Sep sen bunu giysen ölürsün ha.Abla olunca bebek dğnyayı da yıksa da yırtamazsın. Aile kalabalık, elden ele gezer bebe.
Elbise güzel ama bana göre deyel.
Arıtma. Dışardan alırken de Erikli alırım hep. Tadını seviyorum.Tontikolar hangi su markasını kullanıyorsunuz evde?
Pınarcığımla birbirimize girdik bugün. Değiştiriciim.
Arıtma. Dışardan alırken de Erikli alırım hep. Tadını seviyorum.
Bursanın suyu bilem güzel kalp kalp.
Yenileri çıktı minerallere elleşmiyor.Arıtma sevmiyom ben. Annemlerde var hiç hoşlaşmıyom. Mineralleri şeyediyor bi kere.
Yenileri çıktı minerallere elleşmiyor.
Ben bilmez. Içimi kolay olsun yeter bana. Alacağım minerali sodadan alıyorum zaten. En kötü gün aşırı içiyorum.Annemlerinki onlardan işte. Bence elleşiyor yine de.
Nete dogal mineralli su yaz. Yeni liste yayimlamisti saglik bakanligi .Arıtma sevmiyom ben. Annemlerde var hiç hoşlaşmıyom. Mineralleri şeyediyor bi kere.
Buyurun bana birşey mi dediniz acabaMune bu konuda bir şey yapılabilir mi? Üye olmayanlar göremese bari? Ziyaretçi akınına uğruyoruz da.
Bizim mahallede sırma bayiisi var, ondan kullanıyoruz.. Ama lezzet olarak abant güzeldir..Tontikolar hangi su markasını kullanıyorsunuz evde?
Pınarcığımla birbirimize girdik bugün. Değiştiriciim.
Bu geyik topiklerini ziyaretciler okumasa keske diyorduk..Buyurun bana birşey mi dediniz acabakim kimi görmeyecek
Geyik konuları sadece üyelere açık olsa diyoruz?Buyurun bana birşey mi dediniz acabakim kimi görmeyecek
Bizim mahallede sırma bayiisi var, ondan kullanıyoruz.. Ama lezzet olarak abant güzeldir..
Ben şimdi alkali damlaya başladım, suyu alkali hale getiren, yani günde 5 kez 5 bardağa 3 damla döküp onu içiyosun, toksin moksin atıcı bir şey.. Bakalım işe yarıyacakmı, detoks şeysi ayrıca..
Sen bu ecayip işleri nereden buluyorsun kadın?Bizim mahallede sırma bayiisi var, ondan kullanıyoruz.. Ama lezzet olarak abant güzeldir..
Ben şimdi alkali damlaya başladım, suyu alkali hale getiren, yani günde 5 kez 5 bardağa 3 damla döküp onu içiyosun, toksin moksin atıcı bir şey.. Bakalım işe yarıyacakmı, detoks şeysi ayrıca..
Normal karbonatın tadını sevmiyorum, midemi bulandırıyor, ingiliz karbonatı bir nispet ama damla sıvı olduğundan suda pek hissedilmiyor..Karbonat koyunca da alkali olmuyor muydu su zaten?
Normal karbonatın tadını sevmiyorum, midemi bulandırıyor, ingiliz karbonatı bir nispet ama damla sıvı olduğundan suda pek hissedilmiyor..
Sen bu ecayip işleri nereden buluyorsun kadın?
Denenebilinir.. Gerçi karbonatın tadı cins be ..Ben direkt damacananın içine döküyordum karbonatı eritip. İlk başta kötü geliyor da sonradan alışıyorsun. Dur aklıma gelmişken tekrar başlayayım.
Sağol kuzum.
Tekrar gidersin baska baska yerlere :) iyiles de biran once.Sağol kuzum.
Daha pek düzelme yok ama ilerlemesi durdu. Bazılarının rengi açıldı. Su toplamaları falan hala aynı ama, bir değişiklik yok. Bekliyoruz bakalım. Kaşınıyorum amaaa
Geçirdiğim günler güzel geçti en azından. Bol bol şarap içtim, dondurma yedim, sevdiğim İtalyan yemeklerini yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?