Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yahu şurda ayıplı şeyler konuşup ziyaretçileri toplamayın lütfen. Adımız çıkacak forumda.

Aslında sadece geyik topiğini kapatsalar, genel geyik tümünü iyi olurdu, çünkü kişiler kendi ile ilgili bdv dışında dert yada özelini konuşuyor.. Yani bencede..
Aynen kendinden bahsediyosun, kendi hayatından bahsediyosun, samimi oldugun daha yakın hissettigin üyelere anlatmak istiyosun. Sonra iste bi bakıyosun 20 ziyaretci (biz fakirler bakamıyoruz bile ) ya da ne bileyim 3 ay sonra tanıyıp etmedigin bi üye gizli gizli röntgenlemis siyasette karsına cıkıyo.

İnsanları profil fotografındaki insan zannediyo musunuz siz de istemsizce
Özellikle @_angela_ da ve tantanis de cok oluyo. @Sephoraa nameaver sizde de oluyo bak.

Sanki Homer Simpson'la Yaşar Kemal arkadaşımmış, bi geyşayla bi de hasır şapkalı şirin bi kız bize oturmaya gelmis gibi ve zerre yadırgamıyorum

Bende S shot ta yaşarım bu hissi, hani Ozan Güven agresif tavırları vardır ya magazin haberlerinde gözüken, ondan sanırım Halbuki Shot agresif değil ama bir çekinme oluşturuyor :)

Bende S shot ta yaşarım bu hissi, hani Ozan Güven agresif tavırları vardır ya magazin haberlerinde gözüken, ondan sanırım
Eltisimin vakti yok diye etiketlemedim ahahahah yoksa onda his boyutunu gecti artık, o Ozan Güven benim için

Bazen sende de oluyo ama tam fotograftaki gibi degil, nasıl desem sürekli böyle boynun yan duruyomus omzunun üstünden bakıyomussun gibi

Resmen frontal duruyor benim bu resim
Azmetse baykuş gibi kendi boynunun etrafında 270 derece tam tur atacak gibi

^_^ özgürlüğüne kavuşturdu annemler, sıpa ya diğer odadan girmiş, yolunu şaşırmış.

marilyn monroe da oluyor bi de sarı bacı
Marilyn sarışın mısın gerçekte de?

Loch Ness Canavari nın avatarı da komiğime gidiyor, Levent Kırca'nın ne goydun la gaffana repliğini hatırlatıyor.

Siz whatsapp da gorusuyor musunuz nasil olmus daha iyi mi?

Marilyn' i şarışınım, uçuşan beyaz elbisesini sevdigim diye seviyorum ben zaten insallah sarısındır yani, öyle olsun bence

Canavar'ımda olmuyo bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…