Ben niye son etkinligini goremiyor senin
Örtmen değil miydin sen? Yaparık bacı aybettin.İşimi yapabilecek misin peki
IQ seviyemi mi inceliyordun? Yarım saat arayla beğendin iki mesajımı.
Ebe bacım ebeÖrtmen değil miydin sen? Yaparık bacı aybettin.
kimseler göremiyor aslında Denas'ım tantanis nasıl gördü şaşırdım bendekızaaam kalp gözün mü açıldı noldu ramazan ramazan
Uu erdim ben. Siz anlamazsınız ben pro kulum.kimseler göremiyor aslında Denas'ım tantanis nasıl gördü şaşırdım bendekızaaam kalp gözün mü açıldı noldu ramazan ramazan
Hahaha ne öğretmeni ebeyim benÖrtmen değil miydin sen? Yaparık bacı aybettin.
Akşam yimeğe davetli olmasaydım gelirdimahahahah ay şu an koptum bittimokudum beğendim, davuklarım pişti mi diye baktım geldim beğenmeye devam ettim
Tavuk mu? Aç insana denmez bu. Adres???ahahahah ay şu an koptum bittimokudum beğendim, davuklarım pişti mi diye baktım geldim beğenmeye devam ettim
Akşam yimeğe davetli olmasaydım gelirdim
Valla hakimseler göremiyor aslında Denas'ım tantanis nasıl gördü şaşırdım bendekızaaam kalp gözün mü açıldı noldu ramazan ramazan
Onu da yaparık. Nefes al nefes ver nefes al nefes ver. Heh şimdi ıkın, geliyooor geliyooor, tut kafasından çek.Hahaha ne öğretmeni ebeyim ben
Tavuk mu? Aç insana denmez bu. Adres???
Oyyhh gelirken datlu alıyım o vakitgel name'im gel, sana davuk vereyim yanına pititis kızartması da vereyim yiriz
Pilates hocası demedik ebe dedikOnu da yaparık. Nefes al nefes ver nefes al nefes ver. Heh şimdi ıkın, geliyooor geliyooor, tut kafasından çek.
Sen niye öğrtmen kaldın benim aklımda acaba?
Oyyhh gelirken datlu alıyım o vakit
Anamın nikahınıda istermisin5-10 kilo şöbiyet, 20-30 kilo da kadayıf yeterli bence
Daha mantıklı bence deSep sen saklambac ebesi ol
Anamın nikahınıda istermisin
sabahtan beri tavukları pişirmişem takıldı ağzıma devamını da bilmiyorumsen türküyü çığır ben duyar seni alır gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?