Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Kedi evcildir ve birisi sokağa terk etmiştir. Hayvan bunun şokunu yaşıyordur.
Görünmeyen bir yerinden yaralıdır.
Büyük kediyse, yavrusu ölmüş olabilir - yavrularını kaybetmiş olabilir vs.

Sebebi çok canım, vardır bir derdi garibin. :/

İvit dibine kadar ikizlerim hem de. İkizler olmak bir ayrıcalıktır. Çünkü karşındaki insanlar "deli bu boşver" deyip herşeyi hoşgörebilir
Sen olmasan kör kuyularda ışıksız kalırdık
Eşin benzerin vardır zanneden varsa bil ki o bi ahmak
Perişan olurduk arkandan gözü yaşlı bakakalırdık
Hiç eskisi gibi olur muydu şu fani KK

Oldu mu bu şiir bilmem Lady baya paslanmış
Rengidir Sep buraların onu sevmemesi pek zormuş
Aman da aman benim Sephoraam bugün mü doğmuş
Annecigine hürmetler iyi ki seni doğurmuş

31 yıllık ömrümün en güzel kutlaması oldu bu kuzum. Çıtayı yukselttin kimse geçemez. Teşekkürler iyi ki sizler de varsınız. Ne şanslı bir kadınım ben

Anne kedi acaba? Yavrusunu kaybetmis olabilir mi?

Kucuk mu korktugundan yapiyor olabilir.

Denas14__ neden goremicekmissin?

MazlumuGetirinBana azginliga da girmiş olabilir.

Loch Ness Canavari bizim orda bumbar diyolla. Anacigim pek güzel yapar.
Koç yumurta, uykuluk ve kokorece bayılırım.
Bilmiyorum valla nesi var görünürde yavrusu da yok. Ne zaman doğuruyor acaba bunlar hiçbir bilgim yok kedi hakkında ama çok acı miyavlıyor içim acıdı dünden beri yazık

Bilmiyorum valla nesi var görünürde yavrusu da yok. Ne zaman doğuruyor acaba bunlar hiçbir bilgim yok kedi hakkında ama çok acı miyavlıyor içim acıdı dünden beri yazık

Eskiden nisan mayıs gibi yavrularlardi ama şimdi onların da düzeni şaştı. Aralıkta doğuran pisi gördüm belli olmaz yani. Mama yemiyorsa yaz azginliga girmiştir ya yavrusunu kaybetmiştir.

Anlat hadi nasıl tadı neye benziyor. İşkembe ve paça yerim anca ben kokorec falan yemem. Van'da bir paçacı vardı ta Hakkariden kalkıp içmeye giderdik depremde yıkılmıştı aklıma geldi nedense
Valla eti pufun tuzlu hali gibi yumusacik bi sey. Aslinda tadi hic kötü degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…