Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Hellö kızlaaar.

Denas14__ 'ım toparlıyorum, su toplamaları daha geçmedi ama kızarıklıklar bayağı söndü, kızarıklıkların yerinde şimdi sivrisinek ısırığı gibi kabartılar kaldı.

Sabahın sekizinde kafamda araba sürmeye çalışan bi velet tarafından uyandırıldım.

Sonra geldim burda sizin muhteşem deneyimlerinize şahit oldum.

Sonuç: bende Bebe yapacak güven özveri tecrube yok.
Sen daha kendin çocuksun ne çocuğu

Şaka bir yana yok kardeş ben de çocuk istemiyorum.

Cam da acamiyoruz tozdan pislikten.
Son üç dört gündür ev batsın umurumda değil temizleriz sonra diyorum açıyorum. Yaz aylarında yapmamak lazım bu işleri.
Yetmiyormuş gibi karşı apartman da merdivenlerini mermer yaptırıyor, kapı önünde mermer kesme vızıltısı ve tozu çektik 1 hafta şükür ki dün bitti, balkon kapalı balkon, camlar badanadan battı, hemde balkonun camları, mermer tozundan.. Halı kilim yıkamaya yollıycam yarın.. Şiştim resmen..
Bir de başıma klima tantanası çıktı benim.. Ben taktırmak istemiyorum, şu iyonizerli vantilatör var ev de 2 tane onlardan memnunum eşimde klimasız olmayacak diyor, adam eriyecek sankim.. Klima beni hasta ediyor, bakalım şu hengamenin içinde ne yapıcaz..

Ben de sevmiyorum klimayı. Biz bu evi aldığımızda hazır klimalı gelmişti bişey yapamadık. Geçen sene kumandası kayboldu da biraz rahat ettim. Normal vantilatör var bizde ben onu da seviyorum. Bütün gün, bütün gece çalışıyor bizimkiler, elektrik faturasında gram oynama olmuyor. Klimayı o kadar çalıştırsan dünyanınfaturası gelir.

Kesinlikle katılıyorum.. Benim biri salonda çalışır, diğeri yatak odası mutfak gezer ve dediğin gibi faturada bariz oynama olmaz..
Yarın klima bakmaya gideriz diyordu, neyse bakalım, ben orada pürüzlüğümü yaparım, o klima bu eve girmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…