- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
38 derece sıcaklık nedir Allasen ya :-( buharlasiciiim
Neeeee???offf kabus gibi :'(Biz 41'i bekliyoruz bugün.
Neeeee???offf kabus gibi :'(
Bana buradan daral geldi vallahi :-(İşin kotü tarafı binada tadilat var, klimaların motorlarını da söktüler.
Cok sıcak amaa:-(
Kurdesen mi döktün :-(Hellö kızlaaar.
Denas14__ 'ım toparlıyorum, su toplamaları daha geçmedi ama kızarıklıklar bayağı söndü, kızarıklıkların yerinde şimdi sivrisinek ısırığı gibi kabartılar kaldı.
Böcek alerjisi.Kurdesen mi döktün :-(
Sen daha kendin çocuksun ne çocuğuSabahın sekizinde kafamda araba sürmeye çalışan bi velet tarafından uyandırıldım.
Sonra geldim burda sizin muhteşem deneyimlerinize şahit oldum.
Sonuç: bende Bebe yapacak güven özveri tecrube yok.
Çok geçmiş olsun:-(Böcek alerjisi.
Sen daha kendin çocuksun ne çocuğu
Şaka bir yana yok kardeş ben de çocuk istemiyorum.
Bizde de bitmedi o tadilat.. İmdaatt diye bağırıcam gürültü ve sıcaktan..İşin kotü tarafı binada tadilat var, klimaların motorlarını da söktüler.
Ayol ne taraftan bakarsan bak çocuksun. Daha okulun bile bitmediSenin taraftan bakınca ben çocuk görünüyorum tabiiğğ. Teyze.
Neden kanayan yarama parmak basıyorsun?Ayol ne taraftan bakarsan bak çocuksun. Daha okulun bile bitmedi
Dost acı söyler.Neden kanayan yarama parmak basıyorsun?
Bizde de bitmedi o tadilat.. İmdaatt diye bağırıcam gürültü ve sıcaktan..
Yetmiyormuş gibi karşı apartman da merdivenlerini mermer yaptırıyor, kapı önünde mermer kesme vızıltısı ve tozu çektik 1 hafta şükür ki dün bitti, balkon kapalı balkon, camlar badanadan battı, hemde balkonun camları, mermer tozundan.. Halı kilim yıkamaya yollıycam yarın.. Şiştim resmen..Cam da acamiyoruz tozdan pislikten.
Son üç dört gündür ev batsın umurumda değil temizleriz sonra diyorum açıyorum. Yaz aylarında yapmamak lazım bu işleri.
Yetmiyormuş gibi karşı apartman da merdivenlerini mermer yaptırıyor, kapı önünde mermer kesme vızıltısı ve tozu çektik 1 hafta şükür ki dün bitti, balkon kapalı balkon, camlar badanadan battı, hemde balkonun camları, mermer tozundan.. Halı kilim yıkamaya yollıycam yarın.. Şiştim resmen..
Bir de başıma klima tantanası çıktı benim.. Ben taktırmak istemiyorum, şu iyonizerli vantilatör var ev de 2 tane onlardan memnunum eşimde klimasız olmayacak diyor, adam eriyecek sankim.. Klima beni hasta ediyor, bakalım şu hengamenin içinde ne yapıcaz..
Kesinlikle katılıyorum.. Benim biri salonda çalışır, diğeri yatak odası mutfak gezer ve dediğin gibi faturada bariz oynama olmaz..Ben de sevmiyorum klimayı. Biz bu evi aldığımızda hazır klimalı gelmişti bişey yapamadık. Geçen sene kumandası kayboldu da biraz rahat ettim. Normal vantilatör var bizde ben onu da seviyorum. Bütün gün, bütün gece çalışıyor bizimkiler, elektrik faturasında gram oynama olmuyor. Klimayı o kadar çalıştırsan dünyanınfaturası gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?