Yani benim romantik mesajımı tantinin erotik mesajıyla alıntılaman
Neyse hastalığına veriyorum
Ağrı yapmıyor da kaşınıyorumÜzüldümçok geçmiş olsun, sürekli kaşınma isteği oluyordur, ağrı yapmıyordur inşallah, bir an önce iyileşmeni diliyorum, çok şükür ki şoka sokan bir alerjik reaksiyon göstermemişsin Allah korusun.
Bu tip alerjik kaşıntılar için doktor krem veriyor, biraz olsun hafifletiyor kaşıntıyı, yazık ya insan kaşındıkça sinirde basarAy sana ayrı yanıt yazacaktım atlamışımm.
Çok sağol namecim, ben de özledim çok. Gelirim yakında. Öperim.
Ağrı yapmıyor da kaşınıyorum
Çok teşekkürler Mune.
Yedim onu ben
Krem var zaten de bazen bir tutuyor o kaşıntı, ne yapsam şaşırıyorum.Bu tip alerjik kaşıntılar için doktor krem veriyor, biraz olsun hafifletiyor kaşıntıyı, yazık ya insan kaşındıkça sinirde basar
Tövbe Ya Rabbi
GunaydinGünaydınlar efenim
Ben de 3 ramazan oldu tutamayali. Dayanamiyorum uyanir uyanmaz icim geciyo basim dönüyor.Tutuyorum canım bayağı borcum var çünkü. Oğlumu ramazanda doğum yaptım tutmadım emiyordu 1 senede öyle tutmadım kıza geçen sene hamileydim tutamadım. Çok zorlamıyor zaten rahatım şükür
Kaza kursunu. Yoksa onumuzdeki 5-6-7yil dusunmuyordum..
Yapma bee cok sok edici oluyor hönk diye bakakaliyorsunBne de evlenince kaza kurşunu yapacağım.
Yapma bee cok sok edici oluyor hönk diye bakakaliyorsun
İnsallah.
Aday mi var
Bu adam niye seni hep geceleri arıyor aceba ?Keşke
Yok ya aday var da , ilişkimi yeni bitirdim daha biraz dinleneyim diyorum ama sağolsun dinlendirmiyor.
Dün gece aradı kendileri.
Ne diyor ki. Bitirdiysen tamamen acma konusma.Keşke
Yok ya aday var da , ilişkimi yeni bitirdim daha biraz dinleneyim diyorum ama sağolsun dinlendirmiyor.
Dün gece aradı kendileri.
Ne diyor ki. Bitirdiysen tamamen acma konusma.
Yeni aşklara yelken açAçmıyorum zaten.
Bir sınav meselem vardı onu sordu what'tan.
Ben de geç cevap verince aradı. Ben de meşgule attım.
Yeni aşklara yelken aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?