Piki tiyziciğim, paranın üstü bana kalsınmıBize de 2 pide al çocumm
Ben fırına gidiyorum, pide yada ekmek lazımmı ablalarım
Teyzemin 4 kızı var her sene çeyiz hazırlığında önce kızları evlendiriyor düğünden sonra hamile kalıyorlar bu sefer bebek çeyizine başlıyor 3. Kızı evlendi 2 ay sonra hamileyim demiş sevinememiş kadın kızım bekleseydin biraz diyomus sende 1 hadi gene iyisin
Kalsın yavrım sakız al kendinePiki tiyziciğim, paranın üstü bana kalsınmı
Hanım hanım abla gelmiş, hoşgeldin ablacığım1 pide lütfen
Çok zor ben tek kızla bunaldım nasıl yetiştim anlamadım
Tişikkir ediriimmKalsın yavrım sakız al kendine
Hanım hanım abla gelmiş, hoşgeldin ablacığım
Taş fırın var ondan alırım :))
1 yeter bize arasına peynir koyup teflon tavada pişirip üstüne yağ sürücemKaç tane olsun? Ekşi mayalı hamur da var ondan mı yoksa normal mi ? Birde ne yapmayı düşünüyorsun? Bana fikir olsun
Banada hamur alsana pişi yapayim ugghffh canim çekti.Kaç tane olsun? Ekşi mayalı hamur da var ondan mı yoksa normal mi ? Birde ne yapmayı düşünüyorsun? Bana fikir olsun
Hellaaallll oruc tutabilin mi?1 yeter bize arasına peynir koyup teflon tavada pişirip üstüne yağ sürücem
Seni fahri Kürt ilan ediyorumKaza kursunu. Yoksa onumuzdeki 5-6-7yil dusunmuyordum..
Etme etme almiyim ben :)Seni fahri Kürt ilan ediyorum
Ask olsun ne kötülüğümuzu gördünEtme etme almiyim ben :)
Yok ya kotuluk gordum mu dedim benAsk olsun ne kötülüğümuzu gördün
De de eniştem "kurtten olsa evliya,koyma onu avluya" diyorYok ya kotuluk gordum mu dedim ben
Miden mi bulandı?Hellloooğğğ...
Ne ayip boyle genelleme yapmak,saka bile olsa :)De de eniştem "kurtten olsa evliya,koyma onu avluya" diyor
Yok sep'in genel selam verisi oyleMiden mi bulandı?
Miden mi bulandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?