Ya burayı takip etmek zor, ertesi gün bir bakıyorum 40 sayfa yazılmış. Yazık ama benim çipil çipil gözlerime
Sen bize çenesí düşük mü diyorsun?Ya burayı takip etmek zor, ertesi gün bir bakıyorum 40 sayfa yazılmış. Yazık ama benim çipil çipil gözlerime
in vino veritas senin dergiye 60 yaşındaki teyzeyle kocası bakıyor ahahah. Kendimi rezil hissettim eccük
Hahaha burda katalog demiyem dedim.Dergi değil o sapsik katalog. Benim de değil senin. Sapsorik tanti.
Sen paranla aldın ben yemek yarışmasında aldım cicimBencede
Bencede
Neden ama, sen de prosun, pipo olsam anlarım
Havani yisinlerSen paranla aldın ben yemek yarışmasında aldım cicim
Ne havası la kazen hediye etti para veripte alır mıyım yoksa ben ruhum fakirHavani yisinler
Ne havası la kazen hediye etti para veripte alır mıyım yoksa ben ruhum fakir
Ne yapalım.. Yemek yarışmasında havamızı aldık, o kadarda becerikli değilmişiz..Sen paranla aldın ben yemek yarışmasında aldım cicim
Olur mu hic oyle sey. Yegane havali iddiaali becerikli dostumsun:)Ne yapalım.. Yemek yarışmasında havamızı aldık, o kadarda becerikli değilmişiz..
Kaldıki zaten pro karta ihtiyacım yoktu.. Başka sebepten almıştım..
Niye sen serebıskesın bize niye hediye etmi?Ne havası la kazen hediye etti para veripte alır mıyım yoksa ben ruhum fakir
Niye sen serebıskesın bize niye hediye etmi?
Sizden başka cikcikleyen var mıBiz miii
Nasil katılıyoruz?Yarışmaya gir kazan sana da etsin. Tembel olana hediye yok.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ Burayı takibe alırsan, yarışmalardan haberin olur..Nasil katılıyoruz?
Bi de ayiptir sormasi pro olunca ne avantaj oluyor? Kadrolu mu oluyoruz? Maasa mi baglaniyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?