- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Benimki de nereden biliyorsunuz erkek olmadığını diyor erkek giripte adetini yumurtlamasını kaynana görümcesini anlatır mı dedim siz niye anlatıyorsunuz peki mantığı ne diyor içimizde tutup çatlayalım mı dedim konu kapandıSevmiyor..
Orucum mekruh olacaktı senin yüzünden
Anaa kedi sevilmez mi?Yukarıdan görünmüyor ki ya zaten hiç sevmem kedileri vicdan yapıyordum ama gına geldi çocuk ağlıyor sanıp koşuyorum
Benimki hala karilarla plagiosefali muhabbeti yaptigimi saniyor.Benimki de nereden biliyorsunuz erkek olmadığını diyor erkek giripte adetini yumurtlamasını kaynana görümcesini anlatır mı dedim siz niye anlatıyorsunuz peki mantığı ne diyor içimizde tutup çatlayalım mı dedim konu kapandı
Kuş dışında hayvan sevmem ben hele kedi sabahtan beri kaşınıyorum çok huylanırım üstüme atlayacak gibi geliyorAnaa kedi sevilmez mi?
Hahaha siyasette ceza yediğimi görse benimki de varyaBenimki hala karilarla plagiosefali muhabbeti yaptigimi saniyor.
Yok oralara zaten müsaade yok :/Hahaha siyasette ceza yediğimi görse benimki de varyakartı gösterir bana böyle
Senin kiniyorum. Bu yaptigina misliyle karşılık versin kedicikler..Kuş dışında hayvan sevmem ben hele kedi sabahtan beri kaşınıyorum çok huylanırım üstüme atlayacak gibi geliyor
Sevmem derken merhamet göstermiyor değilim öyle uzaktan uzaktan beslerim yanıma yaklaşmasınlar acayip korkuyorumSenin kiniyorum. Bu yaptigina misliyle karşılık versin kedicikler..
Sevmem derken merhamet göstermiyor değilim öyle uzaktan uzaktan beslerim yanıma yaklaşmasınlar acayip korkuyorum
Eki Görüntüle 1844438
Ayyy bu ragdolllar sevilmez mi ayol?
Bence Allah kedicikleri yaratirken insanlara
"Oyle bir canli yaratacagim ki hepiniz kiskancliktan catlayacaksiniz" demek istemiş.
Olsa tükkan senin aplaaa..Allaaaam, soldakini alabilir miyim?
Olsa tükkan senin aplaaa..
Kocamin isyerine gideyim safkan yavrulardan calayim bi tane sanaKedi istiyom bu ara, köpek de olabiling. Ama parasız istiyom, sokaktan istiyom.
Kocamin isyerine gideyim safkan yavrulardan calayim bi tane sana
Egitimli kopecikler
Bizim kangal var olu muKedi istiyom bu ara, köpek de olabiling. Ama parasız istiyom, sokaktan istiyom.
Bizim kangal var olu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?