Uzuldum . İki lafin belini kirardik.
Sen de kraliçe ol beybi.Tatana piremses bana gelince kuzu koyun, küstüm
Neyse neyse küsemedim minnak kalpliyim cünkü cooook sagool
Yok kiz ben kayseri de yasiyorum.burda anamgil varYa bir ablam bu yaz oraya evlenecek olmadı kışa ziyarete gelirim seni de görürüm.
(KALDI)
Cok mu zor ne bu boyle ya.Böyle iş mi olur ya 200 kişinin 120si büte kalmış 60 kişi sınava hiç gelmedi bile. Asistan üzülmeyin arkadaşlar seneye geçersiniz diye moral vermeye çalışıyor sınavda. Okul toptan kafayı yemiş.
Ne cabuk bitti sinav..(KALDI)
Ne olduki
niye dalga geçiyorsun Bursa'dayım diye?Ne olduki
Kafam duman anlatamadim.suan bursadayim.ama 2.5hafta sonra donecegim.. senede 1 kez geliyorum oda yazlari. Sen kışın gorusuruz diyince ben Kayseride yasiyorum dedim hani burda misafirim bakiminda..niye dalga geçiyorsun Bursa'dayım diye?
Hoca bildiğin manyak. Sorunları var. Ders öyle zor bi ders değil yoksa.Cok mu zor ne bu boyle ya.
50 dk süre vermiş.Ne cabuk bitti sinav..
Roma Hukuku. Asistan romayı yakmışlar arkadaşlar büte kalanların yarısı gelmemiş diye pis espri bilem yaptı.ne çabuk bitti sınav.
Hangi dersti kuzum?
Pinoli sen Bursalı mısın?niye dalga geçiyorsun Bursa'dayım diye?
Cok mu kotu gecti hic umut yokmu:/Hoca bildiğin manyak. Sorunları var. Ders öyle zor bi ders değil yoksa.
50 dk süre vermiş.
Roma Hukuku. Asistan romayı yakmışlar arkadaşlar büte kalanların yarısı gelmemiş diye pis espri bilem yaptı.
Yok degilmis ablasi buraya evlenecekmis:))Pinoli sen Bursalı mısın?
Ben Bursa'liyim. Bana da 3 kalp gondersene. Peh.Pinoli sen Bursalı mısın?
Bilmiyorum bakalım hayırlısı. Belki insafa gelir.Cok mu kotu gecti hic umut yokmu:/
Ben de gelin olcam bursaya ama koca yok.Yok degilmis ablasi buraya evlenecekmis:))
Kafam duman anlatamadim.suan bursadayim.ama 2.5hafta sonra donecegim.. senede 1 kez geliyorum oda yazlari. Sen kışın gorusuruz diyince ben Kayseride yasiyorum dedim hani burda misafirim bakiminda..
tamam kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?