Hoş geldin Officem :)
Ay daha facebooktaki döşemeleri bir okusan, dehşetül vahşeti görürsün
Star wars gemisiahaha biri paylaşmış, aselsan görünmeyen uzay gemisi yapıyormuş ama fotoğraftaki uzay gemisi de Star Wars da ki gemiyarım saat gezdim ciddi söylüyorum bunları yapan ve inananlardan, büyük İstanbul depreminden daha çok korktuğumu farkettim.. bu zekadan korkuyorum ben yahu..
Ah ah. Senin hakkinda neler dusunuyor bir bilsenbilinmeyenim sen neden beni takipten çıktın bebişim
Ben seni hiç takibe almamıştım Officem bu gece aldım döndüğünü görünce canım ben seni takipteyim görüyorum ama..bilinmeyenim sen neden beni takipten çıktın bebişim
Star wars gemisi
Bende minarenin üzerine dikilmiş bayrak ve altından geçen savaş uçağı foto shop u gördüm ve ne güzel manzara Süphanallah yazmışlar.. Yani foto shopu gerçek sanmışlar :/
Ah ah. Senin hakkinda neler dusunuyor bir bilsen
Yok Officem seni yaklaşık 10-15 dk dır izliyorum :)) Sen beni izlemesende :))doğal afetler daha az tehlikeli ben diyeyim size
evet şimdi sizi izliyor didi site, bende didim neden şimdiyıhıldım
Senin icin ne dedi biliyor musunne didi benim hakkımda çabık di ne didi
beni biriyle karıştırdın galibaSenin icin ne dedi biliyor musun
Soylemek istemezdim
Off yapamicagim
Egosu yuksek dedi
Aaa sen beni görüyor muydunnnnnbeni biriyle karıştırdın galiba
Egolu megolu ne ya
Yatip uyusana cocuk sinavin yok mu sabah?Biri üstüme toprak atsın
Ders çalışıyorum. Ben gündüz uyuyup gece çalışırım genelde.Yatip uyusana cocuk sinavin yok mu sabah?
Zor degil mi oyle ya.gunduz sersem olmuyor musun:))Ders çalışıyorum. Ben gündüz uyuyup gece çalışırım genelde.
Arada giriyorum ki beynim bi yerleşsin
Hayır. Gündüz 2 saat gece 2 saat yeterli oluyor genelde. Uyumadan önce not okuyorum ki beyin tekrar edip öğrensin iyice.Zor degil mi oyle ya.gunduz sersem olmuyor musun:))
İyu bakalim basarilar sinav kac saat sonra:))Hayır. Gündüz 2 saat gece 2 saat yeterli oluyor genelde. Uyumadan önce not okuyorum ki beyin tekrar edip öğrensin iyice.
Sınav haftası bitince de 15 16 saatlik bir patlama anı yaşıyorum o kadar. Bünye buna alışmış artık
9da sanıyordum ama 10daymış hoca mail atmış yeni gördüm. Teşekkür ederim. ♡İyu bakalim basarilar sinav kac saat sonra:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?