- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
İftara bile gelmiyor adam olursa şok geçiririmHangi ara yaptin bebisi hadi hayirli ossun
Sen kendi kendine yapmayi bile becerirsin valla o potansiyeli gordum sendeİftara bile gelmiyor adam olursa şok geçiririm
Noldu mesele denir? Ben doktor olmak istiyorum ne hemsiresiYanlış adres name onun hemşiresi benim hemşireLoch Ness Canavari cicim
Noldu mesele denir? Ben doktor olmak istiyorum ne hemsiresi
O gelmiyosa sen git Ben teklif ettim fantastik olalim diye.İftara bile gelmiyor adam olursa şok geçiririm
Laptop sogutucular var abim kullanirdi alsana onlardan..altina koyuyon üfüttürüyor vantilator gibim
CanımcımKisa ve öz
Müzik aletleri satan yere sor bence.. Ahşap şeyler ılık arap sabunu yada ahşap yemizleme malzemeleri ile gayet iyi temizlernir..Brunella sana bir soru;
Kanun nasıl temizlenir?
Esim koy kutusuna kaldir oylece diyor.
Ama cok tozlandi. Bezle de temizlenmez.
E ya ne tovbe tovbe kufur ettirecek.
Buna care bulursan tam teşekküllü bir ev hanimisin artik.
kime soruyorsun ben cevap vereyim mi
Evet balimHamile misin yahu
Kız hangi ara yaptın, niye benim tesadüfen haberim oluyor öyle?Evet balim
Yeni ogrendim zaten sagliginla ugrasiyordun kuzum. Cok supruz oldu 8haftalik olmus bile.Kız hangi ara yaptın, niye benim tesadüfen haberim oluyor öyle?
Haydaa... Hayırlı uğurlu olsun kuzum, Allah analı babalı büyütsün.Yeni ogrendim zaten sagliginla ugrasiyordun kuzum. Cok supruz oldu 8haftalik olmus bile.
Amin insallah gulum. Dusuk tehlikem devam ediyor dua et iste.Haydaa... Hayırlı uğurlu olsun kuzum, Allah analı babalı büyütsün.
Yo yo is bulma böyle iyiMüzik aletleri satan yere sor bence.. Ahşap şeyler ılık arap sabunu yada ahşap yemizleme malzemeleri ile gayet iyi temizlernir..
Tellerini sökmeden temizlemek için diyorsan şöyle bir şey deneyebilirsin
Eki Görüntüle 1847963
Tam teşekküllü ev hanımlığından nefret ediyorum
Ben bi iş bulup çalışiiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?