Sen mi sardın?Onlarla gelceksen bana da gelebilirsin. Napcan ofisin tavuğunu bende sarma var.
Tavuklarıı pişirmişem hacıyı da evden göndermişemm böyle miydi
Şarkıya kaldıysa işimiz aç kaldık
Tamamdır işe alındın. Doğuda bu kadar gezdiğine göre kesin öğretmen demissindirOnu da yaparık. Nefes al nefes ver nefes al nefes ver. Heh şimdi ıkın, geliyooor geliyooor, tut kafasından çek.
Sen niye öğrtmen kaldın benim aklımda acaba?
Temkinli olmak gerek. Nedense bi güvenemedim sepeboşver sen şarkıyı koşalım sep de sarma varmış bir daha bu fırsatı yakalayamayız
Tavuklarıı pişirmişem hacıyı da evden göndermişemm böyle miydi
Şarkıya kaldıysa işimiz aç kaldık
Onlarla gelceksen bana da gelebilirsin. Napcan ofisin tavuğunu bende sarma var.
Sep sarmaları kap in aşşayenirse o da olur, o da olumlu
Sen mi sardın?
Tamamdır işe alındın. Doğuda bu kadar gezdiğine göre kesin öğretmen demissindir
tatlılar bende kalsın ama. Sen çık yukarı tatlıları bırak sonra gideriz.Sep sarmaları kap in aşşa
Ben geliyorum seni ve sarmaları alıp doğru ofişe
Pek farkı yok canım. Bir keresinde başhemşire doğum spontan bir olaydır siz olmasanız da olur dedi ben de sivri dilliyim zaten o zaman kadınları masaya yatırıp gelelim kendileri doğurur ne de olsa demiştim pişman değilimPilates hocası demedik ebe dedik
bunlar sana güvenmiyor sep, sen sarmaları bana ver boşver onlar aç kalsın zaten sevemez kimse seni, benim sevdiğim kaa
Enee ne yetenekli dedeler var. Benimki pişmiş yemeği ısıtamaz. Seninki öteden geldi sardı herhal?Yok dedem sardı.
Hatun dükkanın tapusunuda al gel deditatlılar bende kalsın ama. Sen çık yukarı tatlıları bırak sonra gideriz.
Pek farkı yok canım. Bir keresinde başhemşire doğum spontan bir olaydır siz olmasanız da olur dedi ben de sivri dilliyim zaten o zaman kadınları masaya yatırıp gelelim kendileri doğurur ne de olsa demiştim pişman değilim
O niye be hazır sarma var bana niye mok pardon?????Sarma köpeen olsun cicim. Tantanis mok yesin.
Favorim kahtalı mıçı bu olmamış
Sarma köpeen olsun cicim. Tantanis mok yesin.
Farkettim davuklarla sarmalar bize kaldıname koş koş kavga var çekirdekleri al gel, çıtlatır çıtlatır tükürürüz oruç bozulmuyormuş öyle diyolla
sep sarmalar için tişikkirlir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?