Ne kizzzz öyle???? Bakalim neler göreceğiz daha bdv de? Ama bu site cekirdek citlemek gibi vazgecemiyorsun hiç;-)
Bende yok canımEvettt ama zor iş bebek ya:-(
Bi de babasından büyük adamla evlenen kız vardı bikac saat önce. Bazen üstüste geliyor böyle.O
Ne kizzzz öyle???? Bakalim neler göreceğiz daha bdv de? Ama bu site cekirdek citlemek gibi vazgecemiyorsun hiç;-)
O tam bir manyak zaten. Çok fena koymuş adamın evlenmesi.
Bence de bosver vardir bir hayir;-)Bende yok canım
Ben artık morukladım, olmuyorda zaten..
Nedeni yok, niçini hiç yok
O yüzden amaann.. Benena
Bi de babasından büyük adamla evlenen kız vardı bikac saat önce. Bazen üstüste geliyor böyle.
Bende yok canım
Ben artık morukladım, olmuyorda zaten..
Nedeni yok, niçini hiç yok
O yüzden amaann.. Benena
Ayy kim gelmiiis. Hoşgeldin kuşum.miriba bebeğim.
Deme öyle demee. İstiyorsan allah versin inşallah.
Dün haberini aldım milyon tane aşılama dört tüp bebek yaptırıp hamile kalamayan 44 yaşındaki kuzenim artık vazgecmisken doğal yoldan hamile kalmış.
Mücadeleyi bırakınca geliyor herhalde bu bebek milleti.Ay masallah ya
Vallahi bilmiyorum ama bunun gibi bir sürü örnek duydum.Mücadeleyi bırakınca geliyor herhalde bu bebek milleti.
Vallahi bilmiyorum ama bunun gibi bir sürü örnek duydum.
Acaba stres olunca mi olmuyor bebis?Çok var çok. Ben de duydum gördüm böyle.
Hayırlı olsun inşallah.. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin..Deme öyle demee. İstiyorsan allah versin inşallah.
Dün haberini aldım milyon tane aşılama dört tüp bebek yaptırıp hamile kalamayan 44 yaşındaki kuzenim artık vazgecmisken doğal yoldan hamile kalmış.
Muhtemelen.Acaba stres olunca mi olmuyor bebis?
Ben de yarın muayene olacağım kızlar. Çatal fobim etkisini göstermeye başladı
Gitmeyeyim diye kendime bahaneler söylüyorum.((((
in vino veritas uslu bir çocuk olursak çataldan yırtabiliyoruz mu?
Ay o his beni sinirlendiriyor. Birisi allahım gol diye bağırıyor şu an ne oluyor acep :)Yok canım yırtamıyoruz. Evet hoş değil ama öyle fobi yaratacak bişey de değil. Öuayeneler o kadar korkunç değil ki.
Ay o his beni sinirlendiriyor. Birisi allahım gol diye bağırıyor şu an ne oluyor acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?