Ne demek tantişYaa ben seni yiyeriiim.
Arkadaşına da pek çok teşekkür ettim. Oh be.
Pandispanyası için :Beklemedeyiiiiim
tantanis açılın ben doktorum demek isterdim fekat degilim tabisi ki. Ama anlayacak birine gönderebilirim istersen.
Uyan kızıaaammmmm,Yarın bütlerden büt begenecek olan miniminnak üyeniz iyi geceler diler efenim, son bi gece tekrarı yapayım yarın sabahın köründe sınav yolları beni bekler. Şans dileyin olur muu
İyi geceler minimini minnakYarın bütlerden büt begenecek olan miniminnak üyeniz iyi geceler diler efenim, son bi gece tekrarı yapayım yarın sabahın köründe sınav yolları beni bekler. Şans dileyin olur muu
Hiçbir değişiklik yok kuzum.
İyi sınavlar eltişimmm.Yarın bütlerden büt begenecek olan miniminnak üyeniz iyi geceler diler efenim, son bi gece tekrarı yapayım yarın sabahın köründe sınav yolları beni bekler. Şans dileyin olur muu
Biraz zaman alır iyileşmen canımHiçbir değişiklik yok kuzum.
Hiçbir değişiklik yok kuzum.
Ay cok tatli ya:))
Evet çok tatlı ama, her verilen suyu içmemek lazımAy cok tatli ya:))
Evet ama napsin eli oraya yetismis.:))Evet çok tatlı ama, her verilen suyu içmemek lazım
Cankuş başarılar dilerim. Benim de sabah 9da bütüm var, ne kaa hoş değil mi?Yarın bütlerden büt begenecek olan miniminnak üyeniz iyi geceler diler efenim, son bi gece tekrarı yapayım yarın sabahın köründe sınav yolları beni bekler. Şans dileyin olur muu
Hadi ya ne yazmislar?gece gece uykum açılsın diye twitter da takılayım dedim, adamlar kendilerine ayet yazmışlar labaya baya ayet döşemişler yani, şöyle 3-5 tanesi çarpılsa da kurtulsak
Hadi ya ne yazmislar?
Hosgeldin buarada ofiş :)/
Bakicam simdi. Allah akil fikir versin yahoşbulduk denas'ımtwitter a ayet yaz çarşaf çarşaf çıkıyor şimdi buraya koyup sıkıntı olmasın siteye
Hoş geldin Officem :)gece gece uykum açılsın diye twitter da takılayım dedim, adamlar kendilerine ayet yazmışlar labaya baya ayet döşemişler yani, şöyle 3-5 tanesi çarpılsa da kurtulsak
Bakicam simdi. Allah akil fikir versin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?