Bu yüzden çocuklarımın meslek seçimine karışmam hayalim oğlumun savcı olması ama asla dile getirmem bunu sevdiği mesleği yapsın. Benim gibi emeklilik yaşını hesaplayıp durmasın
Ne guzel en azindan tecrube olmus. Saglik olsun..Bu yüzden çocuklarımın meslek seçimine karışmam hayalim oğlumun savcı olması ama asla dile getirmem bunu sevdiği mesleği yapsın. Benim gibi emeklilik yaşını hesaplayıp durmasın
Hadi bakalım gözün aydıığğnnÇok şükür bittiii..
Geçmiş olsunÇok şükür bittiii..
Teşekkür bebis, darısı başına.Hadi bakalım gözün aydıığğnn
Amin amin. Daha nikah faslı var bunun piiii..Geçmiş olsun
Allah tamamına erdirsin :)
Gozun aydin hayirli olsun:)Çok şükür bittiii..
Tenhada birşey olmuyor sanki. Evden çıkmasın o zaman niye göndermişkiAşırı yorgunum. Almanyadan gelen kuzeni gezdiriyoruz güya, dakka başı kocası arıyor kalabalığa girmeyin diye. Burda yaşayanlar olarak biz ölebiliriz galiba.
Ne biliyim buldumcuk ya te ordan yetti bize sinir oldum.Tenhada birşey olmuyor sanki. Evden çıkmasın o zaman niye göndermişki
Böyle koca bul kendineNe biliyim buldumcuk ya te ordan yetti bize sinir oldum.
Sesli guldum12 den sonra benim kafa balkabagına dönüsüyor galiba arkadaslar
Hayır demin lgbt hakları hakkında bi yorum yaptım fakat konunun baslıgının muhammed ali'nin cenazesi oldugunu simdi görüyorum.
Ben arada okudugum konuyu degistirdim zannettim ciddi ciddi, arkadaslarla yazıs ay dur kalk bi cay al derken kafa kalmadı herhalde. Son 2 sayfayı okudum, şu "alperen ocakları, yürüyüs, orlando saldırısı" üclüsünün konusuldugu baslıkta zannettim kendimi. Bi baktım konu dısına düsmüsüm 3 sayfa geride de Mune ablanın kapı gibi uyarısı duruyo
Bu da böyle bi gece anısı olarak kalsın, başıma bi iş gelirse özleyin beni malum cımbız bu bilmeden oldu dinlemez
Kizin kac aylikti? Ben 21 ay emzirdim. Gece uyandikca su verdim. Sonra sonra onu da kendi icmedi. Gece yatmadan once biberonuyla sutunu icip uyudu.Benim de memeden kesmem lazim.gece ne yaptin?
Ilk 3 ay vardi gazi ayakta dolanarak emzirdim rahatlasin diye.Sadece ayakta emiyorsa gazı vardır canım. Oğlum da öyleydi çok çektirdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?