Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ohannes ya. Kac yas araniz?

Heee bilmisen? MazlumuGetirinBana bilir. O anlatsin istisen
Denas14__ hayırlı olsun canım
Canavarım anlatayım anılarımı dur. Rekorum 16 bir kadının 6 doğum yapabildiğini gördüm Hakkaride. Birgün nöbetteyim bir teyze doğum yaptı yanıma başka hasta alma gelinim aşağıda o gelecek dedi bende refakatçi yatakta yatamaz teyze hasta gelirse alırım dedim. Gelinim doğumhanede doğum yapıyor o gelecek dedi geliniyle aynı gün doğurdular. 4 seneye yakın kaldım 1 yüzü en az 2 kere gördüm. Histerektomi olana kadar doğuruyorlar valla

Nasıl ya Ben de kısa aralıkla doğurmaktan bahsediyorsunuz sandım. Bunlar uçmuş in vino veritas sen gel bu ablalardan iste.

Sagol canim:)
Valla iyi dayaniyorlar ya.

Almanyadaki kuzenimin üç bebesi var. (Eşinin önden 2 tane daha var alman bir kadından). Devlet her ay 180 210 210 euro ödeme yapıyormuş. Türkiyeye yerleşince de devam edecekmiş. Ben Almanyada doğurmaya karar verdim.

Ilk yıl her ay 500 de ayrı ödeniyormuş. Hey yavrum

Evet Almanya bu acidan cok iyi. Cocuk parasi olayi. Bence de git orda dogur. Burda dogumda yardimci olmak icin 100 tl veriyor okadar. Oda bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…