Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Cok tatlisiniz ya. Biri de cikip cok kolay oh oh demedi.

Denas14__ benim kardeşime benzerse (allah korusun ama var öyle ihtimaller de) çamaşır suyu dahil olmak üzere tüm zararlı şeyleri yiyip içecek, iğne yutup günlerce patates haşlamana sebep olacak, kolunu üçüncü kez kırışında gayet sakin biçimde (yaş 6) anne kolum kırıldı diye gelecek, parka girip 30 saniye geçmeden kaşını yaracak, sürekli komşu çocuklarını dövüp şikayet edilen kazulet bir çocuk olacak.

Haha dua et normal bir çocuk olsun.

Sen kücük caplı bi chucky oldugun icin
Hahaha yok be. Benim çocukluğumu bilen herkes çok güzeldin diye anlatır. Şimdi o güzellikten eser kalmamış ama gerçekten şirin bir bebeymişim ki alakasız insanların bile aklında. Çaki maki bilmem

One la oyle terminator gibi

One la oyle terminator gibi
Aklıma gelmeyen vukuatları çok ya. Dışarda biri ağlatırdı beni o gidip döverdi o kişiyi.

Hala daha öyle. Geçenlerde kızın biri sokaktaki çöpçüye laf attı bizim manyak döviyim mi şimdi seni ne diyorsun He diye bağırmaya başladı. Kızın içinde kaba kuvvet ve aksiyon yatıyor.

Ay anan garip anan ne cekmistir yaa....

Minibüste liseli gürültüsünü kafam kaldırmıyo ama susam sokagı da bilmiyorum. Ben anlamadım ki ne bicim bi tarihmis su 94, tantanis biz simdi yaslı mıyız genc miyiz cömez miyiz neyiz ya biz
Bazı şeyler için çok geç, bazıları için de erken bir tarih cidden saçma sapan bir yıl.

Ama susam sokağını izliyordum ben senin bilmemen garip.

Ben sakin bir çocuktum be kardeşim yaramazdı o ayartırdı beni. Saftım ben.

Küçük kardeş büyüğü sen benim ablam değilsin seni çöpte bulup almışlar diye kandırır mı hiç?

Harbi safmışsın Tanti Onu ben kardeşime yapardım, yolda gidiyoruz mesela annemler filan "Aa anne bu kardeşimi aldığımız yer değil mi?" derdim, bi ağlardı, annemler "Kızım niye yapıyorsun kardeşine? Yavrum yok öyle bi şey ablan şaka yapıyo" filan teselli edeceğiz diye... Ne günlerdi ya ^_^

Mümkünse öyle olabilirsin benim için mesele yok.

La senin vucut zaten alışkın şimdi ben de doksan altmış doksan bedenimi bozmayayim.

Bacım bizimki vücut değil şehir içi su şebeke borusu muydu yani aşk olsun.

Ben sevmiyodum galiba ne bileyim en eski ne izliyodum diye düsünüyorum beyblade pikachu falan geliyo aklıma işte şirinler olsun bugs bunny olsun o tarz
Sevmiyor olabilirsin belki de. Bizde çeşit çoktu. Benim en sevdiğim yu gi ooohhh

Ay anan garip anan ne cekmistir yaa....
He valla çekti kadın. Kız yürümeye başladığı an yaramazlık yapmaya başladı.

Heh bak bi tane daha geldi aklıma. Aynanın karşısında oyun oynuyoruz. Bu salak kafa attı aynaya ayna ayağıma düştü yine hastanelik oldum. bi kere bilmem kendi kendime zarar verdiğimi. Hatundan fırsat kalmıyordu.

seninki miras sorununu o yasta cözmeye niyetliymis ama kısmet iste

seninki miras sorununu o yasta cözmeye niyetliymis ama kısmet iste
Erkek kardeşimi (ondan 7 yaş küçük) 10 Günlükken falan kucağına almaya çalıştı. Çocuk kundaklı kundak bi açıldı döne döne yeri buldu yavrum ya. Derdi mirastı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…