Oyle bir canli yaratacagim ki hepiniz kiskancliktan catlayacaksiniz" demek istemiş.
Resimden ben de seviyorum ay ne tatlılar minnoş minnoş diye de canlısını görünce üstüme atlayıp parçalayacak gibi geliyor. Eşimle oğlum da benim tam tersim eve kedi alalım diye durmuyorlar ama yok ben korkudan uyuyamam

Aslında çok uysal hayvanlar kediler, öyle kolay kolay kimsenin üstüne atlamazlar. Tek dertleri sevilmek şımarıkların.

Yani biraz kocacık kendileri eşim getirtmisti Kangaldan arkadaşına kayinvalidegilin ev bahçeli büyüdü daha 1 yaşına girecek boyum kadar. Kimseyi geçirmiyor evin önünden

Bizim de huzurevinde vardı bi tane. Kendi büyük aklı bebek. Her gittiğimde üstüme atlar devirirdi yere şapşik. Devirmeden çekilmezdi.

Selam. Çok küfrettiniz mi leyn bana, uğramıyom diye :)
Sağ ve salimim haber vereyim dedim :) Bir arkadaşım özel bir sorun nedeniyle yanıma taşındı sürekli depresyonda, diğeri doğurmak üzere, hava da deli sıcak bilgisayarı kucağıma alamıyorum derken çok uzak kaldım biliyorum.
Özledim ama sizi.

Aslında çok uysal hayvanlar kediler, öyle kolay kolay kimsenin üstüne atlamazlar. Tek dertleri sevilmek şımarıkların.
Kedi deyince aklıma geldi. Tunceliye gelmeden once kaynanagile 1.5 saatlik mesafedeydik sürekli giderdik. Eşim güvercin besliyor tam hastası hem de Irandan falan getirtmişti hepsi de cins. Bir kedi yemeye başladı bu kuşlardan. Eşim annesine diyorki anne senin bu kedi mi yiyor karnı kocaman kaynana da yok oğlum başka kedidir ben daha sabah pasta kek verdim ona
Sonra eşim iş başında yakalıyor bu pastacı keki bizim kuşları yemekten tosun olmuş. Kaynana ağlaya ağlaya ayrıldı kedisinden eşim başka yere götürdü.
Benim aksime ev hayvan dolu koyun köpek kedi güvercin tavuk horoz tavşan balık hepsi var. Gidince gelmek istemiyor oğlum da

Bizim de huzurevinde vardı bi tane. Kendi büyük aklı bebek. Her gittiğimde üstüme atlar devirirdi yere şapşik. Devirmeden çekilmezdi.
Oğlumu da devirdi oğlum koşunca oyun sanmış bu da arkasından koşmuş oğlum görmemiş bir anda durmuş köpek hızını alamamış devirmiş bunu. Boynunda dikenli tasması vardı şükür o batmadı

Nerdesin kız sen.

En çok nameaver küfretti.ben birşey demedim işi vardır dedim zaten.
Neyse hoşgeldin canım bütün dertliler başında o nasıl çevre öyle

Eneeem tam hayalimdeki ev. Keçiler olsun kuzular olsun. Kedi köpek zaten fiks. Yaşlanmaz insan orda.
Dikenli tasma çok tehlikeli yaw, başınıza bişey gelir.

Eneeem tam hayalimdeki ev. Keçiler olsun kuzular olsun. Kedi köpek zaten fiks. Yaşlanmaz insan orda.
Dikenli tasma çok tehlikeli yaw, başınıza bişey gelir.
Çıkardık zaten oğlum sık sık gidiyor kalıyor biz olmasak bile. Bahçe de ekili tam senlik valla ben de gidince evden dışarı adım atmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…