Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sen nasil biseysin kadin

Mesela ne yapardin belki bende yapabilirim

Öncelikle o gömlek yakası gibi olan kısmı çıkartmak lazım. Sonra önü kısa arkası uzun şekilde keserim ben onu, şööyle oval. Kol boyu çok moruk işi. Ya onu şerit şerit kesip uçlarına boncuk takar püsküllü kol yaparım ya da omuz hizasında kısaltırım. Muhtemelen salaş, yakası fazla açık bir bluz olur bunları yapınca. İçine rengi uygun bir atletle kot üstüne şahane olar.

Ben onu keser biçer giyecek hale getirirm ama annen giyerse ona ver. Giymezse bana gönder sana giyilecek şekle sokayım onu.
O icindeki gömlek kısmını tamamen kesip kaybetsek, V yaka 0 kol olsa ya da olabilcek gibiyse ince askılı şık kumaştan atlet haline geyirsek yine insanlıga kazandırılmıs olur sanki

Tabi bi de boydan kısalcak galiba biraz tunik gibi bak bak bitmiyo boyu

Ben onu keser biçer giyecek hale getirirm ama annen giyerse ona ver. Giymezse bana gönder sana giyilecek şekle sokayım onu.

Denas14__ Sep'in dediği gibi üzerinde biraz oynanırsa, uygun bir kot şortla ya da pantolonla güzel gider :)
Belki sıfır kol haline getirilebilir, gömlek kısmı çıkarılır, ön alttan bağlamalı hale getirilir falan filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…