Gelin bohca yapmis bana almis. :)Nerde giycen? Kız çocuğu kıyafeti gibi.
Güle güle giyin o zaman. :)Gelin bohca yapmis bana almis. :)
İste olur mu benim yasima gore mi?Güle güle giyin o zaman. :)
Yani ben çok sevemedim.İste olur mu benim yasima gore mi?
Bende.in vino veritas sevdin mi kadin?
Duzgun cekeyim taamBence çocuk kıyafeti değil de anne kıyafeti gibi azıcık. Deseninden değil modelinden kaynaklanıyor. Ama yam da belli değil model, düzgün çeksene.
Duzgun cekeyim taamEki Görüntüle 1849344
Anneme vereyim o zaman..Yok anne işi,beğenmedim.
Anneme vereyim o zaman..
Yok kiz bana koymus oyle..esime koyduklari cok guzel napiyim ben giymiyim beyim giysinMantıklı, değiştirme şansın yok dimi?
Yok kiz bana koymus oyle..esime koyduklari cok guzel napiyim ben giymiyim beyim giysin
Seni seviyorumYok kiz bana koymus oyle..esime koyduklari cok guzel napiyim ben giymiyim beyim giysin
Sen nasil biseysin kadinBen onu keser biçer giyecek hale getirirm ama annen giyerse ona ver. Giymezse bana gönder sana giyilecek şekle sokayım onu.
Seni seviyorumo çiçekli kimligi belirsiz cisimi sevemiyorum O yüzden canım bence giyme
Yok yok giymemSeni seviyorumo çiçekli kimligi belirsiz cisimi sevemiyorum O yüzden canım bence giyme
Sen nasil biseysin kadin
Mesela ne yapardin belki bende yapabilirim
O icindeki gömlek kısmını tamamen kesip kaybetsek, V yaka 0 kol olsa ya da olabilcek gibiyse ince askılı şık kumaştan atlet haline geyirsek yine insanlıga kazandırılmıs olur sankiBen onu keser biçer giyecek hale getirirm ama annen giyerse ona ver. Giymezse bana gönder sana giyilecek şekle sokayım onu.
Böcü yaz okulsuz uzatmasız mezun oldu, bugün itibariyle tüm derslerini verdigi kesinlesti, yarın gidip ögrenci islerine gidip diplomasını alcak işteNaber aşk böcüsü?
Ben onu keser biçer giyecek hale getirirm ama annen giyerse ona ver. Giymezse bana gönder sana giyilecek şekle sokayım onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?