Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

deynepnaz cok guzel bazlama yapar mudurum Sobiyetler de benden

Ben sizden ayrılıp Montana Çetesi'ni kuracağım @Sephoraa . Kaybedenler Kulübü, malum.

Kaybedenler Kulübü'nün bu nüshası her zaman olduğu gibi Montana Çetesi'ne, şehrin kötü çocuklarına, tüm huzursuz ruhlarına, hayatı ve erkekleri daha hala öğrenmekte olduğumuz Kadıköy sokaklarına adanmıştır. İyi geceler, tabii eğer böyle bir şey mümkünse...

Aha şöbiyet çetesi lideri geldi

Sitenin tek çete lideri benimdir biline,hatta ve hattta office sorabilirsin kendiler, ben yokken mapıs damlarındayken bizzat çeteye göz kulak olurlar

Cete mi ¿ Lider mi ¿ Ama ben cok minnos bir uyeyim

( Brunella gunun hasilatini topladin mi bakalim ) HanimKelesimiGetir Ablacim bi corc smiley i atsan

Ayağınızı denk alın ona göreeeeeeeeeeeee

Oooooo hatun kişiler buraya toplanmış

Ama ama amaaaa bu topikte siyaset okursammmm yakalarsam tek kişilik hücrelere atarım

Önce beni at müdürüm valla billah özledimmmmmapıs damlarınııı

Beni hangi çete lideri yanına alıyooor??

Vay beni etiketlememiş gelmezdim zaten sizin pis konunuza

Çocukken bizim çetemiz vardı, hatta biri girmek isteyince sınavdan geçirirdik
Mahallede b.klu dere ayarında akarsu geçiyordu, hani şehir mekezlerinde olur ya, yüksek kenarlarında trabzanların kenarındaki boşluktan yürütüp, orada geçmesi gereken bir oyuntu vardı, ondan geçirip, sonra 1,5 dakikada yokuş aşağı koşturup, geri yukarı çıkarttırırdık, genelde o yokuşta herkes afallardı Geçen 3 kişi olmuştu, biri bendim ama zaten kurucularındandım işte.. Örnek gösterirken bünye alışmış
Çocuk kafası, öyle suç muç işlemek için değil, sırf özenti Tek suç işledik, o da bahçesine sokmayan komşunun erik ağacını silkelemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…