- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
10 20 saniye bırakıcam ağlayacak sonra memeyi tutacak öyle miIlk 3 ay vardi gazi ayakta dolanarak emzirdim rahatlasin diye.
Ama sonra aliskanliktan istedi. Yerde debeleniyo oynuyo emzirmeye gelince "aaaagggggg" bagiris cagiris. Biraktim 10-20 saniye agladi kenarda. Sonra yapisti memeye. Bebek degiller ya valla cin gibiler.
Önce kocayı bul o seni ikna eder tepende dır dır dırSabahın sekizinde kafamda araba sürmeye çalışan bi velet tarafından uyandırıldım.
Sonra geldim burda sizin muhteşem deneyimlerinize şahit oldum.
Sonuç: bende Bebe yapacak güven özveri tecrube yok.
Bunu yüzüme vurmak zorunda mıydın?Önce kocayı bul o seni ikna eder tepende dır dır dır
Hala mi? Ayy Allah korusun. Yani iyidir hoştur kötü bir insan diyemem ama asla istemem.10 20 saniye bırakıcam ağlayacak sonra memeyi tutacak öyle miyalandan ağlıyor bakmadığım an tamamdır burnumdan getirir evi şöyle bir turlayıp sakinleştirip gönlünü edip öyle emzirmem lazım. Kız halaya çekermiş malesef
Önce okulunu bitir sonra koca gelir seni bulurBunu yüzüme vurmak zorunda mıydın?
Normal 1 seneye kadar canımMazlumuGetirinBana ilk kizimda 3 ay sonra regl olmustum. Simdi tık yok. Sence normal mi?
Sefere mi çıktın kızGünaydın vietnaam.
Bende geliyim miHe fetihe gidiyorum.
Bende geliyim mi
Genç osmanı çalarak geliyorum hadiHazırlan hadi çıkıyos geç kalma. Zırhını evde unutma sakın.
O zaman senin genç osmani da al yanına.Genç osmanı çalarak geliyorum hadi
Sen genç osman olur musun savaşa gidiyoruz dedim hayır ben binbaşıyım dediO zaman senin genç osmani da al yanına.
Ona da minnak bir zırh ayarlariz.
Piki abla.Önce okulunu bitir sonra koca gelir seni bulur
Sen genç osman olur musun savaşa gidiyoruz dedim hayır ben binbaşıyım dedi
Kizlarrrrrrrrr yaniyorummmmm :-(
38 derece sıcaklık nedir Allasen ya :-( buharlasiciiimYanıyorum yanıyorum yanıyorum heleee.
Hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?