Kuzum sanmıyorum kapatılacağını.Geyik konuları sadece üyelere açık olsa diyoruz?
Aaa geçmiş olsun shot, ne oldu?Sağol kuzum.
Daha pek düzelme yok ama ilerlemesi durdu. Bazılarının rengi açıldı. Su toplamaları falan hala aynı ama, bir değişiklik yok. Bekliyoruz bakalım. Kaşınıyorum amaaa
Geçirdiğim günler güzel geçti en azından. Bol bol şarap içtim, dondurma yedim, sevdiğim İtalyan yemeklerini yedim.
Hii anladım. Geçmiş olsuun
Bende haşimato trioidi var, kolestrolüm yükselir zaman zaman, işte bunları önlemek için alternatif durumlara ihtiyaç duyuyorum ilaçlara mahkum kalmamak için.. Sadece trioid ilacımı kullanıyorum..
Makarnalar noldu makarnalar?Sağol kuzum.
Daha pek düzelme yok ama ilerlemesi durdu. Bazılarının rengi açıldı. Su toplamaları falan hala aynı ama, bir değişiklik yok. Bekliyoruz bakalım. Kaşınıyorum amaaa
Geçirdiğim günler güzel geçti en azından. Bol bol şarap içtim, dondurma yedim, sevdiğim İtalyan yemeklerini yedim.
Kuzum sanmıyorum kapatılacağını.
Üzdünüz bu tatlı kızı.
Tutuyorum canım bayağı borcum var çünkü. Oğlumu ramazanda doğum yaptım tutmadım emiyordu 1 senede öyle tutmadım kıza geçen sene hamileydim tutamadım. Çok zorlamıyor zaten rahatım şükürHellaaallll oruc tutabilin mi?
Tabii canım, sağlık olduktan sonra gidilir illa ki. Hiç gözümde değil Roma falan.Tekrar gidersin baska baska yerlere :) iyiles de biran once.
Kortizon hemen toparlardi ama niye hic degisme olmadi?
Doktorun ne diyor?
Hay Allah gulum ya kasindikca ilik banyo yap bari iyi gelir.
Sağol kuzum.
Makarnaların birazını yaptım bileMakarnalar noldu makarnalar?
İşe başladın mı?
shott biran önce toparlanda gelTabii canım, sağlık olduktan sonra gidilir illa ki. Hiç gözümde değil Roma falan.
Kortizon ilerlemesini durdurdu ama henüz geriletmedi.
Sağol kuzum.
Makarnaların birazını yaptım bile
İşe cuma başlıyorum.
Afiyet olsun. Iyi pişir de oturmasın içine. Şişsin iyicene.Tabii canım, sağlık olduktan sonra gidilir illa ki. Hiç gözümde değil Roma falan.
Sağol kuzum.
İşe cuma başlıyorum.
Shotcu ğum, kortizon ilacı nın yan etkisini mutlaka biliyorsundur..Tabii canım, sağlık olduktan sonra gidilir illa ki. Hiç gözümde değil Roma falan.
Sağol kuzum.
İşe cuma başlıyorum.
Teşekkürler.Aaa geçmiş olsun shot, ne oldu?
shott biran önce toparlanda gel
Özlendin
İş yeriyle alakası yok ki.Afiyet olsun. Iyi pişir de oturmasın içine. Şişsin iyicene.
O nasıl vicdansız işyeri öyle? Cumayı da bağlasaymış ya.
Kortizonu direkt kortizon olarak almıyorum, o yüzden yan etkilerine o kadar açık değil. Düşük kortizonlu krem var sadece, onun dışında antibiyotik ve antihistaminik var.Shotcu ğum, kortizon ilacı nın yan etkisini mutlaka biliyorsundur..
Mümkün olduğunca karbonhidrat ve yağdan uzak dur emi canım, 1-2 ay sonra ödem olarak başlayıp yağa dönüştürüyor her şeyi kortizon.. Tuz ve şekerden de uzak dur.. Bol su iç.. Bol yürü iyileşince..
Vakti zamanında ben 6 ay kullanmıştım ama 1 kez bile kullanınca hemen kilo yapıyor.. Ben sadece 6 aylık tedavinin sonucuna katlanmamak için 1,5 yıl haşlanmış gıda ile beslendim :)
Yani benim romantik mesajımı tantinin erotik mesajıyla alıntılamanTeşekkürler.
Böcek alerjisi nedeniyle tatili erken kesip dönmek zorunda kaldım. Şu an vücudumun birçok yerinde kızarık şişlikler ve su kesecikleriyle oturuyorum.
İş yeriyle alakası yok ki.
Kortizonu direkt kortizon olarak almıyorum, o yüzden yan etkilerine o kadar açık değil. Düşük kortizonlu krem var sadece, onun dışında antibiyotik ve antihistaminik var.
Sağol kuzum :)
ÜzüldümTeşekkürler.
Böcek alerjisi nedeniyle tatili erken kesip dönmek zorunda kaldım. Şu an vücudumun birçok yerinde kızarık şişlikler ve su kesecikleriyle oturuyorum.
İş yeriyle alakası yok ki.
Kortizonu direkt kortizon olarak almıyorum, o yüzden yan etkilerine o kadar açık değil. Düşük kortizonlu krem var sadece, onun dışında antibiyotik ve antihistaminik var.
Sağol kuzum :)
Senin ağzın ne gonişir??Yani benim romantik mesajımı tantinin erotik mesajıyla alıntılaman
Neyse hastalığına veriyorum
Yani benim romantik mesajımı tantinin erotik mesajıyla alıntılaman
Neyse hastalığına veriyorum
İşte izleyici kasma olayııSenin ağzın ne gonişir??
Yok yok ben kimseyi kasmadım.İşte izleyici kasma olayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?