Eger demir yada kan ilacini surup formunda kullaniyorsan yaparmis. En aza indirgemek icin dislere degdirmeden dilin arka tarafina atarak yutmak gerekirmis.Yetiskinde nasıl yapıyor kız ben hiç görmedim
Hayir yapilmadi. Bir de benim bildigim bu damla kabiz yapmaz mi? Hic oyle olmadi bizde. 4-5 defa yapmaya devam ediyor. Neredeyse her beslenmeden sonra.Alerji yapmış olabilir canım kullanma değerine bakıldı mı öyle mi verdiler pekmez içebilir artık pekmez ver bence ben sevmiyorum kan ilaçlarını dişlerde leke yapıyor
Eger demir yada kan ilacini surup formunda kullaniyorsan yaparmis. En aza indirgemek icin dislere degdirmeden dilin arka tarafina atarak yutmak gerekirmis.
Ama hap seklindeyse yapmiyor heraldein vino veritas :)
Şimdi naapcan?
Sen karışma bakıyım ablaların işineBaştan okul çağına kadarki ücreti almış oluyorsun zaten
Piki teyseeSen karışma bakıyım ablaların işine
Yetişkinde yapmaz canım diş hassasiyeti varsa belki olabilir ama haplar leke yapmıyor kesinlikleBen yetiskinde de bebekte de yapar diye biliyorum.in vino veritas bi arastirayim bakayim yanlis yonlendirmiyim ama en buyuk etkisi dislerde leke ve diski renginin degismesi.
Senin doğum iznini bana aktarsınlar olur benceHea ondan sonra devam mı ediyoruz. Kız benim doğurmam şimdi yapsam 10 ayı bulur ama, nasıl olcak o iş? Ön ödemeli mi yapcaz?
Bu kadar bedavacılık olmaz ya. Bari süt ver uşağa anasın.Neyi naapcam. Ön ödemeye başlayıp doğurunca msg'ye vercem. Hem sütü de vardır onun emzirir.
Abla dedik terbiyesiz daha 29+2 yaşında sepPiki teysee
Utanmasa tasiyici anne bulduracakBu kadar bedavacılık olmaz ya. Bari süt ver uşağa anasın.
Yok kabız da olabilir ishal de hiç yan etkisi olmayadabilirHayir yapilmadi. Bir de benim bildigim bu damla kabiz yapmaz mi? Hic oyle olmadi bizde. 4-5 defa yapmaya devam ediyor. Neredeyse her beslenmeden sonra.
Senin doğum iznini bana aktarsınlar olur bence
Sütten çok ne var oğlum 2.5 yaşına kadar emdi kızım da emiyor bakalım eşim hollanda ineği gibisin dediNeyi naapcam. Ön ödemeye başlayıp doğurunca msg'ye vercem. Hem sütü de vardır onun emzirir.
İşimi yapabilecek misin pekiBen ömürlük izindeyim ayol.
Sana yeni bir teklif, ben senin yerine işe gideyim sen evde bebelere bak. Kredi de ödenmiş olur böylece.
Erkek olursa alırımHeyt be aslanlarım benim.
Bi kişi daha bulursam başkanımın tavsiyesine uyup üç tane yapciim.
nameaver sana vereyim mi bi bebe.
Ben niye son etkinligini goremiyor seninyok yaw açık bırakıp mutfağa gittim ondan öyle kalmış hem sindire sindire okuyor da olabilerim
IQ seviyemi mi inceliyordun? Yarım saat arayla beğendin iki mesajımı.yok yaw açık bırakıp mutfağa gittim ondan öyle kalmış hem sindire sindire okuyor da olabilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?