Bi beni saymadiniz ya la.^_^ özgürlüğüne kavuşturdu annemler, sıpa ya diğer odadan girmiş, yolunu şaşırmış.
@marilyn monroe da oluyor bi de sarı bacı
Marilyn sarışın mısın gerçekte de?
Loch Ness Canavari nın avatarı da komiğime gidiyor, Levent Kırca'nın ne goydun la gaffana repliğini hatırlatıyor.
Yok canım görüsmüyoruz. Buradan mesajlasıyoruz o girdikce. Dün buraya yazdıktan sonra yazmıs bana da ama aynı durumu bildigim kadarıyla. Kıyamam hayvanoglu hayvan böcek ya ödüm koptu bi sey olcak kıza diye. Su keseler kabarıklar d inip iyilessin de bi an evvel iz vs. bırakmadan.Siz whatsapp da gorusuyor musunuz nasil olmus daha iyi mi?
Seninki cok karanlık amaBi beni saymadiniz ya la.
Bi beni saymadiniz ya la.
Ask sehvet ihtiras miÇok ayıp şeyler geliyor aklıma senin avatara bakınca
Sagol beSeninki cok karanlık ama
Evet ya aklim S shot ta kaldi. Girince yazar . Uzuldum cok eglenerek gitmisti. Neyse bununla gecmis olsun tabi ama .Yok canım görüsmüyoruz. Buradan mesajlasıyoruz o girdikce. Dün buraya yazdıktan sonra yazmıs bana da ama aynı durumu bildigim kadarıyla. Kıyamam hayvanoglu hayvan böcek ya ödüm koptu bi sey olcak kıza diye. Su keseler kabarıklar d inip iyilessin de bi an evvel iz vs. bırakmadan.
Ask sehvet ihtiras mi
Ben seni avatarından dolayı yaşın büyük sanıyordum meselaBenimki bi sey cagrıstırıyo mu size? Nickimi seviyorum ama avatardan emin degilim, boş kalmasın diye koymustum ilk zamanlar kaldı öyle
Benimki bi sey cagrıstırıyo mu size? Nickimi seviyorum ama avatardan emin degilim, boş kalmasın diye koymustum ilk zamanlar kaldı öyle
Siyamdi evet. Annemin. Yakindan cektim ya ondan mi acep.Sankim :)
Geçende yavrum siyam kedisi fotoğrafı vardı avatar olarak sende. Sizin kediş midir, kim çekmiştir o fotoyu, cağnım havyancağız çikin çıkmış ya.
Siyamdi evet. Annemin. Yakindan cektim ya ondan mi acep.
Ben gozlerinin guzelligini cekmek istemistimDibinden çekmişsin, kötü kedi şero gibi çıkmış naif hayvancağız, biraz uzaktan alırsan yüzü daha güzel çıkar.
Benim de siyamım vardı ^_^ ... Ayrılmak zorunda kaldığım... Çok ağlamıştım. Aklıma geldi.
Benide saymadılar denoşcum, ben yine kendim daldımBi beni saymadiniz ya la.
Yaaaİlk zarafet üzerine konuşulan bi konuda görmüştüm seni, o konuyla birlikte avatarın pekişmiş aklımda, kibar bi kız geliyor aklıma hemen. Venameaver in dediği gibi, yaşını büyük algıladım. Ki buradan gözlemlediğim kadarıyla, bence yaşından olgun birisin.
Kızıl saclı siyah eldivenli fettan kadın diye miBen seni avatarından dolayı yaşın büyük sanıyordum mesela
Bende de öyle bir hissiyat oluşturmuştu
Anaaa guccugmüşün.. Minicik minicik ne hos.Yaaabenim de aklımda sen öyle kalmıssın biliyo musun? Bi de üstüne geyşa avatarı eklenince. Porselen gibi tenli, her hareketi zarif, hamilelikle biraz zor olsa da boyle cıtı pıtı, narin ha bi de böyle kibar ve sıcak bi gülümsemesi olan bi kadın canlanıyo kafamda
94 lü oldugumu günlük hayatta da boyumdan posumdan kimse tahmin etmiyo zaten ilk görüste, burada da gelenegi bozmuyorum
Ben gozlerinin guzelligini cekmek istemistimsiyam hakkaten cok guzel ya..birdaha sahiplen.Eki Görüntüle 1846716
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?