- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Böcü yaz okulsuz uzatmasız mezun oldu, bugün itibariyle tüm derslerini verdigi kesinlesti, yarın gidip ögrenci islerine gidip diplomasını alcak işte
Sen napıyosun böcünun biricik Sep'i
Coook sagol ponçiğimmNapayım, misafir ağırladım, gönderdim evi eski haline getirmeye çalışıyorum.
Hayırlı olsun mezuniyeeet. Artık sen de aramıza katıldın, darısı güzel güzel işlere.
Diplomayı veriyorlar mı öyle hemen?
Coook sagol ponçiğimm( tantanis bak ponçik boyle olunuyo örnek al )
Ben hemen vermezler diye biliyodum ama bütlere girmeyip mezuniyeti kesinlesen arkadaslardan gecen hafta gidip alanlar olmuş; öyle söylediler. O yüzden bi gidicem yarın bakalım
Uhhh beni fena aşan sey buÖncelikle o gömlek yakası gibi olan kısmı çıkartmak lazım. Sonra önü kısa arkası uzun şekilde keserim ben onu, şööyle oval. Kol boyu çok moruk işi. Ya onu şerit şerit kesip uçlarına boncuk takar püsküllü kol yaparım ya da omuz hizasında kısaltırım. Muhtemelen salaş, yakası fazla açık bir bluz olur bunları yapınca. İçine rengi uygun bir atletle kot üstüne şahane olar.
Dogru tarif ettiginde super olar da kim yapcakDenas14__ Sep'in dediği gibi üzerinde biraz oynanırsa, uygun bir kot şortla ya da pantolonla güzel gider :)
Belki sıfır kol haline getirilebilir, gömlek kısmı çıkarılır, ön alttan bağlamalı hale getirilir falan filan...
Hadi be en birinci ponçik benim.Coook sagol ponçiğimm( tantanis bak ponçik boyle olunuyo örnek al )
Ben hemen vermezler diye biliyodum ama bütlere girmeyip mezuniyeti kesinlesen arkadaslardan gecen hafta gidip alanlar olmuş; öyle söylediler. O yüzden bi gidicem yarın bakalım
Kolay gelsin bu arada, çok iş var mı evde kıyamam geliyim mi temizlige ablaa
Uhhh beni fena aşan sey buanama vereyim gecsin
Dogru tarif ettiginde super olar da kim yapcakanama vereyim o giysin
Sonra dayanamazsın deyince laf ediyorsun.Haftada 5 güncük yapabilen adamı ben napayım ya istemez.
Bilmiyorum ki bebişim ben de anca bugün baktım doğru düzgünEltişim nostaji yapalım bi özet gecsene bana, koptum gittim son zamanlarda iyice neler dönüyor son zamanlarda, var mı kacırdıgım bi gündem
Bizim diplomaları 5 sene sonra verdilerCoook sagol ponçiğimm( tantanis bak ponçik boyle olunuyo örnek al )
Kolay gelsin bu arada, çok iş var mı evde kıyamam geliyim mi temizlige ablaa
Oda giymez pek yakistirmadi kendine suslu :/Gönder yapayım işte. Ama hiç bozmadan anneye vermek daha mantıklı tabi giyecekse.
Oda giymez pek yakistirmadi kendine suslu :/
Aman dursun oyle napayim. :*
Zevksiz derler sonraPaketle birine hediye edersin sen de
Zevksiz derler sonra
Zevksiz derler sonra
Oha nasıl fantaziler var sende öyle?Sonra dayanamazsın deyince laf ediyorsun.
Adamı bayıltır kendi kendine yaparsın valla bu şeyle sen.
O daha mantıklı eltiş, biz de şaşırmıştık nasıl aldınız falan diye, büt öncesiydi bi de ayaküstü konustuk ama inatla aldık dedilerSonra dayanamazsın deyince laf ediyorsun.
Adamı bayıltır kendi kendine yaparsın valla bu şeyle sen.
Bilmiyorum ki bebişim ben de anca bugün baktım doğru düzgün
Bizim diplomaları 5 sene sonra verdilerÇıkış belgesi verdiler mezun olurken. Çıkış belgesidir diploma dedikleri.
Zevksiz birine ver. Ama dikkat et de gelinin ailesinden birine verme.
Benim anam yapmış öyle bişey şapşirik geçenlerde. Bi arkadaşım tepsi hediye etmişti bana, sevmedim anneme verdim. Annem sen kalk onu o arkadaşımın bulunduğu ortamda ortak tanıdık birine hediye et. Rezil olduk.
Ay ne kotu olmus yaZevksiz birine ver. Ama dikkat et de gelinin ailesinden birine verme.
Benim anam yapmış öyle bişey şapşirik geçenlerde. Bi arkadaşım tepsi hediye etmişti bana, sevmedim anneme verdim. Annem sen kalk onu o arkadaşımın bulunduğu ortamda ortak tanıdık birine hediye et. Rezil olduk.
Ya annemin komsu arkadasi terzi gelsin ona sizin dediginiz sekilde tarif edicem.Denas ya kumaşı harcanmayacak kadar güzelse, terziye verirsin tarif ettiğin gibi yapar.
Sıfırdan dikmeyeceği için pahalıya da gelmez, nasıl olsa sana gelişi beleş :)
Ya annemin komsu arkadasi terzi gelsin ona sizin dediginiz sekilde tarif edicem.
Haftada 5 gün az geliyorsa yapacak başka bir şey yok. Adama da yazık, onunki de canOha nasıl fantaziler var sende öyle?
Yeni mezunken zaten çıkış belgenle yapıyorsun her şeyi. Diploma daha mezun bile olmadan hazırlanan evrak değil. Arkadaşların çıkış belgesini diploma sanıyordur.O daha mantıklı eltiş, biz de şaşırmıştık nasıl aldınız falan diye, büt öncesiydi bi de ayaküstü konustuk ama inatla aldık dedilerbana da pek diploma degil gibi geliyo su an neyse işe başvururken merhaba ben yeni mezun diyecek bi belgem olsun da elimde diploma olmadı cıkıs belgesi oldu o da olumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?