Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Senin dibimde akrabaların var be. Çok mu zorudu?

Neyse taam taam getirme sen.

Akşam misafir var cheesecake yapcam. Başka önerisi olan?

Yeter o kadar, totonu yesinler

Senin o dibinde yaşayan kuzenimin yemek şirketi var. Evlere servis yapıyor bizim o tarafın yemeklerini. Vereyim adresi sarmanı da içli köfteni de sipariş et de bi katkın olsun.

Daha iyiyim kuzum, kızarıklıkların çoğu çekildi, şimdi yerlerinde sivrisinek ısırığı büyüklüğünde su topçukları var. Onlar da giderse inşallah bitti. 10. gün bugün

Ha gayret az kalmış Shot, mümkün olduğunca serinde kalmaya bak, daha hızlı iyileşir.

Gerçi havalar da tam güneşe kurşun sıkmalık

Yeter o kadar, totonu yesinler

Senin o dibinde yaşayan kuzenimin yemek şirketi var. Evlere servis yapıyor bizim o tarafın yemeklerini. Vereyim adresi sarmanı da içli köfteni de sipariş et de bi katkın olsun.
Öğrenci adamın katkısından ne olur?

Aslında özel günlerde çokça sipariş veririz biz ya bileydim sizden alırdım. Lazım olursa sorarım sana.

Duramazsın kızım sen bu düz duvara bekar halinle. Adamın üstüne atlar, iliğini kurutur, BDVye "sevgilim çok isteksiz, haftada sadece 5 gün yapıyor" diye başlık açarsın

Geçeronlar da yakın zamanda. Geçmiş olsuuuun.
Sağol bebişim.

Ha gayret az kalmış Shot, mümkün olduğunca serinde kalmaya bak, daha hızlı iyileşir.

Gerçi havalar da tam güneşe kurşun sıkmalık
Havalar feci ya sorma

Ay valla bilmiyorum ki var mı yok mu,bende yok.
Ama facebook sayfasını vereyim bak ordan, ara sor ya da.
Tamam. Iki hafta önce butik pasta aldık da. Bilseydim kuzenini arardık. Selamını söyleme lüksümüz var mı Sep hanım?

Haftada 5 güncük yapabilen adamı ben napayım ya istemez.

Canım sıkıldı sataşacak adam arıyorum

ladyamore sen nerelerdesin bakim? Buldun er kişiyi unuttun bizi.
Sataşacak bi kişi deyince aklına ben mi geliyorum direk, insan iki dakika sinsi olur tantiş bu kadar açıktan belli edilmez ki ahahahahaha

Er kisiyi ben de dogru dürüst göremiyodum bütlerden

Amaaaa gün itibariyle kurtulmus ve resmen mezun olmuş durumdayım

Hadi gözün aydıııınn

Ben sinsi olamam kızım içim dışım bir tertemiz ponçik tatlı ve sevimli bir kızım ben. Sinsilik bana göre diil.

Eltişim nostaji yapalım bi özet gecsene bana, koptum gittim son zamanlarda iyice neler dönüyor son zamanlarda, var mı kacırdıgım bi gündem

Hadi gözün aydıııınn

Ben sinsi olamam kızım içim dışım bir tertemiz ponçik tatlı ve sevimli bir kızım ben. Sinsilik bana göre diil.
Diyosun????? Ponçik sıfatı küstü kösede aglıyo şu an, "madem yerine göre kullanmıcaksınız terk ediyorum Türkceyi, tantan kim ben kimim" diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…