Ayetel kürsileri biraz da sana bakan kem gözlere fırlat cınım.He nişan. Damada pembe kravat aldırdım
Negzel olur yaw. Bi de nazar değiyor sanırım sürekli bir baş ağrısı mevcut.
Hanimabla da orda niye kiziyorsun ki
Hanımabla hep geziyor. Sen sadece bizimdin.
Hoşgeldin abla. Duyduk ki üzerimize gül koklamışsınızGeldim geldimmmm
Ayetel kürsileri biraz da sana bakan kem gözlere fırlat cınım.
Tamam tamam en mikemmel nazarlık kadın sensin anladıkk.Arabada da çantamda da dualar var. Ayetel kürsiyi ezberleyemiyorum.
Boynumda üzerlik var, kolumda nazar boncuğusu var. Yok yine değiyor yine değiyor.
Bence taşlayalım ilk taşı ben atayım hatta
Ayrıca üzerlik ne?Arabada da çantamda da dualar var. Ayetel kürsiyi ezberleyemiyorum.
Boynumda üzerlik var, kolumda nazar boncuğusu var. Yok yine değiyor yine değiyor.
Hoşgeldin abla. Duyduk ki üzerimize gül koklamışsınız
Tamam tamam en mikemmel nazarlık kadın sensin anladıkk.
Hii biz gördükkYok canım yaaa öyle şey olurmuuu tanıdık hepsi zaten
Tam olarak neyine değiyor bebişim onu da anlatArabada da çantamda da dualar var. Ayetel kürsiyi ezberleyemiyorum.
Gözü olanın gözü çıksınHe nişan. Damada pembe kravat aldırdım
Negzel olur yaw. Bi de nazar değiyor sanırım sürekli bir baş ağrısı mevcut.
Ayrıca üzerlik ne?
Ben mi dedim? Yok demedim.Ben bu anı daha önce yaşamıştım sankim.
Aa ben küçük yerlerdeki dükkanlarda falan görüyorum bundan. Süs sandıydım. Nerde satılıyor bu bende takcam kendimebi bitki tohumu. Nazardan koruduğuna inanılıyor.
Bu ev için olan. Tek bi tane benim boynumda var.
Eki Görüntüle 1847384
Tam olarak neyine değiyor bebişim onu da anlat
Yıldızın düşük demek ki sen değil bir başkası seni okusun balkona falan çık sonra temiz hava al
Sen komple tak ancaAa ben küçük yerlerdeki dükkanlarda falan görüyorum bundan. Süs sandıydım. Nerde satılıyor bu bende takcam kendime
Aa ben küçük yerlerdeki dükkanlarda falan görüyorum bundan. Süs sandıydım. Nerde satılıyor bu bende takcam kendime
Hayır dükkan satmıyordu bence. Aktara sorayım ben bi vardır belki.Gördüğün yerden al işte. Bana mardinden bi arkadaşım getirmişti.
Iltifat mıydı bu??Sen komple tak anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?