Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

in vino veritas evde adaçayı tütsüsü yap, biraz adaçayını bir tava gibi bişeye dök, ateşe koy, dumanı çıkmaya başlayınca evin içinde onu gezdir, Ayetel kürsi, felak, nas okuyarak ve üzerimde ne nazar varsa, negatiflik varsa falan diyerek..
Eğer sure bilmiyorsanda sadece nazar gitsin, negatiflik gitsin diye mrıldanarak evde tütsüyü gezdir.. İşe yarıyor bir süre, kokusunu bazıları sevmez ama beni rahatsız etmiyor mesela..
Evde temizlik yaptığın suya yine sirke :)) diyeceğim ama onu karıştır, suya dökerken suyu programlamakta denir yani onu dökerkende niyetlenerek dök.. Daima nazardan korunmayı dile.. Aslında nazar negatif enerji çekme şekli olduğu için bizler boş bulununca başımıza gelen bir şey işte..

Adacayi tutsusu nasil yapiliyor?

Nas felak okuyorum zaten. Sadece ayetel kürsi ile bi problemimiz var, ezberleyemiyorum.

Temizlik suyuna mutlaka sirke koyuyorum.

Adaçayını da bir deneyeyim.

Adacayi tutsusu nasil yapiliyor?
Biraz adaçayını bir tava gibi bişeye dök, ateşe koy, dumanı çıkmaya başlayınca evin içinde onu gezdir, Ayetel kürsi, felak, nas okuyarak ve üzerimde ne nazar varsa, negatiflik varsa falan diyerek..
Eğer sure bilmiyorsanda sadece nazar gitsin, negatiflik gitsin diye mrıldanarak evde tütsüyü gezdir.
Yani adaçayını bir tavaya döküp mesela 1 çorba kaşığı gibi, ateşin üstündeki tavada dumanı nı çıkart.. Bu..
Edit: O tavayla evin içinde tüm odaları gez.. Yani kokulu duman her yere yayılsın..

Kolay gelsin canim hos vakit gecirmeler :))
Merak ettim goremeyince.
Iyiyim bende nolsun canim aynen devam yuvarlanip gitmece.:))

Denas14__ Loch Ness Canavari ben geldiiiiiiiim Neler kuruyosunuz bakiim arkamdan

Hangover sonrası bütlere çalısmak.... Bakın bu bir dramdır eyyyyy benim muhterem KK kardeslerim

Sabahtan acsam buraları sarardım ders mers calısmazdım girmedim ondan ama bi yemek yiyeyim karsınızdayım

Huylandığın insanın yüzüne doğru felak nas oku canım. Elem tere fiş kem gözlere şiş
Kem göz şevket geldi aklıma üzerliğin de güzelmiş keşke benim olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…