- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Var var cok sifali.
Ben sevmiyorum ama ablam sevdigi icin hep kendi yapar. Su an icerde goturuyolar abimle zaten. Gelin la cigkofte de var. Lahmacunu da ben yaptim.Loch Ness Canavari yavru sen meyankökü şerbeti yapmayı biliyon mu?
Ben sevmiyorum ama ablam sevdigi icin hep kendi yapar. Su an icerde goturuyolar abimle zaten. Gelin la cigkofte de var. Lahmacunu da ben yaptim.
Ay sevdiğim bütün her şey topikte bugün.Ben sevmiyorum ama ablam sevdigi icin hep kendi yapar. Su an icerde goturuyolar abimle zaten. Gelin la cigkofte de var. Lahmacunu da ben yaptim.
Ablamin hastaligi midesini haşat etti. Meyan mide rahatsizliklari icin tavsiye ediliyor. Baska faydalari da var tabi.Tarif diyom tarif.
Karnımıs tok bebişim, afiyet şeker olsun.
Bunlar seni dışlamış.Lo ben yokken muhabbet dönüyor, ben varken herkes yok olmuş oluyorHadi şimdi iftar saati de normalde de böyle oluyor
Lo ben yokken muhabbet dönüyor, ben varken herkes yok olmuş oluyorHadi şimdi iftar saati de normalde de böyle oluyor
Pro olunca bir yerin kalkmasın dedikLo ben yokken muhabbet dönüyor, ben varken herkes yok olmuş oluyorHadi şimdi iftar saati de normalde de böyle oluyor
1 litre suya bir tutam avuc kadar meyan atiyormussun. Kisik ateste kaynayana kadar bekliyormussun. Köpük gibi olunca kapat altini kaynamasin. Sogutup süz.Tarif diyom tarif.
Karnımıs tok bebişim, afiyet şeker olsun.
1 litre suya bir tutam avuc kadar meyan atiyormussun. Kisik ateste kaynayana kadar bekliyormussun. Köpük gibi olunca kapat altini kaynamasin. Sogutup süz.
BencedeBunlar seni dışlamış.
BencedeSenden kaçıyor olabiliris.
Neden ama, sen de prosun, pipo olsam anlarımPro olunca bir yerin kalkmasın dedik
Neden güzel kardesim? Bilimsel deney mi yapacaksın?Aa şeker limon tuzu falan koymuyo muyuz?
Neden güzel kardesim? Bilimsel deney mi yapacaksın?
Yok bunun aroması farklı. Yakismaz hicbir sey.Ne bileyim şerbetlere hep koyyoz onları.
Yok bunun aroması farklı. Yakismaz hicbir sey.
Yine de dene istersen bir bardaklik. Ama sanirim Rachael Ray' in korkunc yemekleri gibi olur.
Gozlerimden uyku akiyor. Aslinda shot in memikleri icin nobet tutacaktim ama dayanamiyorum yaticam.İyi geceler
Nörüyorsunuz?
Bosver ya sende bende olandan muhim degilGozlerimden uyku akiyor. Aslinda shot in memikleri icin nobet tutacaktim ama dayanamiyorum yaticam.
Ya burayı takip etmek zor, ertesi gün bir bakıyorum 40 sayfa yazılmış. Yazık ama benim çipil çipil gözlerimekavun kokusu sen nerelere kayboldun acebaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?