Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Böcü yaz okulsuz uzatmasız mezun oldu, bugün itibariyle tüm derslerini verdigi kesinlesti, yarın gidip ögrenci islerine gidip diplomasını alcak işte

Sen napıyosun böcünun biricik Sep'i

Napayım, misafir ağırladım, gönderdim evi eski haline getirmeye çalışıyorum.

Hayırlı olsun mezuniyeeet. Artık sen de aramıza katıldın, darısı güzel güzel işlere.

Diplomayı veriyorlar mı öyle hemen?

Coook sagol ponçiğimm ( tantanis bak ponçik boyle olunuyo örnek al )

Ben hemen vermezler diye biliyodum ama bütlere girmeyip mezuniyeti kesinlesen arkadaslardan gecen hafta gidip alanlar olmuş; öyle söylediler. O yüzden bi gidicem yarın bakalım

Kolay gelsin bu arada, çok iş var mı evde kıyamam geliyim mi temizlige ablaa

Aaa çok iyimiş ya. Ben sanırım 4-5 ay sonra anca alabilmiştim.

Uhhh beni fena aşan sey bu anama vereyim gecsin
Dogru tarif ettiginde super olar da kim yapcak anama vereyim o giysin

Hadi be en birinci ponçik benim.

Haftada 5 güncük yapabilen adamı ben napayım ya istemez.
Sonra dayanamazsın deyince laf ediyorsun.
Adamı bayıltır kendi kendine yaparsın valla bu şeyle sen.

Eltişim nostaji yapalım bi özet gecsene bana, koptum gittim son zamanlarda iyice neler dönüyor son zamanlarda, var mı kacırdıgım bi gündem
Bilmiyorum ki bebişim ben de anca bugün baktım doğru düzgün

Bizim diplomaları 5 sene sonra verdiler Çıkış belgesi verdiler mezun olurken. Çıkış belgesidir diploma dedikleri.

Zevksiz derler sonra

Zevksiz birine ver. Ama dikkat et de gelinin ailesinden birine verme.

Benim anam yapmış öyle bişey şapşirik geçenlerde. Bi arkadaşım tepsi hediye etmişti bana, sevmedim anneme verdim. Annem sen kalk onu o arkadaşımın bulunduğu ortamda ortak tanıdık birine hediye et. Rezil olduk.

O daha mantıklı eltiş, biz de şaşırmıştık nasıl aldınız falan diye, büt öncesiydi bi de ayaküstü konustuk ama inatla aldık dediler bana da pek diploma degil gibi geliyo su an neyse işe başvururken merhaba ben yeni mezun diyecek bi belgem olsun da elimde diploma olmadı cıkıs belgesi oldu o da olumlu

Ay ne kotu olmus ya

Oha nasıl fantaziler var sende öyle?
Haftada 5 gün az geliyorsa yapacak başka bir şey yok. Adama da yazık, onunki de can O uyurken falan halledersin artık. Yoksa çalı çırpıya mazallah

Yeni mezunken zaten çıkış belgenle yapıyorsun her şeyi. Diploma daha mezun bile olmadan hazırlanan evrak değil. Arkadaşların çıkış belgesini diploma sanıyordur.
Benim 6 yıl oldu okul biteli hala diplomam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…