- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Gücüm cımbızımdandır, yedim seni koru kendi bre
profilden laf sokuşturamıyoruz anında dünyamız kararıyor, artık buradan kıyın kıyın sokuştururuzkibleyenin burnu uzar inşallah
profilden laf sokuşturamıyoruz anında dünyamız kararıyor, artık buradan kıyın kıyın sokuştururuzkibleyenin burnu uzar inşallah
Kendi profilimizden şeyettiğimiz zaman da mı uçuyoruz yaw? Site site değil nazi kampı
tabisi ben kaç kere gittim öyleböyle kaynıma, eltime yazdım falan da olmuyor artık
Kaynına, KK profilinden atar yapmak
tabisi ben kaç kere gittim öyleböyle kaynıma, eltime yazdım falan da olmuyor artık
Olmayan kayına atar yapmakdahası bir kaynım bile yok
Kız bu nasıl bir beddua allah seniBeni ne çetesi olarak görürsünüz ,merak ettim..Kötü cevap yazan cır cır olduğu gün öksürük nöbetine tutulur inşallah
Tapınma çetesi destekçisi olarak görüyorum şahsen..Beni ne çetesi olarak görürsünüz ,merak ettim..Kötü cevap yazan cır cır olduğu gün öksürük nöbetine tutulur inşallah
Sen RTE yi koruma kollama çetesi liderisinBeni ne çetesi olarak görürsünüz ,merak ettim..Kötü cevap yazan cır cır olduğu gün öksürük nöbetine tutulur inşallah
Kesinlikle destekliyorum seniTapınma çetesi destekçisi olarak görüyorum şahsen..
Özünde aslında öyle değilsin
Olmayan kayına atar yapmak
Geçen gün biride, bir konudan sonra profilinden Salon kadını tipinde , mahalle karısı ruhlular diye atar yapmıştı burada(bu arada arkadaş olayın sonunu vatan sevgisine bağlamış )
Lider kakaoSen RTE yi koruma kollama çetesi liderisin
Tapınma tabiri hiç hoş değilTapınma çetesi destekçisi olarak görüyorum şahsen..
Özünde aslında öyle değilsin
Sen RTE yi koruma kollama çetesi liderisin
Lider yardımcısı olur o zaman deynep de :)Lider kakao
Ben boşuna demiyorum kuzum sana mütevazılik tavan sendeTapınma tabiri hiç hoş değil. Özümde çok iyi,çok mikemmel ,çok mütevazi bir insanım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?