Arpa suyu her yerde gider ya, rahatBen arpa suyu severim, soğuk soğuk..
Heleki balık tava türü gıdaların yanında güzel gider kışın, yazın ise sebebi yoktur istediğin gibi dik kafadan
Ama göbek yaptığından dolayı çok içemem onu, gazoz gibi gidiyor anlamadımki
Nasıl olur. Namahrem.. Hafif meşrep misin sen ?
Sefan olsun.sana laf söyleyeni de bana yönlendir.
İçen biz kafası güzel olan başkalarıGelsin, salla :) Bi daa içerik
Ne gülüyorsunArpa suyu her yerde gider ya, rahat
Dün gece shot kişisi dışarıdaydı.
Brunella çok özel ütü tüyoları verdi. Kendisinin en hatta tek sevdiği ev işinin ütü olduğu ortaya çıktı.
marilyn monroe , nameaver ve yercekimli karanfil kendi ütülerini bilinmeyenfx'e kakalamaya çalıştı.
Bu çok kısa dün gece özetinde sonra bugün,
Başlayan şarap muhabbetinin üstüneHanimKelesimiGetir 'in beyaz şarap, shot'ın kırmızı şarap sevdiğini öğrendik. marilyn monroe ise nefes alsa yeter modunda. Brunella olaya bira ile dahil oldu.
marilyn monroe ile in vino veritas 'yı banlık bir başlıktan kurtarmak isteyen nameaver ise marilyn'in "ne var" mesajına maruz kaldı.
Şimdilik bu kadar, gündeme dair en sıcak özetler için bizi takip edin.
Güle güle kullanYeni avatarım nası
Ben kırmızı şarap, bira, rakı, tekila, votka. Arada birkaç tane jager.Güzelmiş...
Ben de yazayım barik, beyaz ya da rose içerim ama kırmızı gelirse önüme hayır demem. Birayı bir solukta gömerim. Rakıya asla hayır demem. Ama en sevdiğim ne içersem içeyim üstüne iki S shot tekila atmak.
Sanırım buranın en alkoliği benim...
Konudan banlanır mıyız la? Korkuyorum ama yazmadan da duramıyorum.
Andımız mevzundan mı? Banlanabilirsin bence uzatırsanız.Konudan banlanır mıyız la? Korkuyorum ama yazmadan da duramıyorum.
Yani polemikten ban yok orada, hakaret falan olmadığı sürece banlanmıyor diye biliyorum, bir de konu dışı sanırım ama, kavga yok başlıkta, ban olur mu bilemedim.Güzelmiş...
Ben de yazayım barik, beyaz ya da rose içerim ama kırmızı gelirse önüme hayır demem. Birayı bir solukta gömerim. Rakıya asla hayır demem. Ama en sevdiğim ne içersem içeyim üstüne iki S shot tekila atmak.
Sanırım buranın en alkoliği benim...
Konudan banlanır mıyız la? Korkuyorum ama yazmadan da duramıyorum.
Güle güle kullan
Ben kırmızı şarap, bira, rakı, tekila, votka. Arada birkaç tane jager.
Biz de bir gün.. diye anlatmaya girişecektim, aklıma şu karikatür geldi bıraktımJagerı atlamışım.
Geçen bir arkadaş yurt duşundan dönerken 2.5 ltlik pompalı şişede getirmiş. Koyduk orta sehpaya dibini gördük 4 kişi.
Biz de bir gün.. diye anlatmaya girişecektim, aklıma şu karikatür geldi bıraktım
Neyse erken yazdık kendimizi kurtardık. Bunun üstüne de kimse yazmaz herhaldeBen birinci sen ikinci üçüncü ve özellikle dördüncü kim olacaktı acaba?
Brunella çok özel ütü tüyoları verdi. Kendisinin en hatta tek sevdiği ev işinin ütü olduğu ortaya çıktı.
marilyn monroe , nameaver ve yercekimli karanfil kendi ütülerini bilinmeyenfx'e kakalamaya çalıştı.
Bu çok kısa dün gece özetinde sonra bugün,
Başlayan şarap muhabbetinin üstüneHanimKelesimiGetir 'in beyaz şarap, shot'ın kırmızı şarap sevdiğini öğrendik. marilyn monroe ise nefes alsa yeter modunda. Brunella olaya bira ile dahil oldu.
marilyn monroe ile in vino veritas 'yı banlık bir başlıktan kurtarmak isteyen nameaver ise marilyn'in "ne var" mesajına maruz kaldı.
Şimdilik bu kadar, gündeme dair en sıcak özetler için bizi takip edin.
Abla gel denize karşıBuz gibi bir birayı nasıl unuturum
Abla gel denize karşıyanına patteste alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?