Kıyamam minnacıkmıs yaYa bunları ısırırım amaaa!
Hisli hayvan ya, bir de terbiyeli ki, doğuştan kibarlar... Ayrı bi şey siyam kedisi.
Bu da benim kedim; öğrencilik yıllarımdan...Arkadaşlık ediyordu bana, bir bu fotoğrafı var başka yok.
Sonra annemlere getirdim, annem de evde istememişti. Dayımların bi arkadaşı görmüştü çok istemişti, ona verdim... Büyüdü, yavruları oldu hep haberini aldım. Ama işte ayrılmak durumunda kaldığım için burukluğu kalmış.
Eki Görüntüle 1846721
Ben seni sayarim gulom icimden kalptenBenide saymadılar denoşcum, ben yine kendim daldım
İveeet çaktırmıyorum ama minnağımAnaaa guccugmüşün.. Minicik minicik ne hos.
Büyüyünce ne olacaksın yiwrruummİveeet çaktırmıyorum ama minnağım
Ay kiyamam minicikmis..Ya bunları ısırırım amaaa!
Hisli hayvan ya, bir de terbiyeli ki, doğuştan kibarlar... Ayrı bi şey siyam kedisi.
Bu da benim kedim; öğrencilik yıllarımdan...Arkadaşlık ediyordu bana, bir bu fotoğrafı var başka yok.
Sonra annemlere getirdim, annem de evde istememişti. Dayımların bi arkadaşı görmüştü çok istemişti, ona verdim... Büyüdü, yavruları oldu hep haberini aldım. Ama işte ayrılmak durumunda kaldığım için burukluğu kalmış.
Eki Görüntüle 1846721
Annemi mi daha cok seviyorum babamı mı bunu da merak ediyosun di mi itiraf etBüyüyünce ne olacaksın yiwrruumm
(küçüklere sorarlar)
Kıyamam minnacıkmıs ya
Bu anneler niden böyle, benimki de böyleydi istemezdi hicbi sekilde hala da degisen bi sey yok.
Bi rahtmetli kuzucugum vardı iste onu almaya da zor bela babam ikna etmisti
Bence ikisinide seviyorsundurAnnemi mi daha cok seviyorum babamı mı bunu da merak ediyosun di mi itiraf et
Benim kuzende çöpçü olucam derdiBence ikisinide seviyorsundur
Ben en çok aneneanneni mi babaannenimi seviyorsun diye merak ettimdi
Aklıma yeğenim geldi, 4 yaşındayken ben büyüyünce dansöz olucam diyordu
Şimdi öğretmen oldu..
Hahaha 2 yaşındaki yeğenime çöp kamyonu aldım o günden veri ben çöpçüyüm diyor. Bizim oğlanda da iş var demek kiBenim kuzende çöpçü olucam derdi
Mühendis oldu
Kafesini acik mi birakmistin nasil kapti?Evet, biraz büyümüştü sonra işte vermek durumunda kaldım, kediler sahip değiştirince çabuk adapte oluyorlar doğaları gereği sahip tanımıyorlar zaten pek.
Benimkinin huyu var, evin içinde istemiyor kadın, tıkanıyor, pislenmiş gibi hissediyor. Ama bahçede olsun sever, 7 göbek kedi sülalesine baktık bahçeli evdeyken Lady. Boy boy fotoğrafları var hepsinin. Sokak kedileriydi, kardeşim bilhassa çok ilgilendi. Sonra ne oldu ortalıktan teker teker kayboldular... Biri mi aldı gitti, zehirlediler mi bilmiyoruz. Yokluklarına alışmak zor oldu.
En son işte muhabbet kuşu büyüttük eşimin hediyesi, onun kaybı zaten... Yayla evine getirmiştik, balkonda büyük avcı bir kuş kaptı gözümün önünde, hiçbir şey yapamadım bakakaldım
Paraya para demiyor money diyor o dereceHahaha 2 yaşındaki yeğenime çöp kamyonu aldım o günden veri ben çöpçüyüm diyor. Bizim oğlanda da iş var demek ki
Kafesini acik mi birakmistin nasil kapti?
Ay ne uzucu.Kafeste değil omzumda olurdu, çok alışmıştı. Balkon kapısından içeri giriyordum geri, o sırada geldi, panik oldu hayvan, kaptı gitti.
Bi de olan var olmayan var di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?