Hoca bildiğin manyak. Sorunları var. Ders öyle zor bi ders değil yoksa.
50 dk süre vermiş.
Roma Hukuku. Asistan romayı yakmışlar arkadaşlar büte kalanların yarısı gelmemiş diye pis espri bilem yaptı.
Bilmiyorum bakalım hayırlısı. Belki insafa gelir.
Ben de gelin olcam bursaya ama koca yok.
Pinoli sen Bursalı mısın?
Koca bulup bursaya gitcem. Ya daO nasıl oluyor kuzum?
Ben bulayım yanıma gel olur muKoca bulup bursaya gitcem. Ya dain vino veritas bulcak izmire gitcem. Kocadan önce mekan seçiyorum.
Ne bulacan? Teskilattan mi? Yoksa karsi teskilattan mi?Ben bulayım yanıma gel olur mu
Aç kalırım orda para kazanmam gerekBen bulayım yanıma gel olur mu
Len insan bi hoşgeldin marilyn der, pisAç kalırım orda para kazanmam gerek
Yalan ediyolar. Gideni hic umursamıyor bunlar. Takılıyolar hep kendi aralarinda. Olsek "dur lan niye sesi cikmiyo bunun" demezler. Evde cesedimiz kokar,anca komşular kokudan polisi arar.Ben geldim mi acaba? Manyak bir temponun içindeyim, inanın pcyi açmak mümkün değil, telden girmek çok zor oluyor. Ama söz her gün uğramaya çalışacağım, özledim muhabbeti.
İzmir'de hava çok sıcak benim doğal ısıtıcı laptop'ı kucağıma almak işkence
Ya bak didim ben saa.Len insan bi hoşgeldin marilyn der, pis
Mar hoşgeldin kuşum, özledim.Ben geldim mi acaba? Manyak bir temponun içindeyim, inanın pcyi açmak mümkün değil, telden girmek çok zor oluyor. Ama söz her gün uğramaya çalışacağım, özledim muhabbeti.
İzmir'de hava çok sıcak benim doğal ısıtıcı laptop'ı kucağıma almak işkence
Pardon mar. Bir an burda olman çok doğal bir durummuş gibi geldi.Len insan bi hoşgeldin marilyn der, pis
Ya bak didim ben saa.
Yok yok diğerleri değil de bu tanti çok işe yaramazYalan ediyolar. Gideni hic umursamıyor bunlar. Takılıyolar hep kendi aralarinda. Olsek "dur lan niye sesi cikmiyo bunun" demezler. Evde cesedimiz kokar,anca komşular kokudan polisi arar.
Attım şeker, ben de özledim nan :)Mar hoşgeldin kuşum, özledim.
Buralarda olunca bana mesac atsana bişi sorcam.
Gitti gibi ama geri dönebilir, o cephede işler acayip bi hal aldı.Pardon mar. Bir an burda olman çok doğal bir durummuş gibi geldi.
Hoş geldin cınımm. Bi daha gitme öyle uzaklara özlüyoruz seni. Gitti mi misafirin?
Yok yok diğerleri değil de bu tanti çok işe yaramazÖlsem kalsam sadece helva yemek için gelir, o derece
Attım şeker, ben de özledim nan :)
Gitti gibi ama geri dönebilir, o cephede işler acayip bi hal aldı.
@_angela_ hoşbulduk beybim.
Yok valla hayatimda hic ders calismadim. Calissam onlisans mezunu olur muyum la
Sen kesin sınıfın sevilmeyen inek öğrencisiydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?