Cok guzel gecer umarim9da sanıyordum ama 10daymış hoca mail atmış yeni gördüm. Teşekkür ederim. ♡
Sensin günaydınGunaydinlar efendim
Bir sıkıntı görünmüyor canım yakın zamanda boğaz enfeksiyonu geçirdiysen ona bağlı nodüller çıkmış ama iyi huylu olup kendiliginden geçiyor onlar. Bir troid testi de yaptır aç karnınaMr sonuçlarım çıkmış hiç bişey anlamıyorum en erken bi hafta sonra gidebilcem doktora. Anlayan var mı bunlardan? Moralim bozuldu.
Şurada gecinebildigin bir insanoğlu göstersenegood morning o zaman
Napiyim gicik bir tipim heralde iticiyim sevmiyorlar beniŞurada gecinebildigin bir insanoğlu göstersene
Gunaydin nihayetilk kez yazıveriyorum buraya, günaydın arkadaşlar. Huzurlu günler dilerim. Topik topik gezerken buraya damladım :)
Günaydın beybisi minnoş sabahın köründe çığlık çığlığa uyandırıyor beni oyun sanıyor onu sıpa. Çok uykum var
Olabilir tabi bir iticilik mevcut olmakla birlikte iyi birine de benziyorsunNapiyim gicik bir tipim heralde iticiyim sevmiyorlar beni
Yazık bebişeGünaydın beybisi minnoş sabahın köründe çığlık çığlığa uyandırıyor beni oyun sanıyor onu sıpa. Çok uykum var
Tesekkur ederim.küsüyorum ve gidiyorum buralardan.Olabilir tabi bir iticilik mevcut olmakla birlikte iyi birine de benziyorsun
Günaydın Bursa bebesiTesekkur ederim.küsüyorum ve gidiyorum buralardan.
Sende gel bursa tiyzisi olGünaydın Bursa bebesi
Yok ben Angara bebesiyimSende gel bursa tiyzisi ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?