Seksi eeeh belki, biraz dudak kalemi iyi bi eyeliner bi de elbise lazım ama Leydi dedin mi o benden sorulurSelam seksi leydiler
Senin koca çok eğlenceli yaÇaktırma işte, tamam seksiyiz(Hayırlı olsun bu arada)
İyidir nolsun, benimkiyle annem kapışıyor şu anda onlara gülüyom, yaa öyle çete olurlarsa bana karşı bir gün böyle olur
Aa simdi daha uyumlu olmuslardir isteİlk üç ayı çubuk krakerle geçirdi yine aldı. Yapı galiba. Vermese de olur kocasının yanında görünmeye başladı artık (adam 110 kilo bizim kız 58di)
Ne güzel haberler bunlar yirim seni yaaDogum kilolarini veremeden hamile kalmis bir insan olarak seksi kategorisine girmesem de. Neyse
Sanada selam ne haber.?
Neeee bebek mi? Ufaklik ne kadarlikti?
Amin insallah canim.
Hic beklemiyordum hic de anlamadim .Ne güzel haberler bunlar yirim seni yaabi de 8 hafta hey masallah ceyregini devirmissin neredeyse ay cok sevindiim ya
16 aylikNeeee bebek mi? Ufaklik ne kadarlikti?
Hayirli olsun.
Yine naptın??
Aa kardeşimle benim aramda da tam iki yaş var. (4 gün var doğum Günlerimiz arasında)16 aylik
Dogunca 2 yasinda olcak.
Acımışlardır bu defa.İmam hatip konusu. Herkes banlanmis ben saglamim
Kız Kürt misen sen de?16 aylik
Dogunca 2 yasinda olcak.
Kürtler mi öyle yapıyor?Kız Kürt misen sen de?
Allah bagislasin.
Yok kiz.Kız Kürt misen sen de?
Allah bagislasin.
Tesekkurler.
Ne konuda kapisiyorlar :))
Aa kardeşimle benim aramda da tam iki yaş var. (4 gün var doğum Günlerimiz arasında)
Senin için değil ama onlar için eğlenceli olacak.
Hadi bdvde konu aç da topa tutalım seni.Yok kiz.
Planlanmayan gebelik
Küçük süprisler diyosunHic beklemiyordum hic de anlamadim .
Sagol balim cok tesekkur ederim evlen de darisi sana
Ahahaha cok iyi yaMutfaktan çağırdı annem eşimi, eşim duymadı. Bir çağırdı iki çağırdı duymadı. Ben duydum ama "Annem seni çağırıyo" demedim
Sonra annem geldi, "Ne duymuyon çocum beni?" dedi. Eşim de "Duymadım anne" dedi. Ben de "Aa ben duydum sen nasıl duymadın?" dedim. Annem de "Öyle mi?" filan dedi. Eşim "Hiç duymadım ki" filan dedi, annem de "Ama olmaz ki öyle çocum, nasıl duymadın o kadar çağırdım" filan dedi. Gülüyorum bu arada, şimdi yine bir oldular bana söyleniyorlar "Madem duydun sen niye bi şey demedin?" diye."Zorunda mıyım?" moduna girdim ben de. Trip atıyorum şu an.
Eki Görüntüle 1845784
Oooo maasallah maasallaahKüçük süprisler diyosun
Çocuk ve ben, ben ve çocuk; bilemiyorum AltanYalnız benimkinin çocukları ne güzel olur ya, gözlerin ona benzemesi şart ama Ay öhöm ne diyoduk ne güzel haber
Buna hazir degilim suanHadi bdvde konu aç da topa tutalım seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?