Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bi beni saymadiniz ya la.

Siz whatsapp da gorusuyor musunuz nasil olmus daha iyi mi?
Yok canım görüsmüyoruz. Buradan mesajlasıyoruz o girdikce. Dün buraya yazdıktan sonra yazmıs bana da ama aynı durumu bildigim kadarıyla. Kıyamam hayvanoglu hayvan böcek ya ödüm koptu bi sey olcak kıza diye. Su keseler kabarıklar d inip iyilessin de bi an evvel iz vs. bırakmadan.

Evet ya aklim S shot ta kaldi. Girince yazar . Uzuldum cok eglenerek gitmisti. Neyse bununla gecmis olsun tabi ama .

Benimki bi sey cagrıstırıyo mu size? Nickimi seviyorum ama avatardan emin degilim, boş kalmasın diye koymustum ilk zamanlar kaldı öyle

Benimki bi sey cagrıstırıyo mu size? Nickimi seviyorum ama avatardan emin degilim, boş kalmasın diye koymustum ilk zamanlar kaldı öyle

İlk zarafet üzerine konuşulan bi konuda görmüştüm seni, o konuyla birlikte avatarın pekişmiş aklımda, kibar bi kız geliyor aklıma hemen. Ve nameaver in dediği gibi, yaşını büyük algıladım. Ki buradan gözlemlediğim kadarıyla, bence yaşından olgun birisin.

Siyamdi evet. Annemin. Yakindan cektim ya ondan mi acep.

Dibinden çekmişsin, kötü kedi şero gibi çıkmış naif hayvancağız, biraz uzaktan alırsan yüzü daha güzel çıkar.
Benim de siyamım vardı ^_^ ... Ayrılmak zorunda kaldığım... Çok ağlamıştım. Aklıma geldi.

Ben gozlerinin guzelligini cekmek istemistim siyam hakkaten cok guzel ya..birdaha sahiplen.

Yaaa benim de aklımda sen öyle kalmıssın biliyo musun? Bi de üstüne geyşa avatarı eklenince. Porselen gibi tenli, her hareketi zarif, hamilelikle biraz zor olsa da boyle cıtı pıtı, narin ha bi de böyle kibar ve sıcak bi gülümsemesi olan bi kadın canlanıyo kafamda

94 lü oldugumu günlük hayatta da boyumdan posumdan kimse tahmin etmiyo zaten ilk görüste, burada da gelenegi bozmuyorum

Ben seni avatarından dolayı yaşın büyük sanıyordum mesela
Bende de öyle bir hissiyat oluşturmuştu
Kızıl saclı siyah eldivenli fettan kadın diye mi h&m logosu o aslında biliyo musun, yani o tarz bi sey sanırım onun sitesine girmek icin google a h&m yazıp kazayla google görsellerde arayınca bulmustum ben onu, sonra aa hadi avatar da bostu zaten oldu

Anaaa guccugmüşün.. Minicik minicik ne hos.

Ben gozlerinin guzelligini cekmek istemistim siyam hakkaten cok guzel ya..birdaha sahiplen.Eki Görüntüle 1846716

Ya bunları ısırırım amaaa!
Hisli hayvan ya, bir de terbiyeli ki, doğuştan kibarlar... Ayrı bi şey siyam kedisi.
Bu da benim kedim; öğrencilik yıllarımdan...Arkadaşlık ediyordu bana, bir bu fotoğrafı var başka yok.
Sonra annemlere getirdim, annem de evde istememişti. Dayımların bi arkadaşı görmüştü çok istemişti, ona verdim... Büyüdü, yavruları oldu hep haberini aldım. Ama işte ayrılmak durumunda kaldığım için burukluğu kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…