Sayfanın adını susam sokağı olarak değiştirmeyi teklif ettiKim kimi atıyomus tantii konu ne teklif ne
KınıyorumSayfanın adını susam sokağı olarak değiştirmeyi teklif ettiin vino veritas kadını. Loch Ness Canavari da aa süper olur tantanisi de (dolayısıyla seni de) elemiş oluruz o ne bilir susam sokağını diyerek bizi ötelere gönderme planı yaptı ama yemedik.
Aferin iste böyle ol. Sadece kına. İşte büyük resim.Kınıyorum
Dogum kilolarini veremeden hamile kalmis bir insan olarak seksi kategorisine girmesem de. NeyseSelam seksi leydiler
Hamile mi? Bebek mi vaarrrDogum kilolarini veremeden hamile kalmis bir insan olarak seksi kategorisine girmesem de. Neyse
Sanada selam ne haber.?
Evet yani Allahtan bir mani olmazsa.dusuk tehlikem var yatiyorum balim..Hamile mi? Bebek mi vaarrr
Ayy sağ salim kucağına alırsın inşallah. Yeni mi öğrendin?Evet yani Allahtan bir mani olmazsa.dusuk tehlikem var yatiyorum balim..
Yine naptın??Enem banin ucundan döndüm yine
Yeni ogrendim ama buyutmusum epey. 8 haftalikmis.Ayy sağ salim kucağına alırsın inşallah. Yeni mi öğrendin?
Hii kaza kurşunu yaniYeni ogrendim ama buyutmusum epey. 8 haftalikmis.
Ben ilk gebeligimde 13 kilo almistim toplamda.Ya bizim kız 5. ayında 11 kilo aldı. Ikna edemiyorum bunun fazla olduğuna. Harbi tır olacak.
Hii kaza kurşunu yani
Hadi bakalım hayırlı olsun. :)
Annem normal ben 20 kilo alıyordum yaşınıza girmeden eski halime geliyordum diyor. Anlamadım. Varil gibi oldu yuvarlasam gidecekBen ilk gebeligimde 13 kilo almistim toplamda.
O biraz fazla olmus hakkatenistahi aciksa zaar
Aman bosver ne guzel. Mide bulanip yiyememek inan daha kotu. Sonra toparlar verir..:)Annem normal ben 20 kilo alıyordum yaşınıza girmeden eski halime geliyordum diyor. Anlamadım. Varil gibi oldu yuvarlasam gidecek
Dogum kilolarini veremeden hamile kalmis bir insan olarak seksi kategorisine girmesem de. Neyse
Sanada selam ne haber.?
İlk üç ayı çubuk krakerle geçirdi yine aldı. Yapı galiba. Vermese de olur kocasının yanında görünmeye başladı artık (adam 110 kilo bizim kız 58di)Aman bosver ne guzel. Mide bulanip yiyememek inan daha kotu. Sonra toparlar verir..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?