Evet, yapcan mı?
Evet yapiyorum :)Evet, yapcan mı?
Senin dibimde akrabaların var be. Çok mu zorudu?
Neyse taam taam getirme sen.
Akşam misafir var cheesecake yapcam. Başka önerisi olan?
Daha iyiyim kuzum, kızarıklıkların çoğu çekildi, şimdi yerlerinde sivrisinek ısırığı büyüklüğünde su topçukları var. Onlar da giderse inşallah bitti. 10. gün bugün
Öğrenci adamın katkısından ne olur?Yeter o kadar, totonu yesinler
Senin o dibinde yaşayan kuzenimin yemek şirketi var. Evlere servis yapıyor bizim o tarafın yemeklerini. Vereyim adresi sarmanı da içli köfteni de sipariş et de bi katkın olsun.
Öğrenci adamın katkısından ne olur?
Aslında özel günlerde çokça sipariş veririz biz ya bileydim sizden alırdım. Lazım olursa sorarım sana.
Ya sen her şeyi geç geç söylemek zorunda mısın? Listesi var mı bunun atsana bi.Temem, butik pastalar da yapıyor haberiniz olsun.
Ya sen her şeyi geç geç söylemek zorunda mısın? Listesi var mı bunun atsana bi.
Duramazsın kızım sen bu düz duvara bekar halinle. Adamın üstüne atlar, iliğini kurutur, BDVye "sevgilim çok isteksiz, haftada sadece 5 gün yapıyor" diye başlık açarsınNe biliyon?
Sağol bebişim.Geçeronlar da yakın zamanda. Geçmiş olsuuuun.
Havalar feci ya sormaHa gayret az kalmış Shot, mümkün olduğunca serinde kalmaya bak, daha hızlı iyileşir.
Gerçi havalar da tam güneşe kurşun sıkmalık
Tamam. Iki hafta önce butik pasta aldık da. Bilseydim kuzenini arardık. Selamını söyleme lüksümüz var mı Sep hanım?Ay valla bilmiyorum ki var mı yok mu,bende yok.
Ama facebook sayfasını vereyim bak ordan, ara sor ya da.
Haftada 5 güncük yapabilen adamı ben napayım ya istemez.Duramazsın kızım sen bu düz duvara bekar halinle. Adamın üstüne atlar, iliğini kurutur, BDVye "sevgilim çok isteksiz, haftada sadece 5 gün yapıyor" diye başlık açarsın
Sağol bebişim.
Havalar feci ya sorma
Sataşacak bi kişi deyince aklına ben mi geliyorum direk, insan iki dakika sinsi olur tantiş bu kadar açıktan belli edilmez ki ahahahahahaCanım sıkıldı sataşacak adam arıyorum
ladyamore sen nerelerdesin bakim? Buldun er kişiyi unuttun bizi.
Tamam. Iki hafta önce butik pasta aldık da. Bilseydim kuzenini arardık. Selamını söyleme lüksümüz var mı Sep hanım?
Hadi gözün aydıııınnSataşacak bi kişi deyince aklına ben mi geliyorum direk, insan iki dakika sinsi olur tantiş bu kadar açıktan belli edilmez ki ahahahahaha
Er kisiyi ben de dogru dürüst göremiyodum bütlerden
Amaaaa gün itibariyle kurtulmus ve resmen mezun olmuş durumdayım
Eltişim nostaji yapalım bi özet gecsene bana, koptum gittim son zamanlarda iyice neler dönüyor son zamanlarda, var mı kacırdıgım bi gündemDuramazsın kızım sen bu düz duvara bekar halinle. Adamın üstüne atlar, iliğini kurutur, BDVye "sevgilim çok isteksiz, haftada sadece 5 gün yapıyor" diye başlık açarsın
Sağol bebişim.
Havalar feci ya sorma
Diyosun?????Hadi gözün aydıııınn
Ben sinsi olamam kızım içim dışım bir tertemiz ponçik tatlı ve sevimli bir kızım ben. Sinsilik bana göre diil.
Hadi be tatlı sevimli cici tantiş demek ponçik. Sen ne bilecen.Diyosun?????Ponçik sıfatı küstü kösede aglıyo şu an, "madem yerine göre kullanmıcaksınız terk ediyorum Türkceyi, tantan kim ben kimim" diyo
Nerde giycen? Kız çocuğu kıyafeti gibi.Bu baa olar mi?Eki Görüntüle 1849334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?