- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Dimi dimi
Hosgeldin hanım abla :)
Bi Everest Tepesi olsun,bi Niyagara Şelalesi olsun
Reyting alıyo topikin işteYahu şurda ayıplı şeyler konuşup ziyaretçileri toplamayın lütfen.Adımız çıkacak forumda.
Yıhh ben istemiyorum reyting falaan. Şu konuyu dışarıya kilitleyemiyorlar mı yavReyting alıyo topikin işte
Bi de olan var olmayan var di mi?Yahu şurda ayıplı şeyler konuşup ziyaretçileri toplamayın lütfen.Adımız çıkacak forumda.
Tabii ki. Herkesin kocası var sanki peh.Bi de olan var olmayan var di mi?
YazıkkkBenim başlarda sorunlu olduğu için hamilelik, korku ile düştü benim...
Bir küçük çöplük tepeciği, ödenmemiş fatura sonrası kesilen musluk suyu
Aslında sadece geyik topiğini kapatsalar, genel geyik tümünü iyi olurdu, çünkü kişiler kendi ile ilgili bdv dışında dert yada özelini konuşuyor.. Yani bencede..Yıhh ben istemiyorum reyting falaan. Şu konuyu dışarıya kilitleyemiyorlar mı yav
Nasıl güzel olurdu var ya, burayı böyle mini whatsapp grubuna cevirsek keşkeYıhh ben istemiyorum reyting falaan. Şu konuyu dışarıya kilitleyemiyorlar mı yav
Aynen kendinden bahsediyosun, kendi hayatından bahsediyosun, samimi oldugun daha yakın hissettigin üyelere anlatmak istiyosun. Sonra iste bi bakıyosun 20 ziyaretci (biz fakirler bakamıyoruz bileAslında sadece geyik topiğini kapatsalar, genel geyik tümünü iyi olurdu, çünkü kişiler kendi ile ilgili bdv dışında dert yada özelini konuşuyor.. Yani bencede..
Siz rica edin. Zenginsiniz ya belki kirmazlar.Aslında sadece geyik topiğini kapatsalar, genel geyik tümünü iyi olurdu, çünkü kişiler kendi ile ilgili bdv dışında dert yada özelini konuşuyor.. Yani bencede..
Aman efenm, öncelik sizinSiz rica edin. Zenginsiniz ya belki kirmazlar.
Fakirler ne yapsa suc cunku bu memlekette.
Bende S shot ta yaşarım bu hissi, hani Ozan Güven agresif tavırları vardır ya magazin haberlerinde gözüken, ondan sanırımİnsanları profil fotografındaki insan zannediyo musunuz siz de istemsizce
Özellikle @_angela_ da vetantanis de cok oluyo. @Sephoraa nameaver sizde de oluyo bak.
Sanki Homer Simpson'la Yaşar Kemal arkadaşımmış, bi geyşayla bi de hasır şapkalı şirin bi kız bize oturmaya gelmis gibi ve zerre yadırgamıyorum
Eltisimin vakti yok diye etiketlemedim ahahahah yoksa onda his boyutunu gecti artık, o Ozan Güven benim için
Resmen frontal duruyor benim bu resimEltisimin vakti yok diye etiketlemedim ahahahah yoksa onda his boyutunu gecti artık, o Ozan Güven benim için
Bazen sende de oluyoama tam fotograftaki gibi degil, nasıl desem sürekli böyle boynun yan duruyomus omzunun üstünden bakıyomussun gibi
İnsanları profil fotografındaki insan zannediyo musunuz siz de istemsizce
Özellikle @_angela_ da vetantanis de cok oluyo. @Sephoraa nameaver sizde de oluyo bak.
Sanki Homer Simpson'la Yaşar Kemal arkadaşımmış, bi geyşayla bi de hasır şapkalı şirin bi kız bize oturmaya gelmis gibi ve zerre yadırgamıyorum
Siz whatsapp da gorusuyor musunuz nasil olmus daha iyi mi?Eltisimin vakti yok diye etiketlemedim ahahahah yoksa onda his boyutunu gecti artık, o Ozan Güven benim için
Bazen sende de oluyoama tam fotograftaki gibi degil, nasıl desem sürekli böyle boynun yan duruyomus omzunun üstünden bakıyomussun gibi
Marilyn' i şarışınım, uçuşan beyaz elbisesini sevdigim diye seviyorum ben zaten^_^ özgürlüğüne kavuşturdu annemler, sıpa ya diğer odadan girmiş, yolunu şaşırmış.
marilyn monroe da oluyor bi de sarı bacı
Marilyn sarışın mısın gerçekte de?
Loch Ness Canavari nın avatarı da komiğime gidiyor, Levent Kırca'nın ne goydun la gaffana repliğini hatırlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?