Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Merak ettigimiz seyler bunlar degil yalniz.

Merhabaaa yeni dramlarla karşınızdayım. Sevgilim benden güzel yemek yapıyor arkadaslar
Yemeği güzel yapıyor olabilir ama mutfağı nasıl bırakıyor o önemli. Benim eşim de güzel menemen yapar ama mutfak düğün evi mutfağına benzediği için aşçılığı menemenle kaldı önünü kestim

Gercekleri bekliyoruz
Gerçegi yalnızca gerçegi söyleyecegime yemin ediyorum hakim bey

Öncelikle emojilerinizi sonraya saklayın uslu uslu gittim uslu uslu geldim. Beklediginiz aksiyonlara ulasılamıyor yani, gördün mü in vino veritas bosuna utandırdın beni

Evi güzelmis gercekten, mimar sevgili bulmanın faydaları bekar evi olmasına ragmen zevkli dösenmis baya, erkeksi ama şık

Ben geliyorum diye bi güzel temizlenip toplanmıştı tabi yoksa fotograflardan biliyorum dagınık biraz

Şahane bi et yapmıstı, cevizli peynirli erişte, kaşarlı patates püresi (acayip güzeldi), 2 cesit salata, şarap. Mutfakta iddialıyım demisti ama bu kadarını beklemiyodum ya, yani cok abartılı seyler degil ama eli lezzetliymis baya doyamadım resmen. Kendisi yapmamıs olabilir mi sizce, sıkıstırdım baya ama yok ben yaptım diyo

Yemegi yedik birer kadeh daha sarap kapıp bi film seyrettik minnos minnos Ek: Beklediginiz romantizm ve aksiyonun fragmanının fragmanı burası oluyo

Bi ara bosver arkadasları uyuyup kalayım kolunun altında ne var diye geciriyodum icimden Ama cıktık tabi, eglendik baya güzeldi Uzun zamandır hem Türkce hem yabancı sarkılar arasında bu kadar iyi gecen dj e rastlamamısız yalnız bi dk durmadık ya acayip iyiydi bi dk durmadım herhalde

Eve bıraktı sonra da beni öyle yani

Super iyi gecmis olmasina cok sevindim. Gencsin yasa bu duygulari. Eglen.

Annatmayın bana bunlarıı, yeni aşk heyecanı çekiyor canım.

Sonra kocaya sarıyorum olmuyor, evliliğimi bozacaksınız.

Şaka bir yana güzel geçmesine sevindim.
Benim bey de benden güzel yemek yapıyor üzülme kuşum. Ben normal yemeklerde iyiyim o et türevi şeylerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…