Cok tatlisiniz ya. Biri de cikip cok kolay oh oh demedi.Denas14__ her parmak arasına bi tane olmak uzere alacak 4 tane boya kalemini, koridorun başından bi başlayacak mutfak salon allah ne verdiyse. O da kesmeyecek yüzünu de bi güzel boyayacak aynı pastel boyalarla. En son şıklığını ojeyle tamamlayayım derken ojenin yarısını parmaklarına kalan yarısını da halıya dökecek, sana da tüm hevesiyle güzel olmus muyum diye soracak sormusunu tanıyorum ben yani, tahmini yaş 4
Bebesiniz siz çünkümTanımıyos bis onları
Tasiyici ananiyim la ben
Hahaha yok be. Benim çocukluğumu bilen herkes çok güzeldin diye anlatır. Şimdi o güzellikten eser kalmamış ama gerçekten şirin bir bebeymişim ki alakasız insanların bile aklında. Çaki maki bilmemSen kücük caplı bi chucky oldugun icin
Aaa nasil hakaret etti. Benim vucudum bozukmu yani . Hih seni 3 le carpar 10 a boler.Mümkünse öyle olabilirsin benim için mesele yok.
La senin vucut zaten alışkın şimdi ben de doksan altmış doksan bedenimi bozmayayim.
One la oyle terminator gibiDenas14__ benim kardeşime benzerse (allah korusun ama var öyle ihtimaller de) çamaşır suyu dahil olmak üzere tüm zararlı şeyleri yiyip içecek, iğne yutup günlerce patates haşlamana sebep olacak, kolunu üçüncü kez kırışında gayet sakin biçimde (yaş 6) anne kolum kırıldı diye gelecek, parka girip 30 saniye geçmeden kaşını yaracak, sürekli komşu çocuklarını dövüp şikayet edilen kazulet bir çocuk olacak.
Haha dua et normal bir çocuk olsun.
Minibüste liseli gürültüsünü kafam kaldırmıyo ama susam sokagı da bilmiyorum. Ben anlamadım ki ne bicim bi tarihmis su 94,Bebesiniz siz çünküm
Nasıl tanımıyorsun kızım biz küçükken veriyordu televizyon.Tanımıyos bis onları
Aklıma gelmeyen vukuatları çok ya. Dışarda biri ağlatırdı beni o gidip döverdi o kişiyi.One la oyle terminator gibi
Ben sevmiyodum galiba ne bileyimNasıl tanımıyorsun kızım biz küçükken veriyordu televizyon.
Ay anan garip anan ne cekmistir yaa....Aklıma gelmeyen vukuatları çok ya. Dışarda biri ağlatırdı beni o gidip döverdi o kişiyi.
Hala daha öyle. Geçenlerde kızın biri sokaktaki çöpçüye laf attı bizim manyak döviyim mi şimdi seni ne diyorsun He diye bağırmaya başladı. Kızın içinde kaba kuvvet ve aksiyon yatıyor.
Bazı şeyler için çok geç, bazıları için de erken bir tarih cidden saçma sapan bir yıl.Minibüste liseli gürültüsünü kafam kaldırmıyo ama susam sokagı da bilmiyorum. Ben anlamadım ki ne bicim bi tarihmis su 94,tantanis biz simdi yaslı mıyız genc miyiz cömez miyiz neyiz ya biz
Ben sakin bir çocuktum be kardeşim yaramazdı o ayartırdı beni. Saftım ben.
Küçük kardeş büyüğü sen benim ablam değilsin seni çöpte bulup almışlar diye kandırır mı hiç?
Mümkünse öyle olabilirsin benim için mesele yok.
La senin vucut zaten alışkın şimdi ben de doksan altmış doksan bedenimi bozmayayim.
Sevmiyor olabilirsin belki de. Bizde çeşit çoktu. Benim en sevdiğim yu gi ooohhhBen sevmiyodum galiba ne bileyimen eski ne izliyodum diye düsünüyorum beyblade pikachu falan geliyo aklıma işte şirinler olsun bugs bunny olsun o tarz
He valla çekti kadın. Kız yürümeye başladığı an yaramazlık yapmaya başladı.Ay anan garip anan ne cekmistir yaa....
Aaa eveetSevmiyor olabilirsin belki de. Bizde çeşit çoktu. Benim en sevdiğim yu gi ooohhh
He valla çekti kadın. Kız yürümeye başladığı an yaramazlık yapmaya başladı.
Heh bak bi tane daha geldi aklıma. Aynanın karşısında oyun oynuyoruz. Bu salak kafa attı aynaya ayna ayağıma düştü yine hastanelik oldum.bi kere bilmem kendi kendime zarar verdiğimi. Hatundan fırsat kalmıyordu.
404 numaralı sınıf mıydı bu? Ortalıkta kaşık kaşık diye gezen kızAaa eveet
Eki Görüntüle 1845813
Böyle bi sey hatırlıyo musun, ben cok severdim bunu, babam bile benle oturur izlerdi sonra ansızın bitiverdi
Erkek kardeşimi (ondan 7 yaş küçük) 10 Günlükken falan kucağına almaya çalıştı. Çocuk kundaklı kundak bi açıldı döne döne yeri buldu yavrum ya. Derdi mirastı demekseninki miras sorununu o yasta cözmeye niyetliymis ama kısmet iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?