Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Tontikolar hangi su markasını kullanıyorsunuz evde?
Pınarcığımla birbirimize girdik bugün. Değiştiriciim.

Tontikolar hangi su markasını kullanıyorsunuz evde?
Pınarcığımla birbirimize girdik bugün. Değiştiriciim.
Bizim mahallede sırma bayiisi var, ondan kullanıyoruz.. Ama lezzet olarak abant güzeldir..
Ben şimdi alkali damlaya başladım, suyu alkali hale getiren, yani günde 5 kez 5 bardağa 3 damla döküp onu içiyosun, toksin moksin atıcı bir şey.. Bakalım işe yarıyacakmı, detoks şeysi ayrıca..

Karbonat koyunca da alkali olmuyor muydu su zaten?

Sen bu ecayip işleri nereden buluyorsun kadın?

Normal karbonatın tadını sevmiyorum, midemi bulandırıyor, ingiliz karbonatı bir nispet ama damla sıvı olduğundan suda pek hissedilmiyor..

Ben direkt damacananın içine döküyordum karbonatı eritip. İlk başta kötü geliyor da sonradan alışıyorsun. Dur aklıma gelmişken tekrar başlayayım.

Evet ya aklim S shot ta kaldi. Girince yazar . Uzuldum cok eglenerek gitmisti. Neyse bununla gecmis olsun tabi ama .
Sağol kuzum.
Daha pek düzelme yok ama ilerlemesi durdu. Bazılarının rengi açıldı. Su toplamaları falan hala aynı ama, bir değişiklik yok. Bekliyoruz bakalım. Kaşınıyorum amaaa

Geçirdiğim günler güzel geçti en azından. Bol bol şarap içtim, dondurma yedim, sevdiğim İtalyan yemeklerini yedim.

Tekrar gidersin baska baska yerlere :) iyiles de biran once.
Kortizon hemen toparlardi ama niye hic degisme olmadi?
Doktorun ne diyor?
Hay Allah gulum ya kasindikca ilik banyo yap bari iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…