Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

İşte aradıgım trolleme kabiliyeti aman da aman kücük kardeslere yapılan kücük hainlikleri eniste üzerinde de denermiş

Ne guzel moral veriyorsun kiziam sen
in vino veritas soz verdi ilgilenecek
Sonra bir gün sen balkon yıkarken kızların bulaşık sabunu ele geçirip birbirlerini yıkamaya çalışacak. Tam saçlar köpürmüşken o da ne? Sular kesilecek.

Hahaha krizlerden kriz beğen.

Sonra bir gün sen balkon yıkarken kızların bulaşık sabunu ele geçirip birbirlerini yıkamaya çalışacak. Tam saçlar köpürmüşken o da ne? Sular kesilecek.

Hahaha krizlerden kriz beğen.
Anlat tantan anlat daha ne eziyetler ettin kücükken annene

Anlat tantan anlat daha ne eziyetler ettin kücükken annene
Ben sakin bir çocuktum be kardeşim yaramazdı o ayartırdı beni. Saftım ben.

Küçük kardeş büyüğü sen benim ablam değilsin seni çöpte bulup almışlar diye kandırır mı hiç?

Denas14__ her parmak arasına bi tane olmak uzere alacak 4 tane boya kalemini, koridorun başından bi başlayacak mutfak salon allah ne verdiyse. O da kesmeyecek yüzünu de bi güzel boyayacak aynı pastel boyalarla. En son şıklığını ojeyle tamamlayayım derken ojenin yarısını parmaklarına kalan yarısını da halıya dökecek, sana da tüm hevesiyle güzel olmus muyum diye soracak sormusunu tanıyorum ben yani, tahmini yaş 4

İşte aradıgım trolleme kabiliyeti aman da aman kücük kardeslere yapılan kücük hainlikleri eniste üzerinde de denermiş

Kardeşcağzımı nasıl özledim yaa, hafta içi geliyor artık. O gelince tam takım oluruz abalı-gardaşlı. Şaka maka ara ara çeteleşiyorlar hemen, ondan küçücük çomak sokayım dedimdi

in vino veritas bu arada Susam Sokağı yaparsak topiği, ben Sayıların Kontu olabilirim
Nedense o takıntılı vampiri çok severdim ya, şatosunda mini mini yarasalarıyla yaşayan tip.

Tanımıyos bis onları

Tamam seni sayıların kontu yapıyoruz. Ben de kermit falan olayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…