- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Hayır dükkan satmıyordu bence. Aktara sorayım ben bi vardır belki.
Iltifat mıydı bu??
TabisiHayır dükkan satmıyordu bence. Aktara sorayım ben bi vardır belki.
Iltifat mıydı bu??
Teşekkür ettim.Olabiling.
Bende bu kapı süsü gibi olandan da var, asmıyorum çirkin diye
Bi dal koparıp göndereyim sana.
Tabiiğğki.Tabisi
Senin gibi tatlış,minnak bi kıza anca dimek istedimdi
Adacayi tutsusu nasil yapiliyor?in vino veritas evde adaçayı tütsüsü yap, biraz adaçayını bir tava gibi bişeye dök, ateşe koy, dumanı çıkmaya başlayınca evin içinde onu gezdir, Ayetel kürsi, felak, nas okuyarak ve üzerimde ne nazar varsa, negatiflik varsa falan diyerek..
Eğer sure bilmiyorsanda sadece nazar gitsin, negatiflik gitsin diye mrıldanarak evde tütsüyü gezdir.. İşe yarıyor bir süre, kokusunu bazıları sevmez ama beni rahatsız etmiyor mesela..
Evde temizlik yaptığın suya yine sirke :)) diyeceğim ama onu karıştır, suya dökerken suyu programlamakta denir yani onu dökerkende niyetlenerek dök.. Daima nazardan korunmayı dile.. Aslında nazar negatif enerji çekme şekli olduğu için bizler boş bulununca başımıza gelen bir şey işte..
in vino veritas nas felak oku :)
in vino veritas evde adaçayı tütsüsü yap, biraz adaçayını bir tava gibi bişeye dök, ateşe koy, dumanı çıkmaya başlayınca evin içinde onu gezdir, Ayetel kürsi, felak, nas okuyarak ve üzerimde ne nazar varsa, negatiflik varsa falan diyerek..
Eğer sure bilmiyorsanda sadece nazar gitsin, negatiflik gitsin diye mrıldanarak evde tütsüyü gezdir.. İşe yarıyor bir süre, kokusunu bazıları sevmez ama beni rahatsız etmiyor mesela..
Evde temizlik yaptığın suya yine sirke :)) diyeceğim ama onu karıştır, suya dökerken suyu programlamakta denir yani onu dökerkende niyetlenerek dök.. Daima nazardan korunmayı dile.. Aslında nazar negatif enerji çekme şekli olduğu için bizler boş bulununca başımıza gelen bir şey işte..
Biraz adaçayını bir tava gibi bişeye dök, ateşe koy, dumanı çıkmaya başlayınca evin içinde onu gezdir, Ayetel kürsi, felak, nas okuyarak ve üzerimde ne nazar varsa, negatiflik varsa falan diyerek..Adacayi tutsusu nasil yapiliyor?
Bende ne kadar okusam da yildizim cok dusukmus hemen etkileniyorum . Nasil yukseltiliyor acabaNas felak okuyorum zaten. Sadece ayetel kürsi ile bi problemimiz var, ezberleyemiyorum.
Temizlik suyuna mutlaka sirke koyuyorum.
Adaçayını da bir deneyeyim.
Bende ne kadar okusam da yildizim cok dusukmus hemen etkileniyorum . Nasil yukseltiliyor acaba
Denemekte yarar varRüzgara doğru bıraksak yükselir mi ki?
Kolay gelsin canim hos vakit gecirmeler :))Buralardayım canım ara ara bakınıyorum, evin içinde geziyorum, tvde zaplıyorum, bi şeyler karalıyorum yazıyorum çiziyorum vs. ^_^
Birkaç gündür bi can sıkıntısı peyda oldu onu dağıtmaya çalışıyorum öyle.
Sen nasılsın?
Cok kiriliyorum ama zoraki olur mu. Ben seni cok seviyorum.Zoraki kendini etiketleden delü olarak kk tarihine geçmeye adayım
Huylandığın insanın yüzüne doğru felak nas oku canım. Elem tere fiş kem gözlere şişHer şeye. Dün annemlere alışveriş yaptık komşu amca gördü arabadan indirirken. Bu kız olmasa ne yapacaksınız, her şeyinize koşturuyor dedi. Yarım saat içinde baş ağrısı. Dün gece ne yaptıysam geçmedi illet ağrı.
Bugün annemde temizlik vardı, sabahtan bi uğradım sonra ablamı aldım çıktım nişan alışverişine. Temizlikçi hatunlar başladı çok iyi çok güzel bilmem ne diye daha kapıdan çıkmadan ayağımı burktum.
Döndük bi arkadaşla karşılaştık. Alışveriş poşetleri falan elimizde. Ne para harcadınız yahu dedi. Bingo başım ağrımaya başladı.
Sini çık siviyirim ağza bak ağzaCok kiriliyorum ama zoraki olur mu. Ben seni cok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?