Ayy eks aşkımın babası evin önünde. Aşağıdaki esnafla konuşuyor. Annem de sağlam sağlam gamze çantayı unuttum evden al gel dedi. Allahımm adam beni inceliyor resmen. Şimdi yukardayım sinir stres tavan. Kesin akşama buraya gelecek o da. Nişanlısı da gelir mi ki?
Babası ne bakıp duruyor mok mu var.
Ayy gelirse gelir sananeAyy eks aşkımın babası evin önünde. Aşağıdaki esnafla konuşuyor. Annem de sağlam sağlam gamze çantayı unuttum evden al gel dedi. Allahımm adam beni inceliyor resmen. Şimdi yukardayım sinir stres tavan. Kesin akşama buraya gelecek o da. Nişanlısı da gelir mi ki?
Babası ne bakıp duruyor mok mu var.
Banane tabiiğ de nişanlısı benden ayrılma ihtiyacı duymadan çıkmaya başlayıp evlenme kararı aldığı kız olunca merak ettim neye benziyor bu. Bendeki de kader mi ne hepsi aynı şekilde terk ediyor.Ayy gelirse gelir sanane
Tulumba ne ya hiç sevmem aç kalsam yemem
Banane tabiiğ de nişanlısı benden ayrılma ihtiyacı duymadan çıkmaya başlayıp evlenme kararı aldığı kız olunca merak ettim neye benziyor bu. Bendeki de kader mi ne hepsi aynı şekilde terk ediyor.
Hahah o beni tanıdığında gürbüz bi kızçeydim. Sağolsun oğlu yedi beni bi daha 52 kilo üzerine çıkmadım hiç.Kaçırdığın geline dön de bir bak di
Aman çokta pırtBanane tabiiğ de nişanlısı benden ayrılma ihtiyacı duymadan çıkmaya başlayıp evlenme kararı aldığı kız olunca merak ettim neye benziyor bu. Bendeki de kader mi ne hepsi aynı şekilde terk ediyor.
Yok valla bunu kuzenim bulmuştu. Kaç hafta uğraştı aramızı yapmak için. Sonuç bu.Çok mu arıyorsun bunnarı?
Yok valla bunu kuzenim bulmuştu. Kaç hafta uğraştı aramızı yapmak için. Sonuç bu.
Temmuzda düğünü varmış.
Kuzenin öyle bir beklentisi var sanırım. Attığı her adımdan dakkasına haberdar ediyor beni.Gider iki göbek atar bi de çeyrek takarsın artık.
Kuzenin öyle bir beklentisi var sanırım. Attığı her adımdan dakkasına haberdar ediyor beni.
Ehehe kendisi teyzemin oğluyla evlenerek gelinimiz oldu. Sayılır mı? (Onlar kuzen diil tabii ki.)Kuzenlerini değiştir bence sen
Eveeet bana öyle elit tatlılarla gelin Allahım çıtır çıtır ne güzeldi yaTabi tadina vardin Diyarbakir kadayifinin..
Bişey için içiyprlardı onu, neydi ki?Loch Ness Canavari yavru sen meyankökü şerbeti yapmayı biliyon mu?
Bişey için içiyprlardı onu, neydi ki?
Yok biri yapıp getirmişti bize. Ama ne için getirdi hatırlamıyorum. Kesin bi özelliği vardıİçmek için yapıyolla. İçcez işte.
Zuhhaaaahaaİçmek için yapıyolla. İçcez işte.
Var var cok sifali.Yok biri yapıp getirmişti bize. Ama ne için getirdi hatırlamıyorum. Kesin bi özelliği vardı
Yok biri yapıp getirmişti bize. Ama ne için getirdi hatırlamıyorum. Kesin bi özelliği vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?