Ohannes ya. Kac yas araniz?He valla çekti kadın. Kız yürümeye başladığı an yaramazlık yapmaya başladı.
Heh bak bi tane daha geldi aklıma. Aynanın karşısında oyun oynuyoruz. Bu salak kafa attı aynaya ayna ayağıma düştü yine hastanelik oldum.bi kere bilmem kendi kendime zarar verdiğimi. Hatundan fırsat kalmıyordu.
Iki yaş 4 gün var aramızda.Ohannes ya. Kac yas araniz?
Bacım bizimki vücut değil şehir içi su şebeke borusu muydu yani aşk olsun.
Nasıl yaDenas14__ hayırlı olsun canım
Canavarım anlatayım anılarımı dur. Rekorum 16 bir kadının 6 doğum yapabildiğini gördüm Hakkaride. Birgün nöbetteyim bir teyze doğum yaptı yanıma başka hasta alma gelinim aşağıda o gelecek dedi bende refakatçi yatakta yatamaz teyze hasta gelirse alırım dedim. Gelinim doğumhanede doğum yapıyor o gelecek dedi geliniyle aynı gün doğurdular. 4 seneye yakın kaldım 1 yüzü en az 2 kere gördüm. Histerektomi olana kadar doğuruyorlar valla
Ay dogru dedin ya ya. İyice salak oldum kusura bakma. Karnim agriyor kiz yemek yemiyor ac ac dolasiyor.Iki yaş 4 gün var aramızda.
Sagol canim:)Denas14__ hayırlı olsun canım
Canavarım anlatayım anılarımı dur. Rekorum 16 bir kadının 6 doğum yapabildiğini gördüm Hakkaride. Birgün nöbetteyim bir teyze doğum yaptı yanıma başka hasta alma gelinim aşağıda o gelecek dedi bende refakatçi yatakta yatamaz teyze hasta gelirse alırım dedim. Gelinim doğumhanede doğum yapıyor o gelecek dedi geliniyle aynı gün doğurdular. 4 seneye yakın kaldım 1 yüzü en az 2 kere gördüm. Histerektomi olana kadar doğuruyorlar valla
Annen yanında mı? Yardımcı olacak kimse yok mu kiAy dogru dedin ya ya. İyice salak oldum kusura bakma. Karnim agriyor kiz yemek yemiyor ac ac dolasiyor.
Yanimda da. Felaket bir kizim var.bana bagimli ve yapisik. Herseyden sıkılıyor.Annen yanında mı? Yardımcı olacak kimse yok mu ki
Uu işiniz zor birazYanimda da. Felaket bir kizim var.bana bagimli ve yapisik. Herseyden sıkılıyor.
E siz o riski almış o topa girmişsiniz zaten. Ne olur bi tane de bana yapsanız.
Evet Almanya bu acidan cok iyi. Cocuk parasi olayi. Bence de git orda dogur. Burda dogumda yardimci olmak icin 100 tl veriyor okadar. Oda bi kereAlmanyadaki kuzenimin üç bebesi var. (Eşinin önden 2 tane daha var alman bir kadından). Devlet her ay 180 210 210 euro ödeme yapıyormuş. Türkiyeye yerleşince de devam edecekmiş. Ben Almanyada doğurmaya karar verdim.
Ilk yıl her ay 500 de ayrı ödeniyormuş. Hey yavrum
Sen bakma onlara.en seksu vucut bizde. Onlar ne anlarEnee hatun bedavacı çıktı
90 60 90 ficudu rüyamda mı göreyim artık, belki pilateslerle toparliycaz?
Denas14__ sen de bişiler söyle kız seksi ficudumuzu kale almıyo kimse.
Babayı da ordan mı bulsak?Evet Almanya bu acidan cok iyi. Cocuk parasi olayi. Bence de git orda dogur. Burda dogumda yardimci olmak icin 100 tl veriyor okadar. Oda bi kere
Enee hatun bedavacı çıktı
90 60 90 ficudu rüyamda mı göreyim artık, belki pilateslerle toparliycaz?
Denas14__ sen de bişiler söyle kız seksi ficudumuzu kale almıyo kimse.
Orda yasayan turk de olabilü zamaninda isci olarak gidip simdi koseyi donenlerdenBabayı da ordan mı bulsak?
Bana bana?Spor salonu üyeliği benden
Bana bana?
Türkleri napcam yaaOrda yasayan turk de olabilü zamaninda isci olarak gidip simdi koseyi donenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?