Çok hoşssunAma emziriyorum dedin bira süt yapar. Ha bu bilgi şehir efsanesi midir gerçek midir, sütü arttıralım derken sonra bebek leyla olur mu bilmem. O yüzden evde denemeyeniz
Aranızda içki içmeyen biri olarak beni özendirdiğiniz için hepinizi Kib'licem
Benim gibi hanfendi bir kızın ne işi var burda ühhüüYaaaaaa
Benim gibi hanfendi bir kızın ne işi var burda ühhüü
Rezene anason kimyon karışık yaptı aktar çok iyi geliyor oğlumda sadece rezene içiyordumNeyse bu daha masum
Emzirdiğimden anason ve rezene çayı bende içiyorum
İyi bisey mi dedin ona göre cemkiriyimAnasonla bu haldeysen
Kötü didi bana öyle geldiİyi bisey mi dedin ona göre cemkiriyim
Evet kimyon da baya arttırıyor...ben zeytinyağının içine kimyon koyup ekmeğimi banıp yiyorum deneRezene anason kimyon karışık yaptı aktar çok iyi geliyor oğlumda sadece rezene içiyordum
Tamam Hanım ablaAlkoliklerin arasına düştün sende,gel gitme burada kal
Gene de kötü düsünmeyim ben canım bekleyip görelim belki kötü dememiştir şimdi durduk yere nezarete düşmeyim hüsnü de yok kurtaramaz beniKötü didi bana öyle geldi
Potansiyelin varmış demekkiBenim gibi hanfendi bir kızın ne işi var burda ühhüü
Kötü birşey demedimdiGene de kötü düsünmeyim ben canım bekleyip görelim belki kötü dememiştir şimdi durduk yere nezarete düşmeyim hüsnü de yok kurtaramaz beni
BakalımGene de kötü düsünmeyim ben canım bekleyip görelim belki kötü dememiştir şimdi durduk yere nezarete düşmeyim hüsnü de yok kurtaramaz beni
Biliyorum kuzum demezsin sen gidip en pahalısından orkide alayım sanaKötü birşey demedimdiNapolyon kirazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?