- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Hahaha. Yorgunluktan koltukta uyuyakalacaksın. Onlar da sandalyeyle dolabın üst taraflarına yetişip içindekilerin hepsini aşağı indirecek. Bir uyanacaksın ki dolap yerde kız dolapta.beraber buyuyup cikarlar benim umudumda
İşte aradıgım trolleme kabiliyetiMutfaktan çağırdı annem eşimi, eşim duymadı. Bir çağırdı iki çağırdı duymadı. Ben duydum ama "Annem seni çağırıyo" demedim
Sonra annem geldi, "Ne duymuyon çocum beni?" dedi. Eşim de "Duymadım anne" dedi. Ben de "Aa ben duydum sen nasıl duymadın?" dedim. Annem de "Öyle mi?" filan dedi. Eşim "Hiç duymadım ki" filan dedi, annem de "Ama olmaz ki öyle çocum, nasıl duymadın o kadar çağırdım" filan dedi. Gülüyorum bu arada, şimdi yine bir oldular bana söyleniyorlar "Madem duydun sen niye bi şey demedin?" diye."Zorunda mıyım?" moduna girdim ben de. Trip atıyorum şu an.
Eki Görüntüle 1845784
Ehehe biz kürt diiliz ama içimizde Kürtlük var demek.
Ne guzel moral veriyorsun kiziam senHahaha. Yorgunluktan koltukta uyuyakalacaksın. Onlar da sandalyeyle dolabın üst taraflarına yetişip içindekilerin hepsini aşağı indirecek. Bir uyanacaksın ki dolap yerde kız dolapta.
Sep kendi potansiyel bebegini satacak yer arıyo cok güvenme istersen
Hadi yaSep kendi potansiyel bebegini satacak yer arıyo cok güvenme istersen
Sonra bir gün sen balkon yıkarken kızların bulaşık sabunu ele geçirip birbirlerini yıkamaya çalışacak. Tam saçlar köpürmüşken o da ne? Sular kesilecek.
Bedavacı. Senin derdin doğurulmuş çocuğa konmak belli.İlgilenmicem lan, küçüğü alcam benim olcak
Anlat tantan anlat daha ne eziyetler ettin kücükken anneneSonra bir gün sen balkon yıkarken kızların bulaşık sabunu ele geçirip birbirlerini yıkamaya çalışacak. Tam saçlar köpürmüşken o da ne? Sular kesilecek.
Hahaha krizlerden kriz beğen.
Ben sakin bir çocuktum be kardeşim yaramazdı o ayartırdı beni. Saftım ben.Anlat tantan anlat daha ne eziyetler ettin kücükken annene
Denası bebek gelince olacaklar konusunda aydınlatıyoruzPssstttt napıyonus
Sen kücük caplı bi chucky oldugun icinBen sakin bir çocuktum be kardeşim yaramazdı o ayartırdı beni. Saftım ben.
Küçük kardeş büyüğü sen benim ablam değilsin seni çöpte bulup almışlar diye kandırır mı hiç?
İşte aradıgım trolleme kabiliyetiaman da aman kücük kardeslere yapılan kücük hainlikleri eniste üzerinde de denermiş
Tanımıyos bis onlarıKardeşcağzımı nasıl özledim yaa, hafta içi geliyor artık. O gelince tam takım oluruz abalı-gardaşlı. Şaka maka ara ara çeteleşiyorlar hemen, ondan küçücük çomak sokayım dedimdi
in vino veritas bu arada Susam Sokağı yaparsak topiği, ben Sayıların Kontu olabilirim
Nedense o takıntılı vampiri çok severdim ya, şatosunda mini mini yarasalarıyla yaşayan tip.
Tasiyici ananiyim la benİlgilenmicem lan, küçüğü alcam benim olcak
Kardeşcağzımı nasıl özledim yaa, hafta içi geliyor artık. O gelince tam takım oluruz abalı-gardaşlı. Şaka maka ara ara çeteleşiyorlar hemen, ondan küçücük çomak sokayım dedimdi
in vino veritas bu arada Susam Sokağı yaparsak topiği, ben Sayıların Kontu olabilirim
Nedense o takıntılı vampiri çok severdim ya, şatosunda mini mini yarasalarıyla yaşayan tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?