Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Arpa suyu her yerde gider ya, rahat

Nasıl olur. Namahrem.. Hafif meşrep misin sen ?

Sefan olsun.sana laf söyleyeni de bana yönlendir.

Özet istiyyyooooruuummm S shot
Dün gece shot kişisi dışarıdaydı.
Brunella çok özel ütü tüyoları verdi. Kendisinin en hatta tek sevdiği ev işinin ütü olduğu ortaya çıktı.
marilyn monroe , nameaver ve yercekimli karanfil kendi ütülerini bilinmeyenfx'e kakalamaya çalıştı.

Bu çok kısa dün gece özetinde sonra bugün,
Başlayan şarap muhabbetinin üstüne HanimKelesimiGetir 'in beyaz şarap, shot'ın kırmızı şarap sevdiğini öğrendik. marilyn monroe ise nefes alsa yeter modunda. Brunella olaya bira ile dahil oldu.

marilyn monroe ile in vino veritas 'yı banlık bir başlıktan kurtarmak isteyen nameaver ise marilyn'in "ne var" mesajına maruz kaldı.

Şimdilik bu kadar, gündeme dair en sıcak özetler için bizi takip edin.

Güzelmiş...

Ben de yazayım barik, beyaz ya da rose içerim ama kırmızı gelirse önüme hayır demem. Birayı bir solukta gömerim. Rakıya asla hayır demem. Ama en sevdiğim ne içersem içeyim üstüne iki S shot tekila atmak.

Sanırım buranın en alkoliği benim...

Konudan banlanır mıyız la? Korkuyorum ama yazmadan da duramıyorum.

Yeni avatarım nası
Güle güle kullan

Ben kırmızı şarap, bira, rakı, tekila, votka. Arada birkaç tane jager.

Yani polemikten ban yok orada, hakaret falan olmadığı sürece banlanmıyor diye biliyorum, bir de konu dışı sanırım ama, kavga yok başlıkta, ban olur mu bilemedim.

Buz gibi bir birayı nasıl unuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…