Nasıl gelmem şimdi orayayanındada kuruyemiş ohhh misss
Hava bugün süper burda hafiften esinti var tam keyiflik :)Bende bende
Hava bugün süper burda hafiften esinti var tam keyiflik :)
İçecez demi kızlar
Kendimi zorla davet ettirerekten içeriz, soğuk soğuk arpalı gazozlarıHava bugün süper burda hafiften esinti var tam keyiflik :)
Davete gerek var mıKendimi zorla davet ettirerekten içeriz, soğuk soğuk arpalı gazozları
Kendimi zorla davet ettirerekten içeriz, soğuk soğuk arpalı gazozları
Ben içmem. Ne biçim insanlarsınız siz içki falan böyle? Nereye düştüm ben, tam bir şer yuvası bu başlık
İçki mi dedik ? Arpalı gazoz dedikBen içmem. Ne biçim insanlarsınız siz içki falan böyle? Nereye düştüm ben, tam bir şer yuvası bu başlık
Akşam üzüm suyu içen tatlış kız, sanada ayıp oluyorBen içmem. Ne biçim insanlarsınız siz içki falan böyle? Nereye düştüm ben, tam bir şer yuvası bu başlık
Ayransa olur.3 tane giderim vardır
Sen içme sana arpalı ayran söyleriz
Gazozuma ilaç atmayacaksınız değil mi?İçki mi dedik ? Arpalı gazoz dedik
Dejavu
Evet ama napayım artık sizi böyle kabul ettimAkşam üzüm suyu içen tatlış kız, sanada ayıp oluyor
Ayransa olur.
Gazozuma ilaç atmayacaksınız değil mi?
Evet ama napayım artık sizi böyle kabul ettim
İnşallahAyransa olur.
Gazozuma ilaç atmayacaksınız değil mi?
Evet ama napayım artık sizi böyle kabul ettim
Bende anasonla kafa buluyorum cınımsAranızda içki içmeyen biri olarak beni özendirdiğiniz için hepinizi Kib'licem
Neyse bu daha masumBende anasonla kafa buluyorum cınıms
Şu sıcak havada buzz gibi bi bira versek de bu tatsızlığı unutsak memure hanım?Aranızda içki içmeyen biri olarak beni özendirdiğiniz için hepinizi Kib'licem
Bak bak cık cık cık ..tü tü tü...Seni daha çok kib'licemŞu sıcak havada buzz gibi bi bira versek de bu tatsızlığı unutsak memure hanım?
Ama emziriyorum dedin bira süt yapar. Ha bu bilgi şehir efsanesi midir gerçek midir, sütü arttıralım derken sonra bebek leyla olur mu bilmem. O yüzden evde denemeyenizBak bak cık cık cık ..tü tü tü...Seni daha çok kib'licem
Anasonla bu haldeysenBende anasonla kafa buluyorum cınıms
Gündemi takip etmeyen, gündemi kendi yaratan adres S shotDün gece shot kişisi dışarıdaydı.
Brunella çok özel ütü tüyoları verdi. Kendisinin en hatta tek sevdiği ev işinin ütü olduğu ortaya çıktı.
@marilyn monroe ,nameaver ve @yercekimli karanfil kendi ütülerini bilinmeyenfx'e kakalamaya çalıştı.
Bu çok kısa dün gece özetinde sonra bugün,
Başlayan şarap muhabbetinin üstüneHanimKelesimiGetir 'in beyaz şarap, shot'ın kırmızı şarap sevdiğini öğrendik. @marilyn monroe ise nefes alsa yeter modunda. Brunella olaya bira ile dahil oldu.
@marilyn monroe ile @Sephoraa 'yı banlık bir başlıktan kurtarmak isteyennameaver ise marilyn'in "ne var" mesajına maruz kaldı.
Şimdilik bu kadar, gündeme dair en sıcak özetler için bizi takip edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?