- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
ever arkadaşım boşanıyor da sıkıntı var azıcık.Kim vardı senin yanında? Prollemli bir durumdu sankim.
Hoş gördüm öyle valla yaza kısmet
ever arkadaşım boşanıyor da sıkıntı var azıcık.
Bu arada sanırım PC'nin ekran kartını yakıyorum
Hoş gördüm öyle valla yaza kısmet
Bu arada @_angela_ doğurmadın sen daha de mi
Bu arada @_angela_ doğurmadın sen daha de mi
Sorma küt diye ekran görüntüsü gitti. Açıyorum görüntü gelmiyor. Altına buz torbası koydum düzeldi hemen kapattım. HP almayın arkadaş almayın yani.Kapat hemen kapat.
Ben yaktım bak hala bilgisayarsızım.
Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinYok canım, daha 2 ay var. Beklemedeyiz :)
Laptop sogutucular var abim kullanirdi alsana onlardan..altina koyuyon üfüttürüyor vantilator gibimSorma küt diye ekran görüntüsü gitti. Açıyorum görüntü gelmiyor. Altına buz torbası koydum düzeldi hemen kapattım. HP almayın arkadaş almayın yani.
Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin
Karşı teşkilattan tabisi zengin kız buralılar artistler bir görsen bizim teşkilattan bulup ne yapacam akşam sabah tek mi yesin yemeğiniNe bulacan? Teskilattan mi? Yoksa karsi teskilattan mi?
Burda aç kalmazsın zengin la bunlar. Sütçü bile bir afra bir tafra arayıp randevu alıyoruz ta 3 gün sonraya veriyor 3 gün sonrada hatırlamıyorum deyip vermiyor sütü bizeAç kalırım orda para kazanmam gerek
Allahım sana geliyorumLaptop sogutucular var abim kullanirdi alsana onlardan..altina koyuyon üfüttürüyor vantilator gibim
Gene nordum yaAllahım sana geliyorum
Kayseri diil mi orası? Ben emin değilim dava için para vereceklerinden.Burda aç kalmazsın zengin la bunlar. Sütçü bile bir afra bir tafra arayıp randevu alıyoruz ta 3 gün sonraya veriyor 3 gün sonrada hatırlamıyorum deyip vermiyor sütü bize
Hiiiiiic öyle gözüme battınGene nordum ya
Hiç takip etmiyorsun beni tuncelideyim benKayseri diil mi orası? Ben emin değilim dava için para vereceklerinden.
Ooo iyiymiş o.Koca bulup bursaya gitcem. Ya dain vino veritas bulcak izmire gitcem. Kocadan önce mekan seçiyorum.
Totomun kenariHiiiiiic öyle gözüme battın
Yine başlamış sağının solunun hipotenüsünü arz etmeyeTotomun kenari
Gördün demi ne dedi bana sonra beni neden sevmiyorsun oluyorYine başlamış sağının solunun hipotenüsünü arz etmeye
Sen bana itici dedin ben genede sayginligimi,hanfendiligimi korudum bikerem.Gördün demi ne dedi bana sonra beni neden sevmiyorsun oluyor
Görmem miGördün demi ne dedi bana sonra beni neden sevmiyorsun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?