- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Abimin nisaninda giydigim elbise var. Yolliyim mi boyunu kes oldu bittiSözde ne giycem onu düşünüyom şu an.
Benim boyum senden baya kısadır
senin bileklerine gelir uzun elbisem :))
Bu hiç gelinin kız kardeşi elbisesi değil.Şu elbiseden mevcut elimde. Bunu giysem olur mu beyle. Evde isteme falan olacak.
Eki Görüntüle 1846850
Yoek ya hic yakismaz bence. Fazla basit kalir.Şu elbiseden mevcut elimde. Bunu giysem olur mu beyle. Evde isteme falan olacak.
Eki Görüntüle 1846850
Benim facede eşim tarafından kimse yok zaten başka sosyal paylaşım ağımda yok.. Facede de bir kaç kişi var, onlarda kardeşim arkadaşım falan :)Uu küçük hesaplar peşinde koşuyoruz
Facebookta o kıyafetlen fotom var diyip giyinmiyor insanlar ya
Özelliği bozulur, modeli kısaya uygun değil, ay yazık elbiseme kestirtmemKeser kısa yaparım ben onu
Abimin nisaninda giydigim elbise var. Yolliyim mi boyunu kes oldu bitti
Önlem almış hatuna bak yaBenim facede eşim tarafından kimse yok zaten başka sosyal paylaşım ağımda yok.. Facede de bir kaç kişi var, onlarda kardeşim arkadaşım falan :)
Plaj elbisesi gibi bu..Şu elbiseden mevcut elimde. Bunu giysem olur mu beyle. Evde isteme falan olacak.
Eki Görüntüle 1846850
Nişan evde mi? Hii o zaman olur o attığın ya.Sağol kuzum, şaka yapıyorum,
Abiye giymem evde olacak çünküm.
Ya şu yukardaki elbise ya da pantolon gömlek.
A sosyalliğin faydalarıÖnlem almış hatuna bak ya
Ben de öyle hissettim ilk gördüğümde. Ama evde olmaz mı?Plaj elbisesi gibi bu..
Günlükte şık ama bilmemki..Ben de öyle hissettim ilk gördüğümde. Ama evde olmaz mı?
Plaj elbisesi gibi bu..
Ben de öyle hissettim ilk gördüğümde. Ama evde olmaz mı?
Aman burası İzmir niye olmasın aslında şık ..Plaj elbisesi değil yaw. Günlük giydiğim elbiselerden biri.
Pantolon gomlek o vakit. Gonderdigin tam deniz elbisesi .Sağol kuzum, şaka yapıyorum,
Abiye giymem evde olacak çünküm.
Ya şu yukardaki elbise ya da pantolon gömlek.
Aman burası İzmir niye olmasın aslında şık ..
Gelinden süslü olma tabii ortamı en iyi sen bilirsin.Normalde çok severek giydiğim bir elbisem olur kendisi. Plaj elbisesi değil ama günlük. Evde olacak nasıl olsa diye düşündüm. Gelin bile sade siyah bir elbise giyecek abartmayayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?