Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Alerji yapmış olabilir canım kullanma değerine bakıldı mı öyle mi verdiler pekmez içebilir artık pekmez ver bence ben sevmiyorum kan ilaçlarını dişlerde leke yapıyor
Hayir yapilmadi. Bir de benim bildigim bu damla kabiz yapmaz mi? Hic oyle olmadi bizde. 4-5 defa yapmaya devam ediyor. Neredeyse her beslenmeden sonra.

Eger demir yada kan ilacini surup formunda kullaniyorsan yaparmis. En aza indirgemek icin dislere degdirmeden dilin arka tarafina atarak yutmak gerekirmis.
Ama hap seklindeyse yapmiyor heralde in vino veritas :)

Hmm hap benimkiler.
Bu arada reklam yapmış gibi olmayayım ama ipana perfection serisinin hızlı beyazlık seti var. Muhteşem ötesi 3 günde bir ton beyazlatıyor. Sıkıntısı olana duyurayım.

Ben yetiskinde de bebekte de yapar diye biliyorum. in vino veritas bi arastirayim bakayim yanlis yonlendirmiyim ama en buyuk etkisi dislerde leke ve diski renginin degismesi.
Yetişkinde yapmaz canım diş hassasiyeti varsa belki olabilir ama haplar leke yapmıyor kesinlikle

Neyi naapcam. Ön ödemeye başlayıp doğurunca msg'ye vercem. Hem sütü de vardır onun emzirir.
Sütten çok ne var oğlum 2.5 yaşına kadar emdi kızım da emiyor bakalım eşim hollanda ineği gibisin dedi
Seninkini de emziririm ama ben kız olanı alırım erkekleri pek sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…