Günaydınlar
Bugün karne alıyoruz
Yok değil uyuyo dahaKızın da senin kadar heyecanlı mı
Tahmin etmiştim. Benim de son sınavım var birazdan.Yok değil uyuyo daha
Günaydın cankuş. Bu durumda sen bir kaç gün aramızda yoksun, öyle mi?Günaydın uğur böcülerim.
Benim misafirlerin geldiii...
Günaydın şakayıkımGünaydın uğur böcülerim.
Benim misafirlerin geldiii...
Dur senin içinde sevineyimTahmin etmiştim. Benim de son sınavım var birazdan.
Günaydın cankuş. Bu durumda sen bir kaç gün aramızda yoksun, öyle mi?marilyn monroe gibi seni de kaybettik.
Günaydın şakayıkım
Gözün aydın sen iptal bugün
Bugün herkes çok mutlu galiba. Güvenlik abi de normalde hoşgeldiniz der geçerdi bugün Günaydıın hoşgeldiniz diye tatlış bir gülümsemeyle karşıladı beni.Dur senin içinde sevineyim
Cam baca ne bulduysan aç da pisi pisine gitmesin garibimlerMuhtemelen sık giremem.
Dün akşam geldiler. Gençliği aldım bize kaçtım. Salon şu an koğuş gibi. Az önce kapıyı açtım bildiğin kokmuslar.
Pfff biliyorum o kokuyuMuhtemelen sık giremem.
Dün akşam geldiler. Gençliği aldım bize kaçtım. Salon şu an koğuş gibi. Az önce kapıyı açtım bildiğin kokmuslar.
Bugün herkes çok mutlu galiba. Güvenlik abi de normalde hoşgeldiniz der geçerdi bugün Günaydıın hoşgeldiniz diye tatlış bir gülümsemeyle karşıladı beni.
Dünya güzel bir yermiş.Sevin namem çok Sevin benim için dee
Güvenlikçi "abi" diye belirtmişGuvenlikci aşık olmuş.
Cam baca ne bulduysan aç da pisi pisine gitmesin garibimler
Pfff biliyorum o kokuyu
Ergen kokusu
Güvenlikçi "abi" diye belirtmiş
Tipi değil demek ki
Hahaha yok be çok da yakışıklı adam ama hep güvenlik abi dedim ona nedense.Güvenlikçi "abi" diye belirtmiş
Tipi değil demek ki
Olabilir bugün pek sevgi pıtırcığı gibi görünüyor. Birazdan gelenlere sorcam size de mi öyle mutlulu davrandı diye.Guvenlikci aşık olmuş.
Evet evet öyle bi hali vardı.Yok tantiye degil. Birine aşık olmuş. Aşk sarhoşu.
Evet evet öyle bi hali vardı.
Ay ben de sınav bitirme sarhoşu olcam. Bari 3 saat yapmasa da hemen bitse.
Konu tanti olunca direk ona yordumYok tantiye degil. Birine aşık olmuş. Aşk sarhoşu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?