2 gözü var, 1 burnu var, 1 de ağzı var.. Saçlarıda varama kulaklarını görmedim
Çok da meraklıydık.Loch Ness Canavari ravioli, tortellini, tagliatelli, penne, pizza vs hep hamur bilin mi
Yogurtlu dondurma yiyorum hunharca, Istanbul'da bana bulmazsaniz bozusuruz.
Onun disinda gul yuzumu gormek bilinmeyene kismetmis, tekrari olmaz
Başka bir geziye artıkLoch Ness Canavari ravioli, tortellini, tagliatelli, penne, pizza vs hep hamur bilin mi
Bak şişko olup dönme. Daha pilotla görüşecen.Loch Ness Canavari ravioli, tortellini, tagliatelli, penne, pizza vs hep hamur bilin mi
İltihap kurutucu derken antibiyotik mi ?Neden stres kaynaklı olabilecek her şey vücudumda tek tek çıkmak zorunda ki. Sivilce çıkamadık bi yerim kalmıştı o da oldu helal.
Doktor iltihap kurutucu vermişti onu içsem işe yarar dimi?
Evet antibiyotik. Niye iltihap kurutucu dediysemİltihap kurutucu derken antibiyotik mi ?
Sonuç odaklı düşündüysen demek kiEvet antibiyotik. Niye iltihap kurutucu dediysem
Kremli sabun veya duş jeli kullanma, doğal defne veya zeytin yağı sabunu da kullanmanı öneririm..Evet antibiyotik. Niye iltihap kurutucu dediysem
Öyle yapıyorum aslında. Sabun krem falan sürmem asla. Duşta kullandığım sabun da zeytinyağlı.Kremli sabun veya duş jeli kullanma, doğal defne veya zeytin yağı sabunu da kullanmanı öneririm..
Artmasından korkuyorum. Zaten nefret ediyorum doktora gitmekten, bir de bununla uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum. İçsem şimdi geçmez mi ya ooff. Ya da kendi haline bıraksam geçer mi? Bütün iğrenç şeyler beni bulsun zaten.Sonuç odaklı düşündüysen demek ki
Çok sıkıntı yapmıyorsa içme boşuna karaciğerini yorma derim
Öyle yapıyorum aslında. Sabun krem falan sürmem asla. Duşta kullandığım sabun da zeytinyağlı.
Ben stres yapınca yüzüm omuzlarım deri görünmeyecek kadar çok döker pıtır pıtır olur. Bu sefer başka yerler de etkilendi galiba.
Artmasından korkuyorum. Zaten nefret ediyorum doktora gitmekten, bir de bununla uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum. İçsem şimdi geçmez mi ya ooff. Ya da kendi haline bıraksam geçer mi? Bütün iğrenç şeyler beni bulsun zaten.
E ama o ilacı da doktor verdiydi ben de kullanmadım kötü günlere saklamışım.Öyle kafana göre ilaç alma düşüncesini at bi kere. Sakince koy o antibiyotiği yerine.
Sana bir losyon önermiştim sivilceler için aldın mı? Aldıysan onu kullan.
Almadıysan gece yatmadan bebek pudrası sür sivilceli yerlere. Bir haftada toparlar. Senin yaşlarındayken bende de çok olurdu öyle, ergenliğin son çırpınışları.
Normal pudra olmaz sanırım bebe pudrası sür senE ama o ilacı da doktor verdiydi ben de kullanmadım kötü günlere saklamışım.
Bebek pudrası alıyorum hemen. Geçici olarak kendi pudramı sürsem olur mu? Koltuk altına falan kullandığım pudrayı. Akşama doğru dışarı çıkınca alırım diğerini.
Tamam o zaman ondan alıp süreyim. Hemen geçse barii.Normal pudra olmaz sanırım bebe pudrası sür sen
Geçer geçer kuruturTamam o zaman ondan alıp süreyim. Hemen geçse barii.
Ee bakıcıda bulsan onada para yine zorlanmıyacakmısınız?Kafam çok karışık düşün düşün çoktur işim.
Ödemem gereken kredi var ücretsiz izne ayrılırsam eşim benim krediyi de öderse çok zorlanır 10 ayım kaldı zaten. Siz olsanız bakıcı bulur işe mi başlarsınız yoksa maddi çok zorlanacağınızı bile bile izne mi ayrılırdınız
Maaşın yarısı kalıyor zaten bir kısmını bakıcıya veririm açıkçası bakıcı parasını çok düşünmüyorum kredi tutarım daha fazla olur bakıcıdan. Çok olmuyor zaten burada bakıcı ücreti oğlumun tam gün kreşi bile 350 tl. Sadece 1 sene sabredicem sonra ailemin yanına gidicez zaten. Ama bir yandan da kızımı bırakmak istemiyorumEe bakıcıda bulsan onada para yine zorlanmıyacakmısınız?
Bilirim zor olurMaaşın yarısı kalıyor zaten bir kısmını bakıcıya veririm açıkçası bakıcı parasını çok düşünmüyorum kredi tutarım daha fazla olur bakıcıdan. Çok olmuyor zaten burada bakıcı ücreti oğlumun tam gün kreşi bile 350 tl. Sadece 1 sene sabredicem sonra ailemin yanına gidicez zaten. Ama bir yandan da kızımı bırakmak istemiyorum
Çok mu küçük ki?Maaşın yarısı kalıyor zaten bir kısmını bakıcıya veririm açıkçası bakıcı parasını çok düşünmüyorum kredi tutarım daha fazla olur bakıcıdan. Çok olmuyor zaten burada bakıcı ücreti oğlumun tam gün kreşi bile 350 tl. Sadece 1 sene sabredicem sonra ailemin yanına gidicez zaten. Ama bir yandan da kızımı bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?