- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Günaydın hatunlar
Size bir soru. Bir kedi neden ağıt yakıyor gibi miyavlar. Akşam lojmanın bahçesinde başladı ağaçta kaldı falan sandım iftardan sonra direk yatıyorum zaten. Sahura kalktım hala miyavlıyor. Karanlıkta görünmüyor da. Sabah baktım tam bizim mutfağın alt tarafında yukarıdan birşeyler attım yedi aç herhalde dedim. Korkumu yenip bir kaba çorbayla ekmeği ıslatıp götürdüm. Yere bıraktım hala miyavlıyor beni takip etmeye başladı peşimden geliyor öyle de korkarım ki kediden. Koyduğum yemeği yemedi hala da miyavlıyor neyi var bu kedinin sizce
Sen olmasan kör kuyularda ışıksız kalırdıkİvit dibine kadar ikizlerim hem de. İkizler olmak bir ayrıcalıktır. Çünkü karşındaki insanlar "deli bu boşver" deyip herşeyi hoşgörebilir
Teşekkür bebiko. 21 oldum.Sabah sabah ne pis muhabbetler bunlar ya. Öğk.
in vino veritas doğum günün kutlu olsuunn. Kaça terfi ettin? :))
Sen olmasan kör kuyularda ışıksız kalırdık
Eşin benzerin vardır zanneden varsa bil ki o bi ahmak
Perişan olurduk arkandan gözü yaşlı bakakalırdık
Hiç eskisi gibi olur muydu şu fani KK
Oldu mu bu şiir bilmem Lady baya paslanmış
Rengidir Sep buraların onu sevmemesi pek zormuş
Aman da aman benim Sephoraam bugün mü doğmuş
Annecigine hürmetler iyi ki seni doğurmuş
Anne kedi acaba? Yavrusunu kaybetmis olabilir mi?
Kucuk mu korktugundan yapiyor olabilir.
Kedi evcildir ve birisi sokağa terk etmiştir. Hayvan bunun şokunu yaşıyordur.
Görünmeyen bir yerinden yaralıdır.
Büyük kediyse, yavrusu ölmüş olabilir - yavrularını kaybetmiş olabilir vs.
Sebebi çok canım, vardır bir derdi garibin. :/
Bilmiyorum valla nesi var görünürde yavrusu da yok. Ne zaman doğuruyor acaba bunlar hiçbir bilgim yok kedi hakkında ama çok acı miyavlıyor içim acıdı dünden beri yazıkDenas14__ neden goremicekmissin?
MazlumuGetirinBana azginliga da girmiş olabilir.
Loch Ness Canavari bizim orda bumbar diyolla. Anacigim pek güzel yapar.
Koç yumurta, uykuluk ve kokorece bayılırım.
Anlat hadi nasıl tadı neye benziyor. İşkembe ve paça yerim anca ben kokorec falan yemem. Van'da bir paçacı vardı ta Hakkariden kalkıp içmeye giderdik depremde yıkılmıştı aklıma geldi nedenseİvit.. Tadini cok iyi biliyorum. Istersen anlatabilirim.
Oyy yirim seni asıl biz şanslıyız kuzucum iyi ki dogdun iyi kii buralardasın31 yıllık ömrümün en güzel kutlaması oldu bu kuzum. Çıtayı yukselttin kimse geçemez. Teşekkürler iyi ki sizler de varsınız. Ne şanslı bir kadınım ben
Bilmiyorum valla nesi var görünürde yavrusu da yok. Ne zaman doğuruyor acaba bunlar hiçbir bilgim yok kedi hakkında ama çok acı miyavlıyor içim acıdı dünden beri yazık
Sağol canım. Başın nasıl oldu geçti miEskiden nisan mayıs gibi yavrularlardi ama şimdi onların da düzeni şaştı. Aralıkta doğuran pisi gördüm belli olmaz yani. Mama yemiyorsa yaz azginliga girmiştir ya yavrusunu kaybetmiştir.
Valla eti pufun tuzlu hali gibi yumusacik bi sey. Aslinda tadi hic kötü degil.Anlat hadi nasıl tadı neye benziyor. İşkembe ve paça yerim anca ben kokorec falan yemem. Van'da bir paçacı vardı ta Hakkariden kalkıp içmeye giderdik depremde yıkılmıştı aklıma geldi nedense
Bi de şırdan var. Turkcesi ne bilmiyorum.Denas14__ neden goremicekmissin?
Kiz memelerine baksana. Sarkik mi?Bilmiyorum valla nesi var görünürde yavrusu da yok. Ne zaman doğuruyor acaba bunlar hiçbir bilgim yok kedi hakkında ama çok acı miyavlıyor içim acıdı dünden beri yazık
Esim adresini kapat diyiiiDenas14__ neden goremicekmissin?
O niye?Esim adresini kapat diyiii
Sevmiyor..O niye?
Bu şırdan neresi diye baktım midenin bir bölümüymüş benim aklıma ne geldiBi de şırdan var. Turkcesi ne bilmiyorum.Eki Görüntüle 1844333
Yukarıdan görünmüyor ki ya zaten hiç sevmem kedileri vicdan yapıyordum ama gına geldi çocuk ağlıyor sanıp koşuyorumKiz memelerine baksana. Sarkik mi?
Bu şırdan neresi diye baktım midenin bir bölümüymüş benim aklıma ne geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?