Ama aşk olsun deynepnaz, işim gücüm yoktu geldim işte
E arada KİB yaptığınızda sitede olamayabilirim, evli çocuklu kadınım, gelin yapmam gereken alışverişleri, ev işlerini siz yapın ben siteden hiç ayrılmayayım o zaman
Yiyelim, bana uyar
Husniye husniye
Beni dondurdun deliye
İstersen beni sor veliye
Diyecekki on otuzda husnu binecek gemiye
Nasil buldun husniye
Seni görünce tik geliyorKız gözlerin mi bozuldu ne oldu?Ne kadar çok göz kırpıyorsun
Aha şöbiyet çetesi lideri geldi
Cete mi ¿ Lider mi ¿ Ama ben cok minnos bir uyeyim
(Brunella gunun hasilatini topladin mi bakalim ) HanimKelesimiGetir Ablacim bi corc smiley i atsan
Oooooo hatun kişiler buraya toplanmış
Ama ama amaaaa bu topikte siyaset okursammmm yakalarsam tek kişilik hücrelere atarım
Ne gibi criminal faaliyetlerde buluniciiz??Bana gellllllllll
Vay beni etiketlememişMerhaba sevgili ablalarım(evet en çıtır minnoşunuz benim)
Sürekli konu dışından uçtuğumuzu fark etmiş olduğumdan açıyorum bu sayfayı. Baktiniz konu kayıyor, geliverin buraya kıymasın @Mune bize
Ben etiketliyorum aklıma gelenleri siz de etiketleyin gelmek isteyenler buyursunn
HanimKelesimiGetir @goha Chess Brunella nameaver @marilyn monroe @Sephoraa S shot @kavun kokusu deynepnaz
Yaa şimdi yüz yılın potunu kircam ama ben senin nikini hep bilibella diye okumuşum olmayınca zorlamadımVay beni etiketlememişgelmezdim zaten sizin pis konunuza
Yaa şimdi yüz yılın potunu kircam ama ben senin nikini hep bilibella diye okumuşum olmayınca zorlamadımNe kadan da dikkatli bir kız çocuğuyum gör
Bili bilimiYaa şimdi yüz yılın potunu kircam ama ben senin nikini hep bilibella diye okumuşum olmayınca zorlamadımNe kadan da dikkatli bir kız çocuğuyum gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?