Biat çetesi diyelim o zamanTapınma tabiri hiç hoş değil. Özümde çok iyi,çok mikemmel ,çok mütevazi bir insanım .
yok o daha asistan, bir kaç beden büyükleri var onun
Biat çetesi diyelim o zaman
Ama özünü biliyorum, aslında senin yok o taraklarda bezinSen hanım hanım uslu birisin,
Kız bu nasıl bir beddua allah seni
Asistanken böyleyse oo başa geçince işimiz var
Ne demişler yılanın başını ufakken ezmek lazım
Geniş Aile deki cevonun beddualari da çok komikti
Vaayy demek öyle, sen kaşındın, şimdi profilimden sana atarın kralını yapiyimde gör
Anammmm ,benim bunların arasında ne işim var,resmen kaşınıyorum,profilime yazayım bari.Bana birşey olursa sorumlusu bu topik diye.
Muneye gelme dedim.Der demez geldi
Vaayy demek öyle, sen kaşındın, şimdi profilimden sana atarın kralını yapiyimde gör
Fazla takılma kız deliMuneye gelme dedim.Der demez geldiKibleme yapsak akşama gelirdi ama ,hep birbirimize mi takılacaktık ,biraz da sana takılalım Mune
Profilde benim sevenim çok,sıkıyorsa gel.Vaayy demek öyle, sen kaşındın, şimdi profilimden sana atarın kralını yapiyimde gör
Onlar çok sevgi dolular, herkesi seviyorlarProfilde benim sevenim çok,sıkıyorsa gel.
Kız gözlerin mi bozuldu ne oldu?Ne kadar çok göz kırpıyorsunOnlar çok sevgi dolular, herkesi seviyorlarŞahsına özel değildir bence
Ama aşk olsun deynepnaz, işim gücüm yoktu geldim işteMuneye gelme dedim.Der demez geldiKibleme yapsak akşama gelirdi ama ,hep birbirimize mi takılacaktık ,biraz da sana takılalım Mune
Bizim işlerimizde duruyor ama görevimiz gereği birbirimize yetiştirmemiz gereken laflar var,altta kalmamamız lazım,iş bekler de burası beklemezAma aşk olsun deynepnaz, işim gücüm yoktu geldim işte
E arada KİB yaptığınızda sitede olamayabilirim, evli çocuklu kadınım, gelin yapmam gereken alışverişleri, ev işlerini siz yapın ben siteden hiç ayrılmayayım o zaman
Deynep çıkışa gel çıkışa, benim de takipçim çokProfilde benim sevenim çok,sıkıyorsa gel.
Benden bi terane olmaz be canımHasılat masılat, daha cebimdekini kaptıracak kafayım yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?