Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

12 den sonra benim kafa balkabagına dönüsüyor galiba arkadaslar

Hayır demin lgbt hakları hakkında bi yorum yaptım fakat konunun baslıgının muhammed ali'nin cenazesi oldugunu simdi görüyorum.

Ben arada okudugum konuyu degistirdim zannettim ciddi ciddi, arkadaslarla yazıs ay dur kalk bi cay al derken kafa kalmadı herhalde. Son 2 sayfayı okudum, şu "alperen ocakları, yürüyüs, orlando saldırısı" üclüsünün konusuldugu baslıkta zannettim kendimi. Bi baktım konu dısına düsmüsüm 3 sayfa geride de Mune ablanın kapı gibi uyarısı duruyo

Bu da böyle bi gece anısı olarak kalsın, başıma bi iş gelirse özleyin beni malum cımbız bu bilmeden oldu dinlemez

Aşırı yorgunum. Almanyadan gelen kuzeni gezdiriyoruz güya, dakka başı kocası arıyor kalabalığa girmeyin diye. Burda yaşayanlar olarak biz ölebiliriz galiba.

Sesli guldum
İyi bari farketmissin.

Sadece ayakta emiyorsa gazı vardır canım. Oğlum da öyleydi çok çektirdi bana
Ilk 3 ay vardi gazi ayakta dolanarak emzirdim rahatlasin diye.
Ama sonra aliskanliktan istedi. Yerde debeleniyo oynuyo emzirmeye gelince "aaaagggggg" bagiris cagiris. Biraktim 10-20 saniye agladi kenarda. Sonra yapisti memeye. Bebek degiller ya valla cin gibiler.

Sabahın sekizinde kafamda araba sürmeye çalışan bi velet tarafından uyandırıldım.

Sonra geldim burda sizin muhteşem deneyimlerinize şahit oldum.

Sonuç: bende Bebe yapacak güven özveri tecrube yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…